بچه ها قدرت تصورشون ماشالله بالایه!!!
GodFather 2 با L.A.Noire !!! عجب...
مثله اینکه Rockstar برا حامد قریبه ی![]()
بچه ها قدرت تصورشون ماشالله بالایه!!!
مثله اینکه Rockstar برا حامد قریبه ی![]()
شباهت هم بهم دارن
الان این Godfather 2 از گیم اسپات 4.5 گرفته L.A.Noire هم یه 5 امتیاز نا قابل از اون بیشتر می گیره!
بعد برای Godfather 2 به طور متوسط هر گیمر حداکثر 5 ساعت وقت می ذاره برای L.A.Noire هم بالای 50 ساعت!
این عدد ها رو نگاه کنید چه قدر شبیه همن. بابا این همه شباهت ! تا حالا دو تا بازیو دیده بودین این قدر بهم شبیه باشن؟!
پ.ن: شوخی بود به دل نگیرید![]()
Last edited by vahidgame; 12-02-2011 at 22:43.
واقعا در مورد L.A Noire اینطوری فکر می کردی؟بچه ها قدرت تصورشون ماشالله بالایه!!!
مثله اینکه Rockstar برا حامد قریبه ی
ای بابا چرا ....ولم کنید به خدا تقصیر من نیست..ولم کنید نه وحید نه...مسعود اون چیه اره برقی..شایان چقدر سفت گرفتی دستمو.شباهت هم بهم دارن
الان این Godfather 2 از گیم اسپات 4.5 گرفته L.A.Noire هم یه 5 امتیاز نا قابل از اون بیشتر می گیره!
بعد برای Godfather 2 به طور متوسط هر گیمر حداکثر 5 ساعت وقت می ذاره برای L.A.Noire هم بالای 50 ساعت!
این عدد ها رو نگاه کنید چه قدر شبیه همن. بابا این همه شباهت ! تا حالا دو تا بازیو دیده بودین این قدر بهم شبیه باشن؟!
نه نننننننننننننه منو کشتین..
حرف دل بود گفتم...ماله خیلی وقت پیش بود تازه یه حرف هایی از این بازی بود...یه لحظه ای این فکر رو کردم و واقعا با مافیا 2
رقابتی تو ذهنم داشتم چند تا عکس از این بازی دیدم گفتم بابا جماعت بیکارن هر کی می خواد یه IP با تقلید از مافیا بده که اخرش میشه افتضاحی مثل Godfather با این رویکرد بودم..ولی خب گفتم به راکاستار کمی امید داشتم. که الان میبینم فوق العاده هستش این بازی
همیشه که نباید ادم درست حدس بزنه یه بار هم من حدس نادرست زدم.![]()
البته اون موقع
بابا این همه شباهت ! تا حالا دو تا بازیو دیده بودین این قدر بهم شبیه باشن؟!![]()
Last edited by Layken; 12-02-2011 at 22:42.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Layken; 20-02-2011 at 02:58.
سلام به همگی
هنوز تریلری از گیم پلی بازی منتشر نشده؟
چرا
یه یک هفته ای میشه
Cover Art رسمی بازی چند دقیقه پیش توی سایت راکستار اومدش که قشنگ هم هست:
![]()
جای pc خالیه![]()
...و در سایز بزرگ تر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثکه مد شده سمت چپ کاراکترو یه رنگ قرمز بزنن: دی
Last edited by Sam Fisher 11; 24-02-2011 at 08:15.
هر موقـع تیـزر این بازی و اون Lip Sync ها رو میبـینم روانـی میــشم!
دقیــقاً همونیـه که باید باشـه؛ جو تاریک و مرموز + گیم پلــی شبیه به هوی رین.
ایــنم یـه سـری عـکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by p3yman_xl; 25-02-2011 at 10:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)