داداش 280 تومن که پولی نیست هیدرولیک بنداز جان خودت رو راحت کن قبلا هم گفتم نرمی فرمون های پراید شانسیه یعنی ممکنه شانست بد باشه و فرمون سفت گیرت بیفته اونوقته که حاضر 1 تومن خرج کنی با یه هیدرولیک دار عوض کنی.
داداش 280 تومن که پولی نیست هیدرولیک بنداز جان خودت رو راحت کن قبلا هم گفتم نرمی فرمون های پراید شانسیه یعنی ممکنه شانست بد باشه و فرمون سفت گیرت بیفته اونوقته که حاضر 1 تومن خرج کنی با یه هیدرولیک دار عوض کنی.
فرمون معمولیه پراید خیلی سفته ؟
پراید های 2 سال اخیر کلا بهتر هستن وسری جدید هم از قبلیها بهتره .................فرمون معمولیه پراید خیلی سفته ؟
دوستان یک سوال فنی
ماشینی که من ثبت نام کردم پرایده و از شرایط چکیه 2500000 ریختم 3 تا هم چک 780000 داره شرایط مهر ماه میخوام بدونم امکان تغییر خودرو هست یا نه یعنی میتونم به جای پراید 132 تحویل بگیرم. یا نه. توی دعوت نامه امکان تغییر هست؟. تا حالا کسی این کاره کرده ؟ من با نمایندگی هم صحبت کرد گفتم اگه نمیشه انصراف بدم. یک خانومه بود همچین جواد درستی نداد ندونستم می شه یا نه ؟ یکی از نمایندگی های مشهد بود.اسمش رو نیارم بهتره.
دوست من اولش میخواست 132 بگیره بعد حواله شو با 111 عوض کرد چیزی هم نگرفتن .......شدنو که میشه ولی امکان داره کمی اذیت کنن................
من يه جا ديدم كه مي گفتن 132 هاي جديد فقط مدل st هست و هم هيدروليكه و هم ABS داره! درست ديدم؟ يعني سري جديد ديگه مثه قبل نيس كه ميشد هيچي نداشته باشه يا يكي از بين هيدروليك و ABS و يا هر دوشو داشته باشه نيست و هردوشو باهم داره؟
آها
پس اين st كه دنبال اسمشه چيه؟اين st پيشونديه واسه بقيه اسمش؟![]()
3مدل داره 1-هیدرولیک2-ای بی اس3-هیدرولیک و ای بی اس
مدلSX فولترینشه...
سايپا 132 ST (ايموبلايزر و ترمز ABS)
سايپا 132 SX (فرمان هیدرولیک با ايموبلايزر و ترمز ABS)
سايپا 132 LX (فول انژکتوري فرمان هيدروليک با ايموبلايزر )
درروز از یک نمایندگی دیگه پرسیدم می گفت اگه نمایندگی ما می شد برات هرجوری که شده عوضش می کردم. میگفت چون پرایدو از 132 بهتر می خرن از خداشونه که عوض کنن ولی ماوتفاوتشو باید بریزی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)