دوستان آیا مخابرات نا محدود هم می ده؟ ارزون ترین نامحدودش چنده؟
پینگشون چطور هست؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان آیا مخابرات نا محدود هم می ده؟ ارزون ترین نامحدودش چنده؟
پینگشون چطور هست؟
اساتيد شيرازي يه كمكي بكنين
يه مودم 512 ميخوام
از كدوم شركت بگيرم مناسبتره
دوستان چند ماهی میشه که پارس آنلاین واسه من از ساعت 11 صبح تا 5 بعد از ظهر یا کاملا قطع هست یا مدام قطع و وصل میشه!
مشکل دقیقا از کجاست؟از مودمه از خود پارس آنلاینه؟از مخابراته؟مشکل از کجاست؟
یعنی من برم شاتل بگیرم مشکل حل میشه؟
دوستانی که شاتل دارند مشکل قطع و وصلی ندارند؟
الان سرویس 128 سه ماه 3 گیگ پارس آنلاین میگیرم 36 تومن..... شاتل چنده برای سرعت؟
ممنونم
شما اگر می خوای بزرگترین اشتباه زندگیتوب بکنی برو شاتل. ما از شاتل آواره شدیم بریم یه جای دیگه بقیه می خوان بیان شاتل؟؟؟؟؟؟؟
پس یعنی به نظرتون چی کار کنم درست بشه؟
اوج ساعت مصرف من همون ساعتیه که قطع و وصل میشه
مشکل از سیستم منه یا مخابرات منطقه ما یا خود پارس آنلاین؟
ممنون
من دقیقا در شاتل همین مشکل رو دارم. ساعت 1 یا 1.30 که می شه شروع میش به قطع شدن. اگر می تونستم یه عکس می گذاشتم که مشخص بشه. قطعی های من در شاتل به این صورت هست که چراغ لینک بارها و بارها و هر 1 دقیقه یک بار یا 30 ثانیه یک بار یا 2 ذدقیقه ... قطع می شه و دیگه دانلود شبانه دیگه هیچ
مصرف زیاد هم هست. این شرکت شاتل داره آشکارا مصرف رو چندین برابر ثبت می کنه!
بدبختی می دونید چیه؟ اگر بخوایم شرکت رو عوض کنیم دست کم 7 روز بدون اینترنت باید باشیم در بهترین حالت
10 هزار تومن هم باید هزینه رانژه کردن بدیم
مخابرات هم داره از این راه درآمد به دست میاره. چه دلیلی داره برای رانژه 10 هزار تومن بگیرن! دیدن مردم هیچی نمی گن اینها هم می گیرن
حالا شما که می خوای عوض کنی و این ها رو به جون خریدی بهتره به نظرم بری از مخابرات بگیری یا از صبا یا از...
از این شاتل نگیر که اشتباه هست
سلام به بچه های شیرازاز اونخایی که ما مردم خیلی خوب و مهربونی هستیم این مخابرات داره از ما سوء استفاده میکنه یه نگاه به اینجا بندازید
ببینید اینجا چی میگه و مخابرات چی میکه ؟ همه سروس ها باید نامحدود باشن و هزینه راه اندازی هم نباید بگیرن ! من باید کجا از این نامردا شکایت کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستانی که از adsl مخابرات استفاده میکنن چند سوال دارم:
1-سرعت روزانش واسه 128 چقدره؟
2-شبانش از کی تا کی هست و چه سرعتی؟
3-پینگش چجوره؟
4-سرویس نامحدود هم داره؟
لجن هستن عوضی ها !
من دوستم 512 نامحدود داره میگه ماهی 25 تومن سرعت دانلود هم 80 تا 300
نامحدود که ندارن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)