تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 62 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 616

نام تاپيک: Portal 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بازی هم تموم شد، واقعا پرتال 2 شاهکاری بیش نبود...
    بازی لذتی داشت که مدت ها هیچ بازی این طوری به من حال نداده بود...
    پایان بازی هم بسیار زیبا بود جوری که آدم تا یه مدت تو کفه تموم شدنه بازیه!!!
    مطمئنا Portal 2 یکی از زیباترین، جذابترین و به یادماندنی ترین بازی های تاریخ هست!
    Valve هم با این بازی نشون داد که هنوز یکی از بزرگترین کمپانی ها در صنعت گیم ـه...
    دیگه چیزی نمی گم چون واقعا زبان در وصف این بازی ناتوانه!
    امیدوارم شما هم مثل من از این بازی لذت ببرید!
    شاهکار،شاهکار،شاهکار!!!!
    کاش میتونستم کلمه بهتری واسه توصیف این بازی پیدا کنم!فقط از صمیم قلبم میگم:دستتون درد نکنه بچه های Valve!شاهکار زدید!خسته نباشید!
    امتیاز من 11 از 10!!!!
    به به لذت بردیم اینا رو دیدیم
    امیدوارم از این گیمر ها بازم توی این فروم پیدا بشن
    قدر بازی های ابر شرکت Valve رو اون خارجی ها می دونن که توی لیست بهترین بازی های تاریخ راحت اسم دو سه تا بازی اونو میارن...
    اگه کسی بتونه توی سبک FPS شرکتی رو پیدا کنه که عملکرد بهتری نسبت به Valve داشته جایزه داره!
    البته پیشنهاد می کنم نگردین و شرکتی پیدا نمی کنین! چون سری هایی مثل Half-Life و Portal و Counter-Strike و Team Fortress همه جایزه ها رو خیلی راحت درو می کنن از بهترین شوتر های تاریخ و بهترین بازی های دهه گرفته تا بهترین بازی های کل تاریخ!
    در مورد Portal هم من تعجب می کنم بعضی دوستان اینجوری اظهار نظر می کنن! همون شماره یکش که کوتاه بود کلی ریزه کاری داشت. مثلا همین دیالوگ هایی که توی بازی گفته میشه خودش کلی عمیقه. تو شماره یک کلی دیالوگ جالب میشد پیدا کرد این شماره هم صد در صد همینه و تازه بهتر هم شده
    فکر کنم ضعف در زبان انگلیسی هم در اینکه ایرانی ها به این جور باز ها اون جور که باید بها نمیدن تاثیر به سزایی داره
    همه سایت ها از داستان و شخصیت پردازی و دیالوگ های بازی تعریف کردن و مطمئنا اینجور ابر شاهکار ها در عمل حقانیت خودشونو نشون میدن....
    Last edited by vahidgame; 26-04-2011 at 15:31.

2. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

وحید در مورد دیالوگها عالیه حرف نداره بعضا جملاتی گفته میشه ادم حریت میمونه.
    ولی صدا گذاری رو پسند ندارم...رسما انقدر حرف میزنه اون رباطه + اون یکی رباط که زن بود چی بود...باعث شد که
    در قسمت صدا ، صدای حرف زدن رو خاموش یا به کل قطع کنم چون بد جوری رفته رو مخم.....
    موزیک هم که نداره ....

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در ادامه ی گفته های وحید ؛
    یه مقاله داشتم راجع به Storyline ِ همین Crysis 2 میخوندم ... یه قسمتیش اومده بود با half-life ها مقایسه کرده بود تا یادمون بندازه گرافیک و ژانگولر بازی هایی که توی کرایسس هست ، همه ی ماجرا نیست
    اینم لینکش ، حتما" بخونید ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این دولوپر تلویحا" گفته ، این داستان هست که بازی ها رو خاص و بیاد موندنی کرده . چیزی که تدریجا" میشه بهش رسید ، تکنولوژی ( و در نتیجه ش گرفیک ِ بالا ست ) ، اما چیزی که در هر دوره ای دست یافتن بهش بیش از حد سخته ، داستان و شخصیت پردازیهاشه . ( شما نگاه کنید که هنوز شخصیت ِ Rhett Butler ، توی Gone with the wind بعد از هفتاد سال هنوز خاطره انگیز و مثال زدنیه اما نصف ِ فیلمای پر هزینه ی همین امسال ، بعد از بیرون اومدن از سینما فراموش میشن )

شما اگر Wikia های Half-life رو بخونید ، میبینید که چقدر این دنیا عظمت داره و حتی از روی بورد هایی که از کنارشون بدون توجه رد میشیم ، میشه اتفاقات رو از سال ِ 1946 دنبال کرد
    خلاصه ش که ، زیاد در فرومی که نصف ِ بحث ها اینه که حالا این بازی پورت از کنسول هست یا نه ، اینجور بحث ها به عنوان زائده به حساب میاد ، در صورتی که باید بر عکس باشه

5. 10 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

معلومه بازیهایی مثل Grim Fandango یا Syberia چیزهای دیگه ای هستند اما این بازی هم خیلی خاطره انگیز بود ...
    اصلا" شخصیت های GLaDOS ، Weathley و یا حتی اون Cave Johnson ِ دیوانه با اون اسکل بازیاش خودشون آخر شخصیت پردازی بودن ، همینطور صداهاشون ...
    Weathley و Glados و Cave شخصیت هایه خوبی بودند اما به هیچ عنوان نمی تونند به شخصیت هایه بازیه Syberia برسند! هنوز صحنه ی مرگ Oscar تویه Syberia 2 تو خاطرمه که چقدر واسش گریه کردم!!
    مشکله این بازی از نظره من یک چیزیه! البته مشکل نیست در واقع!
    بازی اصلا معماهاش کاملا فرق دارند! وقتی حل میکنی به جایه اینکه لذت ببری فقط سازنده رو با اون عقلش تشویق میکنی!! چون واقعا بعضی از معماهایه بازی شاهکار بودند!
    اما تویه این سبک بازی ها ! یک روند حماسی ای وجود داره داستان!! روندی بسیار زیبا که آدم دوست داره همینطوری پیش بره! معماها خیلی جذاب تر و مختلف ترند! محیط ها بازند پس معماها سخت ترند! دقت کنین! یک قسمت از بازی که با Glados حرف میزدیم معماها فضاهایه تکراری داشتند. اصلا آخرش واقعا داشتم خسته میشدم که بازی به خوبی با یک حرکت همه ی اینا رو جبران کرد.
    اما در اون سری از بازی ها ( حالا سریشو نمیدونم چون من فقط عاشق سایبریا شدم ) کلا معماها مفهوم دارند! اینجا همش میگه تست ... تست ... تست ... تست ... بابا خستم کردین دیگه!! اونجا 4 تا Cut Scene میبینی لذت میبری از انجام اون کار... صحنه هایه به یاد ماندنی و منظره هایه فوق العاده ی Syberia هیچ موقع از یادم نمیره...
    حالا کدوم صحنه از این بازی در یاده شما هست؟
    ببین اگه حرفام دروغ بود بزنین تو سرم.

7. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Weathley و Glados و Cave شخصیت هایه خوبی بودند اما به هیچ عنوان نمی تونند به شخصیت هایه بازیه Syberia برسند! هنوز صحنه ی مرگ Oscar تویه Syberia 2 تو خاطرمه که چقدر واسش گریه کردم!!
    بازی اصلا معماهاش کاملا فرق دارند! وقتی حل میکنی به جایه اینکه لذت ببری فقط سازنده رو با اون عقلش تشویق میکنی!! چون واقعا بعضی از معماهایه بازی شاهکار بودند!
    اما تویه این سبک بازی ها ! یک روند حماسی ای وجود داره داستان!! روندی بسیار زیبا که آدم دوست داره همینطوری پیش بره! معماها خیلی جذاب تر و مختلف ترند! محیط ها بازند پس معماها سخت ترند! دقت کنین! یک قسمت از بازی که با Glados حرف میزدیم معماها فضاهایه تکراری داشتند. اصلا آخرش واقعا داشتم خسته میشدم که بازی به خوبی با یک حرکت همه ی اینا رو جبران کرد.
    اما در اون سری از بازی ها ( حالا سریشو نمیدونم چون من فقط عاشق سایبریا شدم ) کلا معماها مفهوم دارند! اینجا همش میگه تست ... تست ... تست ... تست ... بابا خستم کردین دیگه!! اونجا 4 تا Cut Scene میبینی لذت میبری از انجام اون کار... صحنه هایه به یاد ماندنی و منظره هایه فوق العاده ی Syberia هیچ موقع از یادم نمیره...
    اول از همه سیب و پرتغال رو که نمیشه مقایسه کرد . اگه صحبت ِ شما راجع به معماها هست ، که اصلا" این نوع معما ها ربطی به بازی های ادونچر نداره .
    دوم اینکه سایبریا ، یک دنیای جذاب بود که همه شون در کنار هم شما رو محسور میکرد ( تازه گریم فندنگو بخاطر سورئال بودنش بدتر هم بود ) ، اما این بازی هست که تک تک ِ عناصر یک شخصیت ِ خاص رو به شما منتقل میکنن . حتی Turret ها هم انگار قلب و روح دارن

9. 3 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شایان نمی دونم چرا بعضی وقتا فکر می کنم این آواتارت خودتی!
    آخه یه بازی ادونچر کلاسیک مثل سایبریا چه ربطی به یه بازی اکشن اول شخص معمایی داره؟!!!
    این دو تا سبک کلا از همه نظر با هم فرق دارن و نباید با هم اونا رو مقایسه کرد و عین این می مونه که بیای نارگیل رو با موز مقایسه کنی
    در مورد پرتال هم من این همه نقد های منتقد های سایت های معتبر رو دیدم همه از داستان و شخصیت پردازی و دیالوگ ها و معماهای بازی کلی تعریف می کردن و نکات مثبت بازی رو هم همینا می دونستن. اتفاقا بازی رو هم خیلی زیاد به یاد ماندنی می دونستن....
    در مورد دیالوگ ها حتی همین شماره یک که دو ساعت بیشتر نبود کلی نکته داشت و باید قشنگ به اونا دقت می کردیم تا نکته هاشو می دیدیم. ولی یه نفر که زیاد توجه نکنه و اینا براش مهم نباشه نمی تونه اونا رو ببینه....
    نمی دونم شاید جدیدا مثل همین آواتارت چند تا بازی فان رفتی به خاطر همین تو حس توجه کردن به دیالوگ ها و اینا نیستی!
    در کل باید دیدتو باز کنی و ببینی چرا مثلا یه بازی رو همه منتقد های بزرگ سایت ها و مجلات معتبر اونو جزو بهترین بازی های تاریخ می دونن....

11. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

Weathley و Glados و Cave شخصیت هایه خوبی بودند اما به هیچ عنوان نمی تونند به شخصیت هایه بازیه Syberia برسند!
    یکی از علت ها به نظرم طولانی بودن سری سایبریا بود که باعث شد بیشتر با شخصیت ها درگیر بشیم. شخصیت هایی مثل Momo که در اوایل بسیار مرموز و رفته رفته بسیار دوست داشتنی شد...

هنوز صحنه ی مرگ Oscar تویه Syberia 2 تو خاطرمه که چقدر واسش گریه کردم!!
    آی گفتی ...
    به نظر من در پورتال با توجه به فضا سازی و جریان متفاوت و محدودیت هایی که که این فضا ایجاد می کنه شخصیت پردازی بسیار سخت تره ولی با این همه تیم سازنده به نحو احسن از پس این محدودیت ها بر اومدن و یک تجربه کاملا متفاوت را برای گیمر ها ایجاد کردن و فقط باید گفت "دست مریزاد!"
    در عین تفاوت های ساختاری در سبک این دو بازی برای مقایسه معما ها در سایبریا و پورتال با توجه به شرایط و آزادی عملی که در محیط های مختلف سایبریا وجود داشت طبیعیه که برای اکثر افراد خاطره انگیزتر خواهد بود ولی پورتال با تعریف کردن یک فضای جدید و متفاوت قوانین معمول حاکم بر معماها را دگرگون کرد و بار دیگه نشون داد که عرصه بازی های کامپیوتری چه دامنه وسیعی داره و به نظر من همین تفاوت باعث خاطره انگیز بودن اون میشه .

13. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13

چه جوری می شه توی Tag سیو کرد؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

با اینکه نمیشه با این بازی در افتاد و منم نمیفتم... اما مطمئنا بازی از لحاظ فنی این نمرات رو گرفته...
    بحث من بیشتر رو شخصیت پردازی و محیط متنوع هست تا گیم پلی!
    ببینید من مطمئنم که بیشتر سایت ها به خاطره اون معماهایه شاهکار نمره دادند. خوب ! اما محیط ها یک جوری بودن... اصلا برام خیلی سری تکرار شدند!! دقت کنین! از این آسانسور به اون آسانسور تست... این یک سورپرایز ... اون نمیدونم چیه و ... تا جایی که به Cave رسیدیم واقعا خسته شدم از محیط!!اما جایه Cave هم باز محیط ها تکراری... اما این تیکه آخر که دیگه میخواستم بازی سریع تموم شه داشتم بالا میاوردم وقتی برگشتیم دوباره!! البته خوب اون آخر صحنه هایه هیجانی هم بود...
    شخصیت پردازی بسیار خوب بود. مخصوصا Wealthy که خیلی باحال بود. اما یک احساسی بهت دست میداد! این اواخر بازی اصلا حس نمیکردی که جدیه! کلا فان بود مثلا میگفت میخوام بکشمت اصلا میخندیدم من
    یا Glados !! خیلی بی احساس صحبت میکرد! با این بی احساسیش شخصیت خیلی خوبی داشت! اصلا انگار خاصیتش همین بی احساسیش بود ولی خوب صداش رو اعصاب بود!
    Cave هم که کلا نمیشه زیاد جزوه شخصیت ها حساب کرد چون کلا 2 ساعت هم باهاش رابطه نداشتیم...
    حالا مثلا اینا رو بخوایم با سایبریا مقایسه کنیم!!!!!!! ( باز نگین سبک ها فرق داشته و دو نسخه بود و ... چون ربطی نداره ).
    زمین تا آسمون فرق دارن. شخصیت هایه مرموز!! جذاب! واقعا من مثلا به شخصیت اسکار جذب شدم . طوریکه واقعا دوسش داشتم! یعنی واقعا واقعا دارم میگم که شخصیتی مثله اون ندیده بودم ( البته خوب طبیعتا سنمم اون زمان کم بود و بیشتر تاثیر گذاشت ) وقتی مرد واقعا از تهه دل گریه کردم! تا چند ساعت اشک تو چشمام بود. به این میگن شخصیت پردازیه ناب! نمیگم Portal 2 بد بود شخصیت هاش اما واقعا نمیرسه به همچین شخصیت هایی.
    از نظره من محیط های بازی بعده یک مدت تکراری شد... حالا هرکی موافقه دستا بالا ( البته میدونم هیچ کی موافق نیست الان وحید میریزه سرم نه این FPS فکری و ... )

16. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

چه جوری می شه توی Tag سیو کرد؟
    قابلیت سیو نداره !کلا کاره نیم ساعت یا حداکثر 1 ساعته !! نیاز به سیو نیست

18. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •