ممنونم دوست عزيز. از اينكه پست اسپم زدم شرمنده. دكمه تشكرجهت من موجود نيست.
ممنونم دوست عزيز. از اينكه پست اسپم زدم شرمنده. دكمه تشكرجهت من موجود نيست.
سلام.
اون کلمه یعنی سنگاپور. یعنی اگه شما بخوای از تیونر دیجیتال استفاده کنی باید در ابتدای تنظیمات کشور رو سنگاپور انتخاب کنی.(البته استرالیا هم میشه)
ممنون دوست عزيز
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
سلام دوستان
به پيشنهاد دوست عزيزمان آقاي باغباتزاده من هم يك 46NX700 خريدم. خدائيش در حالت خاموش جذابتر و ديدنيتر از حالت روشن مي باشد. در روزهاي آينده بيشتر مزاحم اساتيد اين تاپيك ميشوم و لطف ميكنيد كه تحملم خواهيد كرد.
پاينده باشيد.
سلام : مبارکتون باشه و بابت انتخاب شایسته ای که داشتید تبریک میگم. کیفیت پخش تصاویر وکیفیت ساخت پنل واقعآ بی نظیره لذتشو ببرید.
سپاس
سلام دوست عزيز
واقعا حق با شماست. اينجاست كه تفاوتهاي مارك معروف از ديگر ماركها معلوم مي شود.
راستي يك سوال؟ دقت كرده ايد كه كيفيت صداي شبكه هاي ايران روي آنالوگ قويتر از حالت ديجيتال است؟ علتش را ميدانيد؟ من ساكن اصفهان هستم. ممكن است از پخش شبكه اي اصفهان باشد؟
ممنون
سلام دوست عزيز : آره صدا در حالت دیجیتال کمی ضعیفتره ! خوب مشکلات پخش دیجیتال زمینی همینه دیگه .![]()
سلام دوستان
از همه اساتید و دوستانی که این مدل را دارند خواهش می کنم در صورت امکان بهترین تنظیمات پارامترهای منوی picture به جز حالت vivid را که خودشان امتحان کرده اند جهت دستیابی به بهترین کیفیت تصویر در اختیار بنده قرار دهند. هر چه می خواهم تست کنم بچه ام کنترل را میگیرد و ......
ممنونم
دوستان سلام نمیدونم سوالمو جای درستی میپرسم یا نه البته صددرصد چون خودم NX700 دارم به موضوع ربط پیدا میکنه.
موضوع از این قراره که من TV رو دقیقا جلوی رادیاتور شوفاژ گذاشتم.رادیاتورش هم 20 پره ایتالیایی از اون خفنا.با توجه به اینکه فصل سرما نزدیکه و چند هفته دیگه باید سیستم گرمایی رو روشن کنیم میخواستم ببینم که آیاگرمای رادیاتور برای تلویزیون ضررداره و آسیب بهش میزنه؟
خواهشا اساتید زودتر راهنمایی کنید که اگر جواب YES هست باید یا جای تلویزیونو عوض کنم یا جای شوفاژو!!
-مطمئنا در معرض مستقيم باد يا گرما ويا سرما قرار گرفتن تاثيرات نا مطلوبي هم به برد پنل وهم به سيستم كاري كريستال هاي مايع ميزنه و كلا hdtv ها
-توصيه ميكنم حتما اينكار رو انجام بدين
صبح به خير دوستان
پست 137 را فراموش نكنيد.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)