این هم یه ویدئو دیگه
واقعاً جیگره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یه ویدئو دیگه
واقعاً جیگره
اینجارو!!!
کمتر از 3 ثانیه بوت میشه!!!With Fast Boot, this was cut down to less than 3 seconds when we tried it.![]()
داداش این لینک عکسهایی که خواسته بودی:
آقا اینی که توی ویدیوی باکسش وصل میکنه به آداپتور چیه؟
جک سال بود !!
35 ثانیه بوتش طول می کشه
اون 3 ثانیه چیزی شبیه hybernate پی سی هست که اطلاعات رو میسپره به حافظه و اگه باطری گوشی در بیاد یا ریست کنینش 35 ثانیه بوتش طول خواهد کشید
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
به فرض خر شما ! که چی ؟ خوشالی ؟
خاطر نشان کنم که تمام benchmark های گالاکسی با رام رسمی 2.1 هستش و htc disire hd 22 می باشد!!
هنوز گالاکسی با فاینال 2.2 مونده ..!![]()
آقا راسیتش من که دیگه خسته شدم از بس منتظر گوشی نشستم و بعد که اومده اونچیزی نبوده که انتظار داشتم و قبل از ریلیزش ازش صحبت میشده.
هر گوشی رو با یه دنیا مزایا معرفی میکنند و بعدش با یه دنیا معایب میدن بیرون.
خدا کنه این یکی دیگه اینطوری نشه.
تو مشخصات گوشي نوشته كه دوربين دوم نداره ولي قسمت راست گوشي يه دريچه داره
تو سايت يوتوب هم اونجا را دوربين دوم گوشي معرفي كرده
وایوای خیلی بد شد هم کیفیت صفحه هم عمر باطری واقعا نا امید شدم..........هر گوشی باید 3_4 نقطه ضعف انگار داشته باشه
سامسونگ .. v-sync گالاکسی رو روی روی 56 fps تنظیم کرده ... یعنی به هیچ وجه حتی بازی اتاری بالای 56 fps سرعتش نمیره
دلیل
1- مصرف باتری بیهوده هدر نره
2- نیازی نیست که سرعت یک بازی بیشتر از 56 fps باشه .. 56 fps کاملا smooth هست و روان ...
اما اگر بشه v-sync رو غیر فعال کرد . تو تست ها خودش رو خیلی بیشتر از این حرفها نشان میده و بنچمارک بهتری میشه گرفت ...
حالا .. اچ تی سی دزایر اچ دی .. تونسته تا 57 fps اون بازی مورد تست رو رندر کنه .. اگر بازی قوتر و سنگینتر بشه .. این عدد پایننتر میاد ولی برای گالاکسی روی همین عدد میمونه .. بدلیل تفاوتی که تو سخت افزار دارند
41 میلیون مثلث گرافیکی با 250 میلیون پیکسل توان پردازنده اچ دی دزایر
و 90 میلیون مثلث گرافیکی با 1 گیگا پیکسل در ثانیه توان پردازش گالاکسی
مثل یک خودرویی هست که سرعتش روی 140 بسته هست اما تا 250 سرعت میره (کروز کنترل) حالا براش فرقی نمیکنه که این سراشیبی باشه یا سینه کشی .. اون خودرو کروز کنترلش فعال هست و بیشتر از 140 نمیره ..ولی قدرت واقعیش رو زمانی نشون میده که تو سینه کشی میفته..
Last edited by pulp_152; 21-10-2010 at 22:01.
گوشی بی عیب رو کسی عوض میکنه؟!!!شرکت ها ورشیکست میشن....در اون صورت!!وایوای خیلی بد شد هم کیفیت صفحه هم عمر باطری واقعا نا امید شدم..........هر گوشی باید 3_4 نقطه ضعف انگار داشته باشه
وقتی اچ تی سی میگه دوربین نداره،اونوقت یه کارب یوتوب میگه داره؟! یادت باشه که یوتوب رو محتویش رو ادم های معمولی مثل من و شما پر میکنن...ممکنه هر چیزی بگن!!!شما رویو های سایت های معتبر رو چک کن!!تو مشخصات گوشي نوشته كه دوربين دوم نداره ولي قسمت راست گوشي يه دريچه داره
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
k800 بنده که سه چار بار فقط باکس فلش شده،تو 23 ثانیه بوته!!!اونوقت یه دیزایر اچ دی،باطریش رو در بیاری،35 ثانیه بوت میشه؟!!جک سال بود !!
35 ثانیه بوتش طول می کشه
اون 3 ثانیه چیزی شبیه hybernate پی سی هست که اطلاعات رو میسپره به حافظه و اگه باطری گوشی در بیاد یا ریست کنینش 35 ثانیه بوتش طول خواهد کشید
داداشی،رویو دیدیم ازش خیلی وقت پیش،این گوشی جدی جدی تو 3-4 ثانیه اماده به کاره!!!
گیرم نیاز باشه که باطریش رو در بیاره که بوت اصلی خودش رو نمیایان کنه،کی باطری رو در میاره؟! فوقش واسه روت و اینا خاموش کنی!! باطری رو که در نمیاری.....پس بازم بوت 3 ثانیه ای بهتره و بیشتر تجربه میشه!!بعدشم،از کی تاحالا شما باطری گوشی های اچ تی سوی رو درمیاری باهاشون بازی میکنی و میزاری سر جاش؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)