سلام دوستان یه سوال داشتم من بازی pc رو گرفتم و نصب کردم ولی با کیفیت بالا که بازی می کنم یکم گیر داره ممکنه از سیستمم باشه :
گرافیک : 9500gt
cpu : duol core5300
سلام دوستان یه سوال داشتم من بازی pc رو گرفتم و نصب کردم ولی با کیفیت بالا که بازی می کنم یکم گیر داره ممکنه از سیستمم باشه :
گرافیک : 9500gt
cpu : duol core5300
منم سیستمم تقریبا مثل شماست ولی core2 2.8 cpu e6300 ;که میشه 5600 ولی روی هوای برفی یا بارونی یکم لرزش داره با رزولیشن 1280*...
9500gt گرافیک ضعیفی هست یه خورده قوی تر از 8600 هست پس فکر میکنم سیستمتون روی گرافیک بالا بازی رو نمیکشه.
خب برای دومین بار بازی رو دانلود کردم که خوشبختانه این دفعه درست بود و الان نصبش کردم و یه بازی روی درجه سختی لجندری با تیم چلسی در مقابل آرسنال انجام دادم
میتونم بگم فوق العاده است![]()
تاحالا هوش مصنوعی به این زیبایی ندیده بودم واقعا آرسنال خیلی جالب بازی میکرد و به سختی تونستم 2 به 1 شکستش بدم
الان هم میخوام virtual pro برای خودم درست کنم
یه پیشرفتی که به چشمم اومد نسبت به نسخه دمو این بود که انیمیشن های ضربات ایستگاهی رو تغییر دادند و خیلی جالبتر و طبیعیتر شده اگه این کار رو برای کرنر ها هم انجام میدادند خیلی خوب میشد
البته منتظرم تا PES هم بیاد و اون رو هم بگیرم ، نمیدونم چرا اینطوریه با وجود اینکه Fifa خیلی امسال عالی شده ولی هنوز هم PES یه حسی خیلی خوبی بهم میده و یه جورایی جذبم میکنه
خوشبختانه امسال هم یه شبیه ساز عالی فوتبال ( FIFA ) و هم یه بازی خیلی جالب و سرگرم کننده ( PES ) رو میتونیم روی PC تجربه کنیم
Thank You EA , Thank You Konami![]()
نه نسخه PC کرییر مد ندارهالان ما بخایم منیجر مود بازی کنیم باید Career Mode بزنیم.....؟
همون منیجر رو باید بریدو
توی منیجر مود میشه کنترل تیم و بازیکنان رو بدست گرفت؟!
یا فقط باید مدیریت و ارنج تیم رو انجام بدیم؟!
بچه ها یه لینک کرک بزارید.
کرک داخل dvd کار نمیکنه.
این ارور رو میده :
![]()
Last edited by gigi_alex; 30-09-2010 at 13:26.
چرا تو سایت آمازون، نسخه PC فیفا 11 موجود نیست؟
لینک کرک کاملا تست شده خودم دارم باهاش بازی میکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه مشکل.من خودم بدون هیچ مشکلی بازیرو نصبیدم.ولی همون dvd رو به دوستم که دادم از بازی میپره بیرون و dont send میده در صورتی که من با همون کرک و dvd دارم بدون مشکل بازی می کنم.به نظرتون از چی میتونه باشه؟راستی دیگه دمو هم اجرا نمیشه واسش در صورتی که تا هفته پیش دمو رو بازی میکرد ولی الان جای عکس کاکا میپره بیرون؟
Last edited by alibararsani8; 30-09-2010 at 13:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)