درباره انجین که هیچ نظری ندادید ولی اگر ممکنه سعی کنید یک انجین اختصاصی داشته باشید. ساخت یک انجین دو بعدی به پیچیدگی انجین سه بعدی نیست و میشه در عرض چند ماه یک نمونه بهینه و خوب مخصوص یک نوع گیم پلی پیاده سازی کرد.البته من زیاد سررشته ایی در این کار ندارم ولی داخل همین انجمن میتونید اشخاصی رو پیدا کنید که میتونن اینکارو براتون انجام بدن.
مطمئنن نتیجه کارتون حداقل از نظر مسائل فنی مثل نرخ فریم و رندر بهینه تر هست. این مطلبو بخاطر این گفتم که بعد از کلی زحمت و کار ,دوباره مثل نمونه قبلی از نظر فنی کمبود به وجود نیاد.
اگر دقت کرده باشین اکثر بازیهای دو بعدی روز اگر کل انجین مال خودشون نباشه حداقل بخش رندر اون رو اختصاصی نوشتن که باعث میشه بازیشون حتی روی یک سیستم ضعیف هم بخوبی اجرا بشه.
GameMaker انجین خوبی هست ولی فقط برای بازیهای سبک و ساده. به نظر من هیچوقت نباید از GameMaker توقع یک کار دو بعدی سنگین گرافیکی و حرفه ایی رو داشت.دلایل زیادی هم داره ولی الان قصد بحث کردن در این تاپیک رو ندارم و اصلا ربطی به موضوع نداره.Unity انجین فوق العاده گسترده ایی هست و همین باعث میشه که نتونید اونو برای یک کار دو بعدی با گیم پلی خاص کاملا بهینه کنید.به تمام این مطالب که نگاه کنید مثل تمام بازیسازان دو بعدی معروف و حرفه ایی متوجه میشید که بهترین گزینه نوشتن انجین اختصاصی هست.
در کل امیدوارم قبل از شروع کارتون تمام این مسائل رو در نظر بگیرید تا حداقل ما (ایران) هم تو این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشیم.