سرمربي تيم فوتبال رم ايتاليا پس از باخت تحقيرآميز 5 بر يک برابر کالياري گفت: اين شکست حقمان بود.
سایت فوتبال 3 -
کلوديو رانيهري گفت: به اين شکست برابر کالياري نياز مبرم داشتيم. برخي بازيکنان تصور ميکنند باشگاه رم يک هتل 5 ستاره است و هر کاري که دلشان ميخواهد انجام ميدهند.
وي عنوان کرد: تصور کنيد در يک بازي که قرار بود هر 3 امتياز آن را کسب کنيم 5 گل بخوريم، اين تصادفي نيست و اخراج بورديسو يا اعصاب ناراحت دو يا سه بازيکن هيچ توجيه مناسبي براي اين شکست محسوب نميشود.
رانيهري ادامه داد: کالياري از موقعيتهاي خود به خوبي استفاده کرد و ما اساسا علاقهاي به خلق موقعيت نداشتيم چه برسد به آن که بخواهيم از آنها استفاده کنيم.
2010/09/12کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاپيتان تيم فوتبال يوونتوس پس از تساوي 3 بر 3 برابر سمپدوريا گفت:به يک شروع رويايي نياز داشتيم.
سایت فوتبال 3 -
الکساندرو دلپيهرو عنوان کرد: برابر سمپدوريا فرصتهاي بسياري را از دست داديم اما کنترل ميانه ميدان را کاملا در اختيار داشتيم و نکات تاکتيکي را به راحتي در ميدان به اجرا درآورديم.
کاپيتان تيم فوتبال يوونتوس افزود: يوونتوس به يک شروع رويايي نياز داشت اما اين اتفاق رخ نداد. در هر حال نسبت به آينده بسيار خوشبين هستم و معتقدم که يووه در فصل جاري يکي از مدعيان جدي تصاحب صدر جدول و قهرماني کالچو خواهد بود.
2010/09/13کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موراتی: تماشای لغزش میلان و زلاتان دلنشین بود
سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که با لبخندی گشاده شاهد دیدار میلان مقابل چزنا و شکست 0-2 روسونری بوده است.
زلاتان ایبراهیموویچ در این دیدار یک ضربه پنالتی را از دست داد و میلان در نهایت مغلوب حریف تازه صعود کرده اش شد.
موراتی در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه اینتر منتشر شد، گفت:« پنالتی ایبراهیموویچ؟ از یک نظر، روز فوق العاده ای برای اینتری ها بود. زلاتان پنالتی را از دست داد؛ شاید او هیچ وقت اشتباه نمی کرد ولی این بار در گلزنی ناکام ماند.من بازی را تماشا کردم؛ بازی هیجان انگیزی بودو من کنجکاوی زیادی برای تماشای این بازی داشتم.»
اینتر روز سه شنبه اولین دیدارخود در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را برگزار می کند واینتر،قهرمان دوره قبل این رقابتها مقابل توئنته به میدان خواهد رفت.
موراتی در ادامه در مورد فشار توقعاتی که از اینتر می رود گفت:« احساس مسئولیت بزرگی بر دوشمان حس می کنیم ولی مسئولیت چیز خوبی است. امیدوارم که بازیکنان تیم هم این حس را لمس کنند. برای ما خیلی مهم است که بتوانیم برروی دیدار سه شنبه شب تمرکز کنیم.کار آسانی را پیش رو نداریم، چرا که توئنته کار را برای ما سخت خواهد کرد؛ امیدوارم که بازیکنانم به اهمیت این دیدار واقف باشند.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسنایدر: امیدوارم هر چه سریعتر با اینتر قرارداد امضا کنم
سایت گل – وسلی اسنایدر، هافبک اینتر تایید کرده که در آستانه امضای قراردادی جدید با باشگاه است. گفته میشود او قراردادش را دو سال دیگر تمدید میکند و با احتساب قرارداد فعلی تا سال 2015 در باشگاه خواهد ماند.
بازیساز هلندی تابستان گذشته پس از آن که بازیکن مازاد رئال تشخیص داده شد به اینتر رفت و نقشی کلیدی در فتح سه جام برای این تیم بازی کرد.
او در نشست خبری پیش از دیدار مقابل توئنته گفته است: «امیدوارم هر چه سریعتر با باشگاه به توافق جدیدی برسم. ما به سختی داریم تلاش میکنیم و امیدوارم اوضاع به سرعت مشخص شود و من بتوانم برای مدتی طولانی در این باشگاه بزرگ بمانم.»
او همچنین درباره بازگشت زلاتان ایبراهیموویچ به سری آ صحبت کرده و گفته: «زلاتان بازیکنی با کیفیتهای خارقالعاده است. او را در آژاکس دیدهام. او مهاجمی بزرگ است. زلاتان دورانی رویایی در ایتالیا داشت و سپس به بارسلونا رفت. افسوس که این طور شد، چون دوست داشتم کنار او بازی کنم. امیدوارم او اقبال خوبی داشته باشد، چرا که به عنوان بازیکن و انسان دوستش دارم. به نظرم انتخاب میلان اقدام عاقلانهای بود.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین حرفا رو میزنه مرتیکه معتاد مافیا که وقتی تیمش تو لیگ قهرمانانه هیچ کدوم از مربیان و بازیکنان سری آ براش آرزوی موفقیت نمیکنن دیگه.موراتی: تماشای لغزش میلان و زلاتان دلنشین بود
انصافا تو کشور خودمونم وقتی یکی از تیمای استقلال و پرسپولیس تو لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا بازی دارن واقعا طرفدارای تیم رقیب از ته دل آرزو دارن تیم ایرانی ببره ولی تو ایتالیا همه نسبت به اینتر یه دید دیگه دارن. نمونه اش مصاحبه های بازیکنا و مربیان سری آ در فصل پیش.
اینتر تیمیه که اخلاق و جوانمردی رو سالهاس که باخته![]()
موراتی جون جوجه رو آخر پاییز میشمارن !موراتی: تماشای لغزش میلان و زلاتان دلنشین بود
امیدوارم فصل هم برات دلنشین تمام بشه, البته بعید میدانم!
هر دو پست بالا به شدت تائید میشه
البته تا آخر فصل خیلی مونده...اون موقع می بینیم که موراتی هنوز میخنده یا نه؟!
به شدت منتظر هفته دوازدهم هستم تا مصاف میلان و اینتر رو ببینم
طرفداران خز شهر میلان!
جمع کنید بساط رو!!!
امسال یووه کبیر قهرمانه
پ.ن: خدا کنه حداقل امسال جزو4تا باشیم![]()
یووه شانس بیاره امسال سهمیه لیگ اروپا رو بتونه کسب کنه هنر کرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)