آقا من تو یه گروه دیگه عضوم که خیلی هم خوبه اینطوری من نمیتونم بیام
بابا همونجوری خوبه
آقا من تو یه گروه دیگه عضوم که خیلی هم خوبه اینطوری من نمیتونم بیام
بابا همونجوری خوبه
اگر تیمی بخواین بازی کنیم که الان تکمیلیم ولی تیمیم مشکلات خودشو داره هماهنگ کننده و.... باید بچه ها بیشتر همکاری کنن
سویسی هم بخواینبازی کنین توسط برنامه خودش برنامه ریزی میکنه و رقبا رو مشخص میکنه
نظرتون چیه؟
من دیدم همه بچه ها با تیمی موافقت کردن
ولی تیمی مشکلاتی داره مثلا
1.هماهنگی اعضا وتیم ها سخته
2.اگه کسی انصراف بده یه تیم همیشه 3 نفره بازی می کنه
3.چونبازی اعضا روندیدیم یه تیمقوی یه تیمضعیف میشه یاممکنه بشه
وواقعاسخته هماهنگی
ولیاکه سوئیسی باشه مثلا 7 دور
اصلا تعدادشرکت کننده هامهم نیستهرکیموسطش میتونهاز بازی بره بیرون
بعد خیلیسریع انجام میشه واصلا تو یهروز میشه تموم کرد یا 3 روز ....
و تو یه هفته چدبارمیشه انجام داد و حتی اگه دریه دور کسی مشکل داشت نیومد بقیه کارشون لنگ نیست واسه اون باخت می زنیم یا با توافق حریفش مساوی...
سوئیسی این حسن ها رو داره فقط باس یکی برنامه ی سوئیس منیجر داشته باشهو برنده بیاد نتیجه رو بش بگه تا بااون قرعهدور بعد و بکشهاینجا اعلام کنه که البته تو تیمیهم کاپیتان تیم برنده یااعضا باس نتایج رو به یکی اعلام کنن کلایکی باس نتایجبش برسه که بچینه
به نظر من سوئیس بهتره
میتونیم یهنظرسنجی بزنیموتا نون داغه بهتربخوریم.!یعنی سریع ترشروع کنیم.!
سوئیسی هم بد نیست
در ضمن من می گم زمان 20 دقیقه تا 30 دقیقه زمان کل بازی هست ها
یعنی اگه بازی 40 تا حرکت باشه توی 20 دقیقه زمان هر حرکت میشه 30 ثانیه
اون وقت اصلا 2 دقیقه نداره و نه میشه بازی کرداگه به من باشه میگم 2 دقیقه ای![]()
من که اصلا میگم همین عادی حذفی بزارید رو در رو بازی کنند نه تیمی نه سوییسی.
2 دقیقه هم داره . 1 هم داره.اون وقت اصلا 2 دقیقه نداره و نه میشه بازی کرد
اما اینطوری کم پیش میاد که کسی بتونه مات کنه.معمولا سر زمان میبرن.
اگه میخواید لایو بازی کنید.مشکلی نیست . زمان رو هر چه قدر میذارید بذارید. فقط برای هر حرکت چند ثانیه اضافه کنید.
اصلا زمان رو صفر بذارید به هر حرکت 30 ثانیه زمان بده.
یه لحظه.منظورتون از تیمی گروهی که نیست؟
نشدنیه.بعد خیلیسریع انجام میشه واصلا تو یهروز میشه تموم کرد یا 3 روز ....
این کار تو قوانین شطرنج نیست.اگه نیاد باخت هست.توافق وقتی هست که نفر دوم هم باشه و مساوی رو تایید کنه.و تو یه هفته چدبارمیشه انجام داد و حتی اگه دریه دور کسی مشکل داشت نیومد بقیه کارشون لنگ نیست واسه اون باخت می زنیم یا با توافق حریفش مساوی...
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
خودتون ببینید.
اینجا الان 28 نفر اعلام آمادگی کردن.
اما از دیروز تا حالا چند نفر عضو گروه شدن؟
همش 8 نفر
چه دعوتي به عمل اومد؟!!!
آقا اين سوييسي چجوريه؟ يكي يه توضيح بده لطف كرده
دعوت برای عضویت در این گروه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم منظورم این بودکه نفر دوم هم مساوی قبول داشته باشه چون مسابقات دوستانه هست.!شاید یکی کار داشت. و دو نفرمرام گذاشتن مساوی اعلام کردن حالا بگذریم....
سویسی یعنی بر مبنای میزان ریتنگ و اینا و حروف الفبا توسط مثلا برنامه سوئیس منیجر دو به دو چیده میشن که سیاه سفیدم برنامه تعیین می کنه و دور های بعد بر اساس امتیاز و حروف الفبلا باز چیده میشن مثلا اونایی که 1 امتیاز دارم ن با هم 2 ها باهم نیم هابا هم بازی میکنندر انتهام بر اساس امتیاز و پوئن شکنی همه بازی کنا از اول تا آخر رتبه بندی میشن
تنها کاری که باس کرد اینه که یکی سوئیس منیجر داشته باشه من خودم سعی میکنم دان کنم.
اسم بچه ها رو بده و برناممه دو به دو میچینه در انتهام برنده هر بازی میاد نتیجه بازیشو میگه
و نتایج رو به برنامه میدی اون دور بعد رو می چینه بعد میاد اینجا اعلام میکنه تعداد دور هام 7 تا تعیین میکنیم مثلا
اگه بتونم برنامه رو گیربیارم و بچه ها موافق باشن خودم مسئولیت رو به عهده میگیرم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)