نه وقت نكردم مطالعه كنممعلوم شد پستهای قبلی من رو مطالعه نکردید!!
توضیح دادم قبلآ
چیزی که ما حس میکنیم الگوها هستن
چیزی که زمان اسمش رو گذاشتیم در واقع یک حس هست نه واقعیت
اين الگو ها خود يك الگوريتم خاص دارن كه بهشون واحد ميده يعني شماميتوني با اون واحد حسش كني ولي جالب اينجاست كه همين واحد حس هم در ميان احساس زمان گم ميشود مثلا كلماتي مثل :درد ،خوشي ،دير ،زود و.......با احساس گذر زمان انكار ميشن واصلا به هيچ گرفته ميشن يعني در حقيقت شما نميتوني بگي كه من يك ساعته كه درد ميكشم
من تعاريف خاصي از روح دارم حتي از خودجهانشما به وجود روح اعتقاد داری؟
میدونم که داری
سفر در زمان و پرواز روح و...
یادت که نرفته!
اگر یادت هست با این حرفا متناقضه
البته من هم بهشت و جهنم و... ای با این تعریف کنونی رو قبول ندارم
تفکر هفت در این مورد به نظرم درستر میاد تا...ولي اعتقاد به وجودروح به معناي كلمه ندارم (يكم پيچيدس )من به فرق ميان جسم و روح اعتقاد دارم نه وجود روح به معناي كنوني
تفكر هفت هم مطمئنا درسته چون مگه جامعه ي علمي ميتونه اشتباه بگه ؟!
ولي لطفااز مطرح كردن نظري به نام نظر هفت ديگه خودداري كنيد![]()
نظر من اينه كه ما تازه سر نخ رو پيدا كرديمدرسته البته جهان های موازی رو با چیزای دیگه اشتباه نگیریم!
در مورد این موارد هم با هم بحث هایی داشتیم
فکر میکنم به نتایج خوبی هم هردو رسیدیم
نظر شما چیه؟وتا كامل شدن نظر مان خيلي راهه
---------- Post added at 08:48 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------
به تكرار در اين تاپيك ديده ايد كه گفته شده نظر هفت درسته ويا كامله ولي هيچ نظري مطلق نيست !!!
ولي به نظر شما چرا اينقدر با اطمينان در باره ي هفت صحبت ميشه ؟؟
چون هفت نظر يك شخص ويا تصميمي از روي يك فرضيه ويا يك نظريه نيست
هفت به نوعي حقيقتي سازگار با موضوعه يعني شما يك نظر رو نميخونيد بلكه نظر كل رو كه مبتني بر سازگاري با موضوع هست داريد ميخونيد كه به هيچ وجه قابل اصلاح وتغيير نيست چون ديگر كسي باقي نميماند كه تغيير دهد چون نظر كل است ومگر به غير از كل هم وجود دارد ؟؟؟