تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 103 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

10

نه والا تو اونیکی تاپیکی که زدم دوستان معرفی کردن
    یه مدل دیگه هست که 5-6 تومنه گویا
    ولی احتمالا امکان تماس و ... نداره فقط در حده استفاده از GPRS و ... هست
    ببین تو بازار گیر میاد ...در ضمن اگه گیر اومد و کار نکرد چی

هیچ ارزونی بی حکمت نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستی دوستان دی ان اس ها رو امتحان کردن

چه طور بود

به درد می خورد یا نه .

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

روی این سیستم جوابگو نیست. برای سیستم های با پهنای باند بیتشر و سرعت متعادل تره

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بدترین مشکل این سیستم نوسان سرعت است

چون من وقتی دانلود می کنم می بینم یه دفعه روی 7 است ....یه دفعه روی 14 است.............یهو می ترکونه می ره روی 20 .........بعضی وقت ها هم روی 1 و 2 می مونه .
    این هم به دلیل سوئیچ کردن روی بی تی اس های اطرافه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست عزیزمون که این تاپیک ها رو راه انداخت گفت که این موضوع کاملا به منطقه و شلوغه اون مربطه و فاصله ی آنتن های BTS
    میتونین این برای فهمیدن اینکه آنتن ها کجا هستن با گوشی از برنامه ی Google Maps استفاده کنید و بهتون میگه شما الان دارین از چه منطقه ای با کدوم BTS آنتن میگیرین. بعد ببینین فاصله اش تا اونجایی که هستید چقدره!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای اجرلی این برنامه باید gps داشته باشه گوشی

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

EDGE
    پست اول رو بخونین!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام کسانی که ادج مودم دارن توجه کنند

در قسمت تنظیم ها connection نرم افزار مقادیر زیر رو وارد کنین .

Connection Name : Irancell
    Username & password : خالي
    Access Point Name : mtnirancell
    dial number: *99***1#
    این طوری یه مقداری سرعت بهتر می شه.....l

---------- Post added at 04:02 AM ---------- Previous post was at 04:00 AM ----------

بعد از تغییرات هم باید کامپیوتر رو ری استارت کرد .

---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:02 AM ----------

EDGE
    پست اول رو بخونین!!!
    من همون پست رو خوندم فهمیدم ادج چیه .....
    و رفتم مودمش رو خریدم

ولی آرزو به دل موندم سرعت 30 رو حداقل 1 دقیقه ثابت داشته باشم

اگه لب تاپ داشتم حداقل ادج مودم رو تو یه محل دیگه آزمایش می کردم ......

---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------

میانگین سرعت اتصال من در بهترین حالت 6.2 بود

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان و اساتید گرام بنده تا صفحه ی 3 رو خوندم چند سوال دارم بی زحمت راهنمایی کنید

1. این کلمه رو تو گوگل سرچ کردم نوع های مختلفی داشت که زیره 75 یورو نبودن! چه طور پس با این قیمت اونم تو ایران و با گارانتی ممکنه با قیمت 80 اینا باشه؟ بنده در اشتباهم یا ...؟

2. خوب دوستان اشاره کردن حتی سر 3 ساعت هم داغ میکنه! چه برسه به 24 ساعت! تا چه حد میشه اسفتاده کرد واقعا؟ 3 ساعت که خیلی کمه برای این همه هزینه

3. کلا این ایرنسل یا همراه اول سرعت لفظی که میدن چند هست؟ برای خودمم با هر دو بیشتر از 5 کیلو نصیبم نشده اونم با آنته پر! قطعی هم که میترکونن!

4. با IDM و ... سازگاری کامل داره آیا اینترنتی که از این موردم میگیریم؟

5. کسی کارش به گارانتی (وارانتی خارجه!) رسیده؟ چه خبره اونجا؟ میپیچونن فقط یا گهگاه کاری هم انجام میدن؟

6. تو بازار ایران یا رضا تو تهران اگر کسی از دوستان کسی رو آشنا داره تو پروفایلم بگه اگه خواستم بگیرم ازشون بگیرم دعاگوی اون دوست هم بشیم

ما که داریم زیره فشاره این قیمت ها شل و پل میشیم! آخه 42 تومن برای اینترنته 128 ماهیانه اونم تو شهره پاییتخت و مرکز تکنولوژی یه کشور واقعا جالب نیست!

اگه با 10 تومن بشه همین کار رو کرد خوب چرا بدمون بیاد! از خدامون هم هست

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان و اساتید گرام بنده تا صفحه ی 3 رو خوندم چند سوال دارم بی زحمت راهنمایی کنید

1. این کلمه رو تو گوگل سرچ کردم نوع های مختلفی داشت که زیره 75 یورو نبودن! چه طور پس با این قیمت اونم تو ایران و با گارانتی ممکنه با قیمت 80 اینا باشه؟ بنده در اشتباهم یا ...؟

2. خوب دوستان اشاره کردن حتی سر 3 ساعت هم داغ میکنه! چه برسه به 24 ساعت! تا چه حد میشه اسفتاده کرد واقعا؟ 3 ساعت که خیلی کمه برای این همه هزینه

3. کلا این ایرنسل یا همراه اول سرعت لفظی که میدن چند هست؟ برای خودمم با هر دو بیشتر از 5 کیلو نصیبم نشده اونم با آنته پر! قطعی هم که میترکونن!

4. با IDM و ... سازگاری کامل داره آیا اینترنتی که از این موردم میگیریم؟

5. کسی کارش به گارانتی (وارانتی خارجه!) رسیده؟ چه خبره اونجا؟ میپیچونن فقط یا گهگاه کاری هم انجام میدن؟

6. تو بازار ایران یا رضا تو تهران اگر کسی از دوستان کسی رو آشنا داره تو پروفایلم بگه اگه خواستم بگیرم ازشون بگیرم دعاگوی اون دوست هم بشیم
    1- خوب از این بساتا زیاده. احتملا اون با 3g بوده. و البته اینی که الان پره تو بازار چینی هست و مارک نیست . و باید کلا بیخیال بحث گارانتی بشی. گارانتی برای چیزی هست که ارزش داره و فروش داره. نه این!!!

2- نه بابا. داغ میکنه به خاطر اینه که داره ازش استفاده میشه. خیلی چیزها هستن که داغ میکنن ولی طبیعی هستن! مثل باند اسپیکر( پشتش میشه نیمرو درست کرد)
    یا وسایلی که مکانیکی عمل میکنن و آرمیچری هستن!!
    و کلا شما نگران نباش.
    حتی فلش هم که استفاده کنی و زیاد به سیستم وصل باشه داغ میشه بخاطر سرعت انتقال اطلاعات هست و آنلاین بودن به سیستم.
    بهر حال کلا یعنی نگران داغ کردنش نباش!!

3- شما هواست باشه. اگه با گوشی رسیو کم داری حالا با ایرانسل یا همراه اول. جفتشو تست کن و بهتری سرعت رو پیدا کن. بعد برو دنگل بخر. من گفتم بهترین سرعت و نرمال واسه این سیستم 20 تا 25 هست. که اونایی که از EDGE استفاده میکنن معمولا سرعتشون اینه.
    5 کیلوبایت یعنی اصلا از EDGE استفاده نمیشه یا آنتن محله تون هنوز بهینه نشده!

4- بله. جالبه بدونی من با دانلود منجیر 30 35 دانلود میکنم و با برنامه هایی مثل ووزه یا یو تورنت 20 دانلود میکنم!

5- من نه!!!

6- یکی از دوستان بودن. فعلا اینجا نیستن .بذار ببینم میتونم پیداش کنم. البته به هر حال شما باید روی 80 تومن حساب کنی!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •