سلام
دوست عزیز میشه لطف کنی و یه عکس از NBA 2K11 هم با تنظیمات گرافیکی بالا مثل اون قبلی(2k10) بذاری(screenshot ).
سلام
دوست عزیز میشه لطف کنی و یه عکس از NBA 2K11 هم با تنظیمات گرافیکی بالا مثل اون قبلی(2k10) بذاری(screenshot ).
این پست رو بخون
!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بدونی آلن آیورسن چه زندگی سختی رو داشته میتونی تو سایت خودمون قسمت بیوگرافی بخونیش!
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
من کیفیت و سایز عکس رو خیلی کم کردم عکس اصلی 2 مگ بود!
من هنوز نسخه 11 رو نگرفتم!
تنظیمات من هم روی 1024*768 هست
بچه ها من هر کاری میکنم جای دکمه های دسته عوض کنم نمیشه یه اخطار میده یه سوال دیگه با چه دکمه ای میشه slam dunk زد؟
شما توی پی سی بازی می کنید
اگر توی پی سی هستید space رو بزنید و دکمه مورد نظر !
اسلم دانک همون دکمه شوت هست در صورتی که با سرعت turbo باشید و بازیکن توانایی اسلم دانک رو داشته باشه و شرایط دانک زدن باشه همون شوت رو بزنید خودش آنچنان به حلقه می کوبه که...........
برید تو قسمت تمرین راحت تره یادگیریش
یه نفر نبود تو تاپیک بهترین تنظیمات رو برای دسته بزاره؟
من الان هر کاری میکنم نمیدونم کدوم کلید برای پرشه
منظورم برای دسته جو استیکه
یا وقتی تایم اوت میگیرم بتونم قبل از یک دقیقه بیام بیرون
یا اصلا خطای تکنیکال نمیوتنم بکنم
قبلا با همون کلید تایم اوت وسط بازی خطا میکردم
Last edited by mohammadirani; 15-10-2010 at 18:38.
نگران نباش من هستم!!!!!!!
البته اینا واسه نسخه 10 هست شاید تغییر نکرده باشه
من والا با کیبورد بازی میکنم ولی چندتا نکته:
واسه اینکه قبل از 1 دقیقه تایم اوت رو بگیری میتونی دکمه time out رو بزنی همون لحظه بازی دوباره ادامه پیدا میکنه! یا گزینه puase
البته با با کلید 1 روی بالای کیبرد میزنم تایم اوت تموم میشه!
واسه خطای تکنیکال هم باید تو قسمت my nba و در قسمت nba rules گزینه international foul رو on کنی! و در بخش offensive کلید تایم اوت همون کلید international foul در بخش deffensive است
سوالی بود در خدمتن
باسلام
شاید این فایل PDF بدرد شما بخوره حجمش 1.37MB
البته شما باید به اصطلاحات بازی آشنا باشید که حتما هستید تا بتونید در صورت نیاز جای دکمه ها رو عوض کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed30; 16-10-2010 at 11:39.
چه اخطاری میده؟ من تو قسمت my controler\control setup جای دکمه ها رو عوض کردم هیچ اخطاری نداد.در مورد دانک زدن هم، اگر به بخش تمرین،فکر میکنم قسمت (free style) بازی برید و توضیحات پایین صفحه رو بخونید ،تمام حرکات رو آموزش داده از جمله انواع اسلم دانک ها رو (با یه بازیکن مثل kobe bryant تمرین کنید)
دیشب داشتم تو قسمت my p بازی می کردم بازیکنم رو زدند مصدوم کردند خیلی جالب بود مربی تیم نمی یاوردش بیرون هروقت هم بازی قطع میشد بازیکنم پهلوش رو میگرفت، درد داشت بیچاره.آخر بازی هم دوتاگزینه اومد که می خوای همینجور مصدوم بازی کنی یا میری کنار تا خوب شی، یک هفته طول کشید.
کدهای بازی :
code :icanbe23
باز کردن قسمت michael jordan :creating a legend که شما میتونید با مایکل جوردن بعنوان یه بازیکن روکی(rookie ) با اورال 79 ،10000 اسکیل پوینت،10 دریل(drill) بازی کنید.
سایر کد ها
2ksports :Unlock the 2k Sports Team
2kchina : Unlock the 2k China Teamکه توصیه نمی شه چون چینیه
nba2k : Unlock the NBA2k Development Team
vcteam :Unlock the VC Squad
payrespect :توپ جدید
Last edited by hamed30; 16-10-2010 at 13:16.
کسی اینجا طریقه پیک گرفتن و دابل تیم زدن رو بلده توی نسخه 11؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)