برند خوبی هستش.
برند خوبی هستش.
داداش من رفتم توی سایتش همچین مدلی ندارد
نظرشما چی هستش؟؟؟
توی سایتش هست.اگر دقت می کردی می دیدی.این لینک سایتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک سایت آمازون
قیمت پایینی بهتون داده فروشگاه آکوستیک.دلیلش رو جویا بشید.
فردا زنگ می زنم ببینم چی می گه
از لحاظ کیفیت و مرغوبیت این مدل خوب هست داداش؟؟؟
اگر مشکلی نداشت ازش همین مدل را تهیه بکنم یا دنبال مدل خاصی باشم؟؟؟
ممنون
بله این مدل عالیه.امتحانش رو پس داده.
سلام
من یک کابل میخوام برای ارتباط XDSR380 HD به تلویزیون سه بعدی LW9800الجی البته دیدن فیلم سه بعدی نیز تو اولویت است لطفا راهنمایی کنید
شما باید کابل با ورژن 1.4 تهیه کنید.همونطوری هم که تو پست های قبلی گفته شده برند مانستر و دایو خوب هستند.
بهترین گزینه برای خرید کابل HDMI نوع ارزون قیمتی هست که دارای فیلتر میباشند که تفاوت قیمیتش با مدل بدون فیلترش یکی دو تومن هست.این فیلتر ها که در انتهای دو سر کابلها بصورت استوانه های مشکی رنگ و از جنس فریت (ماده فرو مغناطیس) هستند ، نویزهای فرکانس بالا را دفع میکنند و بهترین کارایی رو حتی در مد پرسرعت 1080p ارائه میدن
خودم دیروز یکیشو با سوکت طلایی و روکش توری خریدم 5800 و بهترین کیفیت رو روی مد 1080p دارم
تشکر یادت نره![]()
سلام
من میخوام pc رو وصل کنم به tv برای پخش 3d حالا مشکل اینجاست که گرافیکم (gtx 560ti hawk) فقط mini hdmi داره و باید از تبدیل استفاده کنم ولی نمیدونم اون تبدیل کیفیت رو میاره پایین یا میشه باهاش 3d پخش کرد چون اگه نتونه باید برم کابل mini hdmi to hdmi بگیرم که انگار کمیابه![]()
اگه کسی تجربه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارو داره لطفا بگه میتونند 3d پخش کنند یا نه
سلام.
یه مطلب کلی بهت بگم اونم اینه که این تبدیل ها چیزی جز نویز به همراه نداره.اگه یه کابل خوب mini hdmi to hdmi بگیری خیلی بهتره.اصلا کمیاب هم نیست.از اینجا می تونی آنلاین خرید کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)