سلام من چند تا کتمنت گذاشتم چرا قرار نمی دید؟؟ مگه فروم مدیر نداره؟؟
سلام من چند تا کتمنت گذاشتم چرا قرار نمی دید؟؟ مگه فروم مدیر نداره؟؟
آقا امروز رفتیم یه سر و گوشی آب دادیم . اولا که این گوشی خیلی کم هست . یعنی بیشتر مغازه ها نداشتنش و خیلی ازونایی هم که پشت ویترینشون دیدم گوشی رو و رفتم که قیمتش رو بگیرم، گفتن که تو ویترینشون ماکت هست و گوشی رو ندارن .
ازبین اونایی که داشتن منصفانه ترین قیمت ۳۲۵ بودبا گارانتی اصلی . تا ۳۴۰ هم قیمت دادن
ضمنا یه ۱۰ دقیقه ایم با گوشی کار کردم . عالی بود . اینطور که بوش میاد باید یه سری به شیراز بزنم.
راستی ممنون میشم سوالای پست بالا در مورد صفحه خازنی و باطری گوشی رو جواب بدید.
.
از هردو لحاظ قطعا بهتره....همینجوری از روی عکس معلومه (البته خودم کار کردم کیفیت ساخت خیلی خوبی داره...)من الآن کوکی دارم . یه زحمتی بکشید اپتیموس وان رو از نظر
۱- باطری
۲ - مقاومت و استحکام
با کوکی مقایسه کنید (کوکی چندباری از دستم افتاده (که یه بارش بدجور بود) ولی خدا رو شکر اتفاقی براش نیفتاد . ولی من نگران صفحه ی خازنی اپتیموس هستم) .
اصلا کلا مقاومت صفحه ی مقاومتی بیشتر هست یا خازنی ؟
باتری خوبی هم داره....حداقل از کوکی خیلی بهتره....
صفحات خازنی طول عمر و البته استحکام بیشتری دارند....
سلام. میشه آدرس شیرازو بدین؟
خرید P500 : شیرار، خیابان ملاصدرا، پاساژ آناهیتا، موبایل عرشیا
ممنون که سریع جوابمو دادین. اگه میشه به این سوالا هم جواب بدین.
آ1)میشه بیشتر توضیح بدین. یا اینکه یه آموزش بنویسین.
2) زبان فارسی با این رام کامل ساپورت میشه؟ مخصوصا کیبورد فارسی.
3) آیا میشه از رام اصلی بکاپ گرفت که اگه لازم شد برگردوندش؟
4) 2.2 با 2.3 چه فرقی داره. آیا 2.3 هم فارسی را ساپورت میکنه؟
ممنون.
سلام
آموزش همه این کارا توی این لینک موجوده:
همه رام های P500 هم اینجا موجوده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این رام ها فقط DarkMoon V2 و سیانوژن بتا 6 فارسی دارند. اما بقیشون فارسی ندارند. منم تاحالا هر چی تلاش کردم نتونستم فارسی رو روی این رام ها راه بندازم. حتی کرنل هم نصب کردم. فونت فارسی، برنامه، نشد که نشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DarkMoon V2 خوبه. ولی توی بنچ مارک خیلی وضعیت خوبی نداره. سیانوژن هم هنوز بتا هست. البته من تست نکردم
DarkMoon بهتر از رام خودشه که اصلاً احتیاج پیدا نمی کنین برگردین به رام خودش. ولی به هر حال میشه بکاپ گرفت. با منوی ریکاوری
درضمن گوشی رو به اندروید 2.2.1 رسمی خود LG آپدیت نکنین چون نمی تونین روتش کنین و بعداً مجبور میشین downgrade کنین به 2.2 تا روت کنین و بعد هم نصب رام های کاستوم
سیانوژن اندروید 2.3 هست. 2.3 سرعتش بیشتره. توی بنچ مارک ها هم به وضوح دیده میشه
امروز اصفهان رفتم قیمت بگیرم یه فروشنده می گفت حرف ال جی را نزن خرابیش زیاده. درسته یا نه؟
به شک افتادم. بگیرم یا نه؟
احیانا خودش ال جی نداشته برای فروش ، هیچوقت از فروشنده اطلاعات در اینجور موارد نپرسید ، همین فروم بهترین مرجع برای پرسیدن و آمار گرفتن هستامروز اصفهان رفتم قیمت بگیرم یه فروشنده می گفت حرف ال جی را نزن خرابیش زیاده. درسته یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)