اون موقه میگفتن واسه pc نمیاد ..نمیددونم الان نظرشون عوض شدده یا نه..
همون بهتر که نیاد..
اون موقه میگفتن واسه pc نمیاد ..نمیددونم الان نظرشون عوض شدده یا نه..
همون بهتر که نیاد..
همون بهتر که این بازی درپیت برای پی سی نیاد!
البته من مطمئنم که میاد اینا می بینن بازی اگه فروش نکنه و بنجل باشه حتما برای پی سی هم پورتش می کنن(البته منظور این نیست که بازیهای پی سی بد هستن)
به طرفدارای dmc حق میدم 4صفحه راجع به این موضوعات بحث کنن! منم که فنه دویل نیستم جا خوردم این پسره(نکره چون بی اصل و نصب و بی هویت به نظر میاد: دی) رو دیدم : دی
تریلر واقعا زیبا بود و نویده بازیه جذابی رو میده البته بازیه جذاب نه یک "دویل می کرای" جذاب! کاراکتر هم جذابه ولی یه دانته ی جذاب نیست.
بازی بیشتر شبیه یه کپی از dmc هستش که بجای یه شرکت دیگه خوده کپکام اینکارو کرده.
+ من دویل باز نیستم ولی فکر نمیکنم که موی سفید دانته به خاطر کهولت سنش بوده باشه که بگیم در جوانی موهاش مشکی بودن؟!!! این سه حالتو مطرح میکنه:
یا کپکامی ها احمقن
یا کپکامی ها گیمرهارو احمق فرض کردن
یا اصلا این پسره به دروغ تو تریلر دوبار میگه که دانتس و کلا اهالی گیم سر کار تشریف دارن!
البته یه حالت چهارم هم میشه در نظر گرفت که به کسی توهین نشه و اون اینکه وقتی مکس که یه انسانه معمولیه اینقدر میتونه چهرش تغییر کنه دانته چرا نتونه؟: دی
+
مسو اوزیل جون : دی این اسم تاپیکم فعلا بذار Devil May Cry چون gamespot هم درسته زده DMC اما اسم تریلر devil may cry هستش تو توضیح هم اشاره شده:
DMC is the next installment in the Devil May Cry series, set in the present day, with new weapons and a new setting for Dante.
در هر صورت واسه اینکه ملت گیج نشن و تو سرچ هم پیدا بشه بذار Devil May Cry خالی تا بعدا که مشخص بشه کپکام و دوستان چند چند تشریف دارن.
همه قبلیا که برای pc اومد
من که فکر کنم حتمآ میاد
الان که این پستو میزنم طبق اطلاعاتی که ار یه سایت پیدا کرده بودم دیروز یعنی 26 اکتبر اومده حالا کی به ایران و کی لینکشو میزارن یا به شهر ما میرسه؟![]()
بیخیال آقا . این بازی هنوز تاریخ انتشارشم مشخص نشده ، چه برسه که بخواد اومده باشه![]()
سلام
دوستان گل یه اماری میدین نسخه در راه خوبه بده کی میاد تو چه سبکیه و...؟ احیانا تو سبک دویل 3 هست یا مثل 4 مزخرفه؟
EXTENDED TRAILER FOR DMC DEVIL MAY CRYکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفرمت 720 با حجم 47.7 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و فرمت 480 با حجم 19.5 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم هنوز دانلودش نکردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه چند تا چیز جالب که دیدم اینا بودن:
1) پرچم انگلستان روی بازوی چپ دانته !!!
2) سفید شدن موش در لحظه نبرد که ضربه آخر رو میزد توی آخرای تریلر
نظرتون چیه راجع به اینا؟
در کل امیدوار کننده بود واسه من.
خیلی میخوام بیاد ببینم چی شده.
یه چند تا چیز جالب که دیدم اینا بودن:
1) پرچم انگلستان روی بازوی چپ دانته !!!
2) سفید شدن موش در لحظه نبرد که ضربه آخر رو میزد توی آخرای تریلر
نظرتون چیه راجع به اینا؟
در کل امیدوار کننده بود واسه من.
خیلی میخوام بیاد ببینم چی شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)