با سلام
من می خوام این لب تاب رو بگیرم .یه مشکلی هست.اگه بخوام این لب تابو بگیرم شنیدم صفحه کیبوردش عربی داره.
منم زیاد تایب میکنم هم بازی
مشکل کی بورد عربی رو چه جوری میشه حل کرد؟
با سلام
من می خوام این لب تاب رو بگیرم .یه مشکلی هست.اگه بخوام این لب تابو بگیرم شنیدم صفحه کیبوردش عربی داره.
منم زیاد تایب میکنم هم بازی
مشکل کی بورد عربی رو چه جوری میشه حل کرد؟
سلام دوستان من هم cor i7 hard 500 رو(با شکل جدیدش همون که شکل مدل y560 d هست ) خریدم اصفهان 1380000 من توی فروم ها خوندم که داغ نمیکنه اما از من خیلی داغ میکنه و باعث تعجب زیاد من شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در مقابل یه دل 1510 حداقل 2 برابر داغ میکنه نمیدونم طبیعیه یا نه چطور میتونم امتحان کنم یه نرم افزاری هست که نشون بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید بین چند باشه ..من ویندوزشو عوض کردم و ایکس پی و سون 32 بیتی نصب کردم تو ایکس پی فقط گرافیک نصب نشده .. من مشکل داغی دارم بگید اگر داغ نباید بشه من به گارانتی مراجعه کنم
ماله منم داغ میکنه و تست دما گرفتم تو بازی resident evil 5 دمای دو تا از هسته هاش 80 بود تو خود فروم لنوو خوندم ماله بقیه هم همینطور بود که مسئولاش جواب دادن مشکلی نیست تا 100 درجه نرمال است.
ولی یه یارو نوشته بود که من خودم زنگ زدم به شرکت لنوو گفتن 80 درجه نرمال نیست ولی باز مشکلی پیش نمیاد تو بازی داغ میکنه ولی چیزی نیست
آقا تو رو خدا کمکم کنید من امروز یه y560 با هارد 500 و cpu i7 خریدم ولی رو باکس دستگاه عدد هاردشو خط زدن ولی معلومه آخرش 50 بوده جلو cpu هم نوشته cf 1.73 g تو خود device manager نوشته cpu 740qm ولی شما میگین باید 720 qm باشه تو رو خدا کمک کنین فک کنم کلک زده بهم جیکار کنم
سلام دوست عزیز
زیادی حساسی داداشم همین مدل رو داره جلوی Processor همینو نوشته نگران نباش.
Intel Core(TM) i7 CPU Q 740 @ 1.73 GHzاگه همینو نوشته دیگه نگرانی نداره
موفق باشی دوست عزیز.
کمک لطفا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by medl; 17-12-2010 at 20:48.
منم بالاخره lenovo y560 رو خریدم البته cori5 با گارانتی سازگار 1100000 واسم درومد
کلاه سرم نرفته؟
راستی چرا تو جعبه ش سی دی درایور و سی دی اورجینال ویندوز نبود؟
این کلید back up که روشه در صورت استفاده پارتیشن بندی رو بر می گردونه به روز اول؟
با گارانتی خریدی؟از کجا؟قیمت اگه با گارانتی باشه خیلی خوبه . Cd نداره شما باید قبل از هر کاری بکاپ بگیرید و هر بار مشکلی پیش اومد اونو restore کنید. cd درایور ها هم نذاشتن ولی همه ی درایور ها در درایو D هستناخرین سوال رو نمیدونم شرمنده
![]()
core i5 اگه 1.100 باشه core i7 چنده؟
با سلام کسی اپدیتاش رو داره که اگه یک وقتی ریکاوری کردیم دوباره از سایت ماکروسافت دانلود نکنم ممنون چون الان میگه 650 مگابایت باید دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)