سلام . بازی سبک نقش آفرینی جنگی در قرون وسطا میخواهم
چیزی تو که خودت بتونی شمشیر و کمان و ... بخری و بری بجنگی
و پول در بیاری برای آندروید هم باشه
اگه نبود یه بازی توی این مایه ها
سلام . بازی سبک نقش آفرینی جنگی در قرون وسطا میخواهم
چیزی تو که خودت بتونی شمشیر و کمان و ... بخری و بری بجنگی
و پول در بیاری برای آندروید هم باشه
اگه نبود یه بازی توی این مایه ها
سَلام دوسـت عزیز , قسمـت درخواست بازی تایپک ارسال کنیـد ..
اینجـــا تایپک مشکلات نصـب و اجـرا هستشــــ .
موفق باشید!
سلام
می خواستم بپرسم بازی های اندروید که برای گوشی ها هستن روی تبلت های اندروید هم اجرا میشن؟
سَلام , از نظـر پسونـد فایل های نصبی که فرقـی ندارن ..
تسـت نکردم ولی به احتمـال زیاد آره نصب میشنـــ .
موفق باشید!
سلام و خسته نباشید
من گالکسی تب p1000 دارم.من با بازی های شرکت glu مشکل پیدا کردم.قبلا نصب می کردم و فایل های دیتاشون رو راحت به طور مستقیم رو خودشون دانلود میکردم و بازی می کردم هیچ مشکلی نداشتم.با یک اشتباه کل مموری اینترنال رو که 16 گیگه فرمت کردم.تمام اطلاعاتم که از جمله فایل های دیتای بازی ها هم بود که ازبین رفت.حالا وقتی بازی ها رو نصب می کنم حجم مورد نیاز دیتا رو چک میکنه بعد وقتی میخواد دانلود کنه پیغام میده که نمیتونه دانلود کنه.همونطور که گفتم فقط با بازی های شرکت glu این مشکل رو داره.به طور مثال بازی blood&glory رو که نصب میکنم حجم مورد نیاز دیتاش رو چک میکنه بعد مثلا نشون میده که94 مگابایت باید دانلود کنه.تا میخواد شروع کنه دانلود این پیغام رو میده:
Some required files were deleted from your divice and will have to be downloaded again.
بعد پایینش ok داره با exit.
Ok روکه میزنم این پیغام رو میده:
An internet connection is required to continue
زیرشم که ok داره با exit.
خلاصه دیگه نمیتونه دانلود کنه.اینترنتم هم کاملا درسته.با وایرلس امتحان کردم همینجوره با جی پی آر اس هم باز همینجوره.رام رو هم ارتقا دادم ولی بازم همینجوره.خواهش میکنم اگه متونید کمک کنید.خیلی اعصابم رو بهم ریخته.
که فکر می کنم ورژن apk قدیمی شده و باید ورژن جدیدشون رو دان کنید تا شروع به دانلود دیتا کنه
نامردا هر 2-3 هفته یه بار یه ورژن جدید الکی میزنن دیگه نمیشه دان کرد با فایل قدیمی
سلام دوستان.
من بازی Flying Turtle رو نصب میکنم ولی موقع اجرا اول صفحه سیاه میشه انگار که اجرا شده باشه ولی بعد 2 ثانیه میپره بیرون.
گوشی هم Xperia Ray هستش.
مشکل از کجاست؟
سلام دوستان. من گوشیم Xperia Neo هست و همونطور که میدونید CPU Qualcomm MSM8255 Snapdragon هست و GPU Adreno 205 هست. یعنی هیچ فرقی از نظر مشخصات و قابلیت ها با Arc هم نداره. حالا من نزدیک 1 گیگ دیتای بازی asphalt 6 hd برای این cpu رو دانلود کردم و ریختم، اما بباز میگه که شما کلا 160 مگ از دیتا رو دارید و باید 400 مگ دیگه دانلود کنید از طریق wifi !
این دومین دیتای این بازی هست که با هزار بدبختی دانلود کردم و نخورده به گوشیم. مودم wifi هم ندارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مرگشه این بازی یا یکی یه دیتا که صددرصد بخوره به این گوشی و احتیاجی به دانلود از خود گوشی نباشه در اختیارم قرار بده.
پیشاپیش ممنون. موفق باشید.
سلام دوستان
من تازه اندرویدی شدم
آقا یکی واسه من توضیح بده این دیتا فایل که واسه بازی ها میزارن چیه ؟
و چجوری باید ریخت تو گشوی ؟ کجا باید ریخت ؟
کلا یه توضیح کامل
گوشی هم SE LIVE
سلام دوستان
گوشی من x8 هست چرا بعضی از برنامه ها و بازیها رو Force Close میده همون اول که روش کلیک میکنم ؟ مثل همین Machinarium
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)