ببین تو بازار گیر میاد ...در ضمن اگه گیر اومد و کار نکرد چی
هیچ ارزونی بی حکمت نیست
ببین تو بازار گیر میاد ...در ضمن اگه گیر اومد و کار نکرد چی
هیچ ارزونی بی حکمت نیست
راستی دوستان دی ان اس ها رو امتحان کردن
چه طور بود
به درد می خورد یا نه .
روی این سیستم جوابگو نیست. برای سیستم های با پهنای باند بیتشر و سرعت متعادل تره
بدترین مشکل این سیستم نوسان سرعت است
چون من وقتی دانلود می کنم می بینم یه دفعه روی 7 است ....یه دفعه روی 14 است.............یهو می ترکونه می ره روی 20 .........بعضی وقت ها هم روی 1 و 2 می مونه .
این هم به دلیل سوئیچ کردن روی بی تی اس های اطرافه
دوست عزیزمون که این تاپیک ها رو راه انداخت گفت که این موضوع کاملا به منطقه و شلوغه اون مربطه و فاصله ی آنتن های BTS
میتونین این برای فهمیدن اینکه آنتن ها کجا هستن با گوشی از برنامه ی Google Maps استفاده کنید و بهتون میگه شما الان دارین از چه منطقه ای با کدوم BTS آنتن میگیرین. بعد ببینین فاصله اش تا اونجایی که هستید چقدره!
EDGE
پست اول رو بخونین!!!
سلام کسانی که ادج مودم دارن توجه کنند
در قسمت تنظیم ها connection نرم افزار مقادیر زیر رو وارد کنین .
Connection Name : Irancell
Username & password : خالي
Access Point Name : mtnirancell
dial number: *99***1#
این طوری یه مقداری سرعت بهتر می شه.....l
---------- Post added at 04:02 AM ---------- Previous post was at 04:00 AM ----------
بعد از تغییرات هم باید کامپیوتر رو ری استارت کرد .
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:02 AM ----------
من همون پست رو خوندم فهمیدم ادج چیه .....
و رفتم مودمش رو خریدم
ولی آرزو به دل موندم سرعت 30 رو حداقل 1 دقیقه ثابت داشته باشم
اگه لب تاپ داشتم حداقل ادج مودم رو تو یه محل دیگه آزمایش می کردم ......
---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
میانگین سرعت اتصال من در بهترین حالت 6.2 بود
دوستان و اساتید گرام بنده تا صفحه ی 3 رو خوندم چند سوال دارم بی زحمت راهنمایی کنید
1. این کلمه رو تو گوگل سرچ کردم نوع های مختلفی داشت که زیره 75 یورو نبودن! چه طور پس با این قیمت اونم تو ایران و با گارانتی ممکنه با قیمت 80 اینا باشه؟ بنده در اشتباهم یا ...؟
2. خوب دوستان اشاره کردن حتی سر 3 ساعت هم داغ میکنه! چه برسه به 24 ساعت! تا چه حد میشه اسفتاده کرد واقعا؟ 3 ساعت که خیلی کمه برای این همه هزینه
3. کلا این ایرنسل یا همراه اول سرعت لفظی که میدن چند هست؟ برای خودمم با هر دو بیشتر از 5 کیلو نصیبم نشده اونم با آنته پر! قطعی هم که میترکونن!
4. با IDM و ... سازگاری کامل داره آیا اینترنتی که از این موردم میگیریم؟
5. کسی کارش به گارانتی (وارانتی خارجه!) رسیده؟ چه خبره اونجا؟ میپیچونن فقط یا گهگاه کاری هم انجام میدن؟
6. تو بازار ایران یا رضا تو تهران اگر کسی از دوستان کسی رو آشنا داره تو پروفایلم بگه اگه خواستم بگیرم ازشون بگیرم دعاگوی اون دوست هم بشیم
ما که داریم زیره فشاره این قیمت ها شل و پل میشیم! آخه 42 تومن برای اینترنته 128 ماهیانه اونم تو شهره پاییتخت و مرکز تکنولوژی یه کشور واقعا جالب نیست!
اگه با 10 تومن بشه همین کار رو کرد خوب چرا بدمون بیاد! از خدامون هم هست
1- خوب از این بساتا زیاده. احتملا اون با 3g بوده. و البته اینی که الان پره تو بازار چینی هست و مارک نیست . و باید کلا بیخیال بحث گارانتی بشی. گارانتی برای چیزی هست که ارزش داره و فروش داره. نه این!!!
2- نه بابا. داغ میکنه به خاطر اینه که داره ازش استفاده میشه. خیلی چیزها هستن که داغ میکنن ولی طبیعی هستن! مثل باند اسپیکر( پشتش میشه نیمرو درست کرد)
یا وسایلی که مکانیکی عمل میکنن و آرمیچری هستن!!
و کلا شما نگران نباش.
حتی فلش هم که استفاده کنی و زیاد به سیستم وصل باشه داغ میشه بخاطر سرعت انتقال اطلاعات هست و آنلاین بودن به سیستم.
بهر حال کلا یعنی نگران داغ کردنش نباش!!
3- شما هواست باشه. اگه با گوشی رسیو کم داری حالا با ایرانسل یا همراه اول. جفتشو تست کن و بهتری سرعت رو پیدا کن. بعد برو دنگل بخر. من گفتم بهترین سرعت و نرمال واسه این سیستم 20 تا 25 هست. که اونایی که از EDGE استفاده میکنن معمولا سرعتشون اینه.
5 کیلوبایت یعنی اصلا از EDGE استفاده نمیشه یا آنتن محله تون هنوز بهینه نشده!
4- بله. جالبه بدونی من با دانلود منجیر 30 35 دانلود میکنم و با برنامه هایی مثل ووزه یا یو تورنت 20 دانلود میکنم!
5- من نه!!!
6- یکی از دوستان بودن. فعلا اینجا نیستن .بذار ببینم میتونم پیداش کنم. البته به هر حال شما باید روی 80 تومن حساب کنی!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)