سلام یه برنامه اس ام اس برای وایلدفایر می خوام
دیگه نابود شدم از پاک شدن اس ام اس هام
همچنین اون برنامه صحبت و اس ام اس آ«دروید فری رو هم می خواستم با توضیح که چجوریه
ممنون از شما
سلام یه برنامه اس ام اس برای وایلدفایر می خوام
دیگه نابود شدم از پاک شدن اس ام اس هام
همچنین اون برنامه صحبت و اس ام اس آ«دروید فری رو هم می خواستم با توضیح که چجوریه
ممنون از شما
Go sms pro 3.70 برای اس ام اس ها قابلیت بکاب هم داره با کلی چیزه دیگه بهترین برنامه ی موجوده
دروید فری نمیدونم چیه اگه منظورت چت و مکالمه ی اینترنتیه کلی برنامه براش هست من از nimbuzz 2.0.8 استفاده میکنم
سلام بچه ها من به تازگی یه گوشی انروئیدی گرفتم یه مشکلی که دارم در رابطه با گذاشتن زنگ موبایله وقتی یه آهنگ mp3رو ست می کنم گوشیم زنگ می خوره آهنگهای دیفالت گوشی زنگ می خوره می شه یه کمککی کنید
یه سوال دیگه ببخشید اگه دوتا گوشی شباهتهای سخت افزاری خیلی زیادی به هم داشته باشن مثلا گلکسی اس و اس ال می شه آخرین آپدیت گوشی مقابل رو واسه اون یکی هم استفاده کرد؟؟ من گوشیم هواویu8800 هست که همه چیزش دقیقا شبیه u8800pro هست فقط سی پی یو پرو 1گیگه این 800 تنها فرقشون همینه اما اون اندروئیدش 2.3 این 2.2 می شه از آپدیت اون استفاده کرد؟؟
سلام
من تمام پست ها را خوندم اما چیزی راجب اپدیت ورژن 2.2 به 2.3 ننوشته شده که چه جوری باید اپدیت گوشی را ببری بالا ...گوشی اچ تی سی دیزایر ضد
من گوشيم xperia x8 كه اندرويد 2.1 داره
تنها راهي كه بتونم نرم افزار و بازي روي مموري بريزم روت كردنه ؟ آخه كلي چيز ميز ريختم ديگه جا نداره
دوستان من نرم افزاری نصب کردم که یه وال پیپر باحال رو گوشیم نصب کرده ....
حالا من برنامه رو پاک کردم ولی وال پیپر سرجاشه گوشی رو ریست هم کردم باز مونده میدونم اگه وال پیپرو عوض کنم میره ولی میخوام بدونم کچاست که بیارمش تو وال پیپر های گوشیم از کجا پیداش کنم ؟؟
ممنون
سلام , شما اول باید گوشیتون رو روت کنیــد ، بعد از انجام عملیات روت کردن باید رام مورد نظـر رو دانلـود کنیـد و با برنامه ریکاوری روی گوشیتون آپدیت کنیـد .
سلام , آره دوست عزیز برای اینکـار باید گوشیتون رو روت کنیـــد ..
برنامه های هم هستن که اینکـارو انجام میدن ولی اونـا هم پیش نیـازش روت هستشـــ .
موفق باشید!
با سلام ، گوشی من galaxy gio هست ولی وقتی میخوام برای صفحه عکس بزارم اندازه مناسب نیست لطف کنید یه عکس دیفالت بزارید تا با فتوشاپ عکس های رو که میخوام رو باهاش درست کنم(مثلا تعداد صفحه گوشی من7تا هست باید عکسم چه اندازه ای باشه تا بتونم 7تا عکس رو کنار هم بندازم (شرمنده اگه زیادی نوشتم ).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)