تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 42 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 412

نام تاپيک: بررسی NX700 LED سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    فکر کنم مربوط به سیستم تیونر سینگ صدا با تصویر توی فرمت آنالوگ:B/G, D/K, I باشه . نگران این موضوع نباشید همه ی شبکه های ایران رو بدون مشکل میگیره .
    ممنونم دوست عزيز. از اينكه پست اسپم زدم شرمنده. دكمه تشكرجهت من موجود نيست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    تو سايت سوني ايران وقتي صفحه مشخصات NX700 را مي بينيم در قسمت سيستم تلويزيون نوشته :

دیجیتال VB-T - فقط SIN آنالوگ:B/G, D/K, I,
    منظور از " فقط SIN" چيه؟
    ممنون
    سلام.

اون کلمه یعنی سنگاپور. یعنی اگه شما بخوای از تیونر دیجیتال استفاده کنی باید در ابتدای تنظیمات کشور رو سنگاپور انتخاب کنی.(البته استرالیا هم میشه)

3. 4 کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.

اون کلمه یعنی سنگاپور. یعنی اگه شما بخوای از تیونر دیجیتال استفاده کنی باید در ابتدای تنظیمات کشور رو سنگاپور انتخاب کنی.(البته استرالیا هم میشه)
    ممنون دوست عزيز

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

سلام دوستان
    به پيشنهاد دوست عزيزمان آقاي باغباتزاده من هم يك 46NX700 خريدم. خدائيش در حالت خاموش جذابتر و ديدنيتر از حالت روشن مي باشد. در روزهاي آينده بيشتر مزاحم اساتيد اين تاپيك ميشوم و لطف ميكنيد كه تحملم خواهيد كرد.
    پاينده باشيد.

5. این کاربر از fafarnana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزيز

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

سلام دوستان
    به پيشنهاد دوست عزيزمان آقاي باغباتزاده من هم يك 46NX700 خريدم. خدائيش در حالت خاموش جذابتر و ديدنيتر از حالت روشن مي باشد. در روزهاي آينده بيشتر مزاحم اساتيد اين تاپيك ميشوم و لطف ميكنيد كه تحملم خواهيد كرد.
    پاينده باشيد.
    سلام : مبارکتون باشه و بابت انتخاب شایسته ای که داشتید تبریک میگم. کیفیت پخش تصاویر وکیفیت ساخت پنل واقعآ بی نظیره لذتشو ببرید.
    سپاس

7. این کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    واقعا حق با شماست. اينجاست كه تفاوتهاي مارك معروف از ديگر ماركها معلوم مي شود.
    راستي يك سوال؟ دقت كرده ايد كه كيفيت صداي شبكه هاي ايران روي آنالوگ قويتر از حالت ديجيتال است؟ علتش را ميدانيد؟ من ساكن اصفهان هستم. ممكن است از پخش شبكه اي اصفهان باشد؟
    ممنون

9. این کاربر از fafarnana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    واقعا حق با شماست. اينجاست كه تفاوتهاي مارك معروف از ديگر ماركها معلوم مي شود.
    راستي يك سوال؟ دقت كرده ايد كه كيفيت صداي شبكه هاي ايران روي آنالوگ قويتر از حالت ديجيتال است؟ علتش را ميدانيد؟ من ساكن اصفهان هستم. ممكن است از پخش شبكه اي اصفهان باشد؟
    ممنون
    سلام دوست عزيز : آره صدا در حالت دیجیتال کمی ضعیفتره ! خوب مشکلات پخش دیجیتال زمینی همینه دیگه .

11. این کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    از همه اساتید و دوستانی که این مدل را دارند خواهش می کنم در صورت امکان بهترین تنظیمات پارامترهای منوی picture به جز حالت vivid را که خودشان امتحان کرده اند جهت دستیابی به بهترین کیفیت تصویر در اختیار بنده قرار دهند. هر چه می خواهم تست کنم بچه ام کنترل را میگیرد و ......
    ممنونم

13. این کاربر از fafarnana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان سلام نمیدونم سوالمو جای درستی میپرسم یا نه البته صددرصد چون خودم NX700 دارم به موضوع ربط پیدا میکنه.
    موضوع از این قراره که من TV رو دقیقا جلوی رادیاتور شوفاژ گذاشتم.رادیاتورش هم 20 پره ایتالیایی از اون خفنا.با توجه به اینکه فصل سرما نزدیکه و چند هفته دیگه باید سیستم گرمایی رو روشن کنیم میخواستم ببینم که آیاگرمای رادیاتور برای تلویزیون ضررداره و آسیب بهش میزنه؟
    خواهشا اساتید زودتر راهنمایی کنید که اگر جواب YES هست باید یا جای تلویزیونو عوض کنم یا جای شوفاژو!!

15. این کاربر از erfandj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان سلام نمیدونم سوالمو جای درستی میپرسم یا نه البته صددرصد چون خودم NX700 دارم به موضوع ربط پیدا میکنه.
    موضوع از این قراره که من TV رو دقیقا جلوی رادیاتور شوفاژ گذاشتم.رادیاتورش هم 20 پره ایتالیایی از اون خفنا.با توجه به اینکه فصل سرما نزدیکه و چند هفته دیگه باید سیستم گرمایی رو روشن کنیم میخواستم ببینم که آیاگرمای رادیاتور برای تلویزیون ضررداره و آسیب بهش میزنه؟
    خواهشا اساتید زودتر راهنمایی کنید که اگر جواب YES هست باید یا جای تلویزیونو عوض کنم یا جای شوفاژو!!
    -مطمئنا در معرض مستقيم باد يا گرما ويا سرما قرار گرفتن تاثيرات نا مطلوبي هم به برد پنل وهم به سيستم كاري كريستال هاي مايع ميزنه و كلا hdtv ها

-توصيه ميكنم حتما اينكار رو انجام بدين

17. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

صبح به خير دوستان
    پست 137 را فراموش نكنيد.ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •