سلام من تو سراسری مهندسی برق کنترل غیرانتفاعی البرز قزوین قبول شدم
تو آزادم مهندسی برق قدرت تهران جنوب.......به نظر شما کدوم بهتره ؟
سلام من تو سراسری مهندسی برق کنترل غیرانتفاعی البرز قزوین قبول شدم
تو آزادم مهندسی برق قدرت تهران جنوب.......به نظر شما کدوم بهتره ؟
من اصلا خودم به برق زیاد علاقه ای ندارم کامپیوتر یه جورایی بهتره!مشکل مالی هم ندارم واسه آزاد اما میرم شبانه سخت افزار!بهتره احساسی تصمیم نگیری ، قبلش خوب فکر کن. سخت افزار درسهاش خیلی جالبه و بعضی هاش در حد ارشد الکترونیکه ولی اون معروفیت و بازار کار الکترونیک رو نداره. تازه سطح علمی دانشگاهها رو هم در نظر بگیر. به نظر من اگه مشکل مالی نداری ، آزاد رو صرفا به خاطر اسم آزاد رد نکن. درس ها هم تو همه رشته ها سخته. به این مساله هم اصلا فکر نکن.
من فقط عمران رو به همه ترجیح میدادم حالا اون نشده کامپیوتر شده حتما قسمت بوده!
QUOTE]درود
آقا من دولتی هیچ جا رو نیاوردم حتی با 17000 منطقه 1 غیر انتفاعیایی که زدم بودم رو هم نیاوردم. اعتراض زدم و میدونم که فایده ای نداره. سال دومی هستم و اگر نرم دانشگاه باید برم سربازی.
آزاد برق-کنترل خمینی شهر رو آوردم. به نظرتون چطوریاس؟ کسی چیزی در مورد شهریه اش و دانشگاهش میدونه؟ ممنون میشم اگر توضیح بدید در موردش و راهنماییم کنید.[/QUOTE]
امسال افتضاح شد قبولیا شاید 10 یا 15 درصد رتبه نسبت به سال قبل باید کمتر میشد تو هر رشته!
دو تا دوست من با رتبه کشوری 1000(تقریبی) مکانیک علم و صنعت.
به همتون تبریک میگم.
برقو دوست دارم ولی تنها چیزی که روی اعصابمه این هست که غیرانتفاعیا رو هم نیاوردم
در مورد دانشگاهش نظری نیست.
شهریه ثابتش قبول؛ کسی نمیدونه با برداشتن واحد ها و درس ها شهریه اش به چقدر میرسه؟
بستگی داره چی بگیری و چند تا بگیری
رو 750 حساب کن
بچه ها منو کمک کنید لطفا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم برق قدرت تهران جنوب
سلام,
مردود, (با رتبه ی 20000)
من فقط و فقط شبانه انتخاب کرده بودم. حدود 64 تا و الان یه صفحه برام باز شده و نوشته:
مردود!
منم علوم آزمایشگاهی ایران قبولیدم
کسی نمیدونه بین المللی واسه پزشکی چجوریه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)