فيض استاد تهرانه سعيد؟؟
تو باهنر كرمان هم شنيدم هستش كه!
عجب شانسي داريمامن فيض نميخوام
![]()
فيض استاد تهرانه سعيد؟؟
![]()
همش تو یه مرحله هست.یه روزه وکاملا mp3.
کارخاصی نیست.همش یه مشت امضا و ورق بازیه.+پرداخت شهریه*
شما وقتی وارد دانشگاه بشید بافلش راهنماییتون
میکنه به محل ثبت نام.از اونجا هم خود مسئولین بهت میگن که
باید بری کجا/
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
.....................
خوب هرچی احتیاج داری!!!
الان من باید چیزی رو لیست بکنم؟؟؟
من کارت ملی ندارم
واسه ثبت نام لازمه حتمن؟
با شناسنامه کار راه نمی اوفته؟
صفحات قبل بهتون جواب دادن
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
برای دوستانی که نتونستن این رو ببینن و باز هم سوال های مشابه می کنن دوباره می گذارم:
از اول تا آخرشو براتون می گم:
1)بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گذاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز(که خودم توش هستم) 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد.
2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری.بعضی از دانشگاهها هم مثل دانشگاه شیراز قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حظوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)
3)بعد از کاغذ بازی ها احتمالا زمان اردو رو مشخص می کنن بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن
بعد از ثبت نام:
اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقتی هست که صرف رفت و آمد می شه.
توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و .... پیدا کن
ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا.
سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیده کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن.
باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار.دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل.
لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید.
5 شنبه ها هم دانشگاه تعطیله.یعنی مسئولین تشریف ندارن
چند تا از اصطلاحها:
1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.
2)حذف نهایی: معمولا 2 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... .
3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست
4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود
5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی.
6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو
7) سلف سرویس: غذا خوری
8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
والا اولین باره میخوام برم خوابگاهخب بگو چی هست چی نیست چی نباید باشه چی....
بله بقیه هم هستن البته کم مثلا ریاضی یک ما بودن برقی ها هم یکمیشون و فیزیکمون که برقو عمران بودن
شما میری سر ریاضی یک استاد فیض میاد سر کلاس بعد 4 روز دیگه نمیری سر کلاس![]()
سعید جون قربونت بره علیمن دانشگاه تهران قبول شدم فنی هم هستم ولی پردیس سه
اون تاپیکو دنبال میکردی اونجا گفتم انواع اتهامات بند پ و بند الف و بند س رو به من نچسبونن
![]()
![]()
![]()
na fek nakonam jaye dg dars bede ehtemalan shebahate esmo inasفيض استاد تهرانه سعيد؟؟
![]()
یه دوستی تو همین تاپیک گفته بود که با مقداری دوندگی میشه مثلن اولویت اولمون رو قبول شدیم ولی بخوایم عوضش کنیم و بریم اولویت های بعدی (که امکان قبولی توش بود) رو بخونیم
میشه بگین این دوندگی چی هست؟ و تا کی مهلت داریم براش؟
چند روز دیگه سازمان سنجش یه کارنامه دیگه میده که توش نوشته چه رشته های دیگه ای رو بعد از این انتخابت قبول شدی .
من شنیدم تا آخرین ترم تحصیلت هم میتونی بری رشته های بعدی که قبول شده بودی رو بخونی , من دوستم ترم 4 این کارو کرد , یعنی رشته , شهر و دانشگاهش رو عوض کرد ,واحد های مشترکی که با رشته ی جدیدش پیش ما خونده بود رو هم اونجا ازش قبول کردن .(از برق رفت صنایع)
البته اگه هر دوتا رشته تو یه دانشگاه باشه خیلی آسون تره .
به ما که گفته بودن تا 2 ترم نگذرونی نمیتونی بری اون رشته ی بعدی که قبول شدی.
یعنی 2 ترم ( که همش درسای عمومی و پایه و اینا هست ) میخونی بعد درخواست میدی اگه موافقت شد منتقل میشی به رشته ای که پایین تر از این قبول شدی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)