تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 107 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض رانيه‌ري: اين شكست حقمان بود

سرمربي تيم فوتبال رم ايتاليا پس از باخت تحقيرآميز 5 بر يک برابر کالياري گفت: اين شکست حقمان بود.

سایت فوتبال 3 -

کلوديو رانيه‌ري گفت: به اين شکست برابر کالياري نياز مبرم داشتيم. برخي بازيکنان تصور مي‌کنند باشگاه رم يک هتل 5 ستاره است و هر کاري که دلشان مي‌خواهد انجام مي‌دهند.

وي عنوان کرد: تصور کنيد در يک بازي که قرار بود هر 3 امتياز آن را کسب کنيم 5 گل بخوريم، اين تصادفي نيست و اخراج بورديسو يا اعصاب ناراحت دو يا سه بازيکن هيچ توجيه مناسبي براي اين شکست محسوب نمي‌شود.

رانيه‌ري ادامه داد: کالياري از موقعيت‌هاي خود به خوبي استفاده کرد و ما اساسا علاقه‌اي به خلق موقعيت نداشتيم چه برسد به آن که بخواهيم از آنها استفاده کنيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/09/12

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض دل‌پيه‌رو: به شروع رويايي نياز داشتيم

کاپيتان تيم فوتبال يوونتوس پس از تساوي 3 بر 3 برابر سمپدوريا گفت:به يک شروع رويايي نياز داشتيم.

سایت فوتبال 3 -

الکساندرو دل‌پيه‌رو عنوان کرد: برابر سمپدوريا فرصت‌هاي بسياري را از دست داديم اما کنترل ميانه ميدان را کاملا در اختيار داشتيم و نکات تاکتيکي را به راحتي در ميدان به اجرا درآورديم.

کاپيتان تيم فوتبال يوونتوس افزود: يوونتوس به يک شروع رويايي نياز داشت اما اين اتفاق رخ نداد. در هر حال نسبت به آينده بسيار خوش‌بين هستم و معتقدم که يووه در فصل جاري يکي از مدعيان جدي تصاحب صدر جدول و قهرماني کالچو خواهد بود.

کد:
    2010/09/13

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

موراتی: تماشای لغزش میلان و زلاتان دلنشین بود

سایت گل
    - ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که با لبخندی گشاده شاهد دیدار میلان مقابل چزنا و شکست 0-2 روسونری بوده است.

زلاتان ایبراهیموویچ در این دیدار یک ضربه پنالتی را از دست داد و میلان در نهایت مغلوب حریف تازه صعود کرده اش شد.

موراتی در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه اینتر منتشر شد، گفت:« پنالتی ایبراهیموویچ؟ از یک نظر، روز فوق العاده ای برای اینتری ها بود. زلاتان پنالتی را از دست داد؛ شاید او هیچ وقت اشتباه نمی کرد ولی این بار در گلزنی ناکام ماند.من بازی را تماشا کردم؛ بازی هیجان انگیزی بودو من کنجکاوی زیادی برای تماشای این بازی داشتم.»

اینتر روز سه شنبه اولین دیدارخود در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را برگزار می کند واینتر،قهرمان دوره قبل این رقابتها مقابل توئنته به میدان خواهد رفت.

موراتی در ادامه در مورد فشار توقعاتی که از اینتر می رود گفت:« احساس مسئولیت بزرگی بر دوشمان حس می کنیم ولی مسئولیت چیز خوبی است. امیدوارم که بازیکنان تیم هم این حس را لمس کنند. برای ما خیلی مهم است که بتوانیم برروی دیدار سه شنبه شب تمرکز کنیم.کار آسانی را پیش رو نداریم، چرا که توئنته کار را برای ما سخت خواهد کرد؛ امیدوارم که بازیکنانم به اهمیت این دیدار واقف باشند.»

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اسنایدر: امیدوارم هر چه سریع‌تر با اینتر قرارداد امضا کنم

سایت گل – وسلی اسنایدر، هافبک اینتر تایید کرده که در آستانه امضای قراردادی جدید با باشگاه است. گفته می‌شود او قراردادش را دو سال دیگر تمدید می‌کند و با احتساب قرارداد فعلی تا سال 2015 در باشگاه خواهد ماند.

بازی‌ساز هلندی تابستان گذشته پس از آن که بازیکن مازاد رئال تشخیص داده شد به اینتر رفت و نقشی کلیدی در فتح سه جام برای این تیم بازی کرد.

او در نشست خبری پیش از دیدار مقابل توئنته گفته است: «امیدوارم هر چه سریع‌تر با باشگاه به توافق جدیدی برسم. ما به سختی داریم تلاش می‌کنیم و امیدوارم اوضاع به سرعت مشخص شود و من بتوانم برای مدتی طولانی در این باشگاه بزرگ بمانم.»

او همچنین درباره بازگشت زلاتان ایبراهیموویچ به سری آ صحبت کرده و گفته: «زلاتان بازیکنی با کیفیت‌های خارق‌العاده است. او را در آژاکس دیده‌ام. او مهاجمی بزرگ است. زلاتان دورانی رویایی در ایتالیا داشت و سپس به بارسلونا رفت. افسوس که این طور شد، چون دوست داشتم کنار او بازی کنم. امیدوارم او اقبال خوبی داشته باشد، چرا که به عنوان بازیکن و انسان دوستش دارم. به نظرم انتخاب میلان اقدام عاقلانه‌ای بود.»

کد:

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

همین حرفا رو میزنه مرتیکه معتاد مافیا که وقتی تیمش تو لیگ قهرمانانه هیچ کدوم از مربیان و بازیکنان سری آ براش آرزوی موفقیت نمیکنن دیگه.

انصافا تو کشور خودمونم وقتی یکی از تیمای استقلال و پرسپولیس تو لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا بازی دارن واقعا طرفدارای تیم رقیب از ته دل آرزو دارن تیم ایرانی ببره ولی تو ایتالیا همه نسبت به اینتر یه دید دیگه دارن. نمونه اش مصاحبه های بازیکنا و مربیان سری آ در فصل پیش.

اینتر تیمیه که اخلاق و جوانمردی رو سالهاس که باخته

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

موراتی جون جوجه رو آخر پاییز میشمارن !
    امیدوارم فصل هم برات دلنشین تمام بشه, البته بعید میدانم!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هر دو پست بالا به شدت تائید میشه
    البته تا آخر فصل خیلی مونده...اون موقع می بینیم که موراتی هنوز میخنده یا نه؟!
    به شدت منتظر هفته دوازدهم هستم تا مصاف میلان و اینتر رو ببینم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

طرفداران خز شهر میلان!
    جمع کنید بساط رو!!!
    امسال یووه کبیر قهرمانه

پ.ن: خدا کنه حداقل امسال جزو4تا باشیم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طرفداران خز شهر میلان!
    جمع کنید بساط رو!!!
    امسال یووه کبیر قهرمانه

پ.ن: خدا کنه حداقل امسال جزو4تا باشیم
    یووه شانس بیاره امسال سهمیه لیگ اروپا رو بتونه کسب کنه هنر کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •