خب شما اطلاعاتت ناقص هست ایران دو دوره پیاپی قهرمان جام ملتهای آسیا شده غرب آسیا که اصلا ملاک نیست همینطور باشگاهی صعود به المپیک و جام جهانی از دید یک اهل ورزش اینها همش پیشرفت و باز هم میشه منتها از نظر افرادی که بخوان همه چیز رو به سیاست گره بزنن با توجه به اسم کاربری و امضا ...!!باور کنید یا نه من با بعضی از بازیکنان حال حاضر تیم ملی و خیلی از بازیکنان باشگاهی بسکتبال بازی کردم وضع این رشته رو خیلی خوب میدونم ...امید وارم بسکتبال ایران روز به روز پیشرفت کنه
اما دوست عزیز آمریکا بخواد کل تیم رو به هم گره میزنه.تیم ایران پیشرفتش خوب بوده اما در حد جهانی نیست.
مثل فوتبال که یه دوره خیلی خوب کار می کرد اما همون زمان که جز بهترین های آسیا بودیم تو جام جهانی هیچ کاری نکردیم.
فکر کردن ایران به اول شدن جهان با این وضعیت کشور محاله.
خودمون رو بهتره خسته نکنیم.تیمی که قهرمانیه غرب آسیا براش افتخار محسوب میشه نباید به فکر جهانی باشه.
بسکتبال وقتی باید به فکر جهانی باشه که بتونه مثل فوتسال قهرمان بی قید و شرط آسیا باشه.نه مثل بستکبال با سلام و صلوات قهرمان آسیا بشه.بعدش تا سه روز سرود ملی پخش کنن که چی شده؟بسکتبال شده اول آسیا.
با این حال من از فوتبال زیاد سر در نمیارم اما فکر می کنم اوج درخشش فوتبال در این دهه 2004 تا 2006 بود که تو آسیا خیلی خوب بودیم و به جام جهانی رفتیم حالا به نظر شما 2 سال موفقیت مقطعی هست یا 10 سال؟!
اینو بهش میگن تخریب نه انتقاد شما انتقاد می خوای بکنی به چی عزیز دل؟اگه تونس چاه نفت نداره اگه شرایط سیاسی اقتصادیش با ما فرق داره از نظر امکانات سخت افزاری رشته بسکتبال از ما جلو تر هست نمی دونستی بدون!می خوای از اسپانسرهای قدرتمند این تیم برات بگم یا سالن های مجهز و پیشرفته یا حمایتهای دولتی و کمک های مالی شخص رئیس جمهور این کشور به تیم بسکتبال؟!؟ از این همه سرمایه کشور از این همه بودجه دولت به ورزش سهم بسکتبال چقدر بوده؟به قول دوستمون چی به بسکتبال دادیم که ازش انتقاد بکنیم؟شما حالت منتقد به خودتون میگیرید و میگید برد تونس با ارزش نیست؟!دوست عزیز شما انتظار داری که ما انتقاد نکنیم و بشینیم دل خودمون رو خوش کنیم که تونس رو بردیم؟؟
تونسی که رئیس جمهورش برای فقط آخرین دور آماده سازی این تیم بیش از 55 هزار یورو کمک کرده !در حالی که ما برای شرکت در رقابتهای لیتوانی مشکل بلیط و پرواز و خروج داریم؟مگه برای تیم ملی فوتبال با پرواز چارتر و هواپیما شخص رئیس دولت نرفتند!؟!
انتقادت به چی هست باید چی میشده نشده!؟! قرار بوده با یک بازیکن NBA و یک بازیکن NCAA تیمهایی رو شکست بدیم که 7-8 بازیکن Euro League و NBA دارن؟
می خواید یک نشان افتخار به صدا و سیما هم بدیم که بردهای کم ارزش بسکتبال کم ارزش در مسابقات کم ارزش جام جهانی رو پوشش زنده نداد!؟
من چیزی به اسم انتقاد نشنیدم اینها غرغرهای بی پایه و اساس هست انتقاد بکنید بله تیم خیلی ضعف داره تو حمله ست تو بازی تحت فشار یا پرس تو پرتابهای آزاد و سه امتیازی و ....فدراسیون همچنین(با این حال موفق ترین و با ثبات ترین فدراسیون 10 سال اخیر ورزش ایران هست)
از لحن من هم ناراحت نشید![]()
بدونید که این حرفی که زدید (برد تونس بی ارزش هست) رو هیچ کس از شما قبول نمی کنه