منم امروز بازی را گرفتم :
راستش اونقدر که از بازی تعریف شده بود خوشم نیومد .
اون حسی که وقتی برای اولین بار Dirt 2 را بازی کردم اصلا موقع انجام این بازی نداشتم . البته بازی خیلی خوبی هست ولی فکر کنم در حد و اندازه تعریف هایی که ازش شده نیست .
منم امروز بازی را گرفتم :
راستش اونقدر که از بازی تعریف شده بود خوشم نیومد .
اون حسی که وقتی برای اولین بار Dirt 2 را بازی کردم اصلا موقع انجام این بازی نداشتم . البته بازی خیلی خوبی هست ولی فکر کنم در حد و اندازه تعریف هایی که ازش شده نیست .
من یه لینک پیدا کردم. مال Razor1911 هستش.8083 Mb هستش . الان میذارم داونلود تا شب بهتون خبرشو میدم .
خداکنه فیک نباشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه ی سوم واقعا فوق العاده شده البته از نظر گرافیکی که فکر نمیکنم با نسخه ی دومش تفاوت زیادی داشته باشه.قابلیت های جدیدی هم به بازی اضافه شدن که نمیشه نادیده گرفت مثل بارش برف و مسیر برفی و قابلیت دو نفره بازی کردن و ...واقعا codemasters استاد ساخت بازی ریسنگه!
![]()
نسخه pc یا xbox گرفتی؟
2 امتیاز جدید:
EDGE 9/10
thesixthaxis 8/10
واقعا انتظار نداشتم EDGE 9 بده.........
من یه نسخه واسه دان دیدم limited edition بود...کامله؟
البته ریسینگ... مطمئنا منظورتون بازیهای رانندگی بوده...
چون مجموعه درت بازیهای رالی هستند... و بازی ای مثل F1 و NFS shift جزو ریسینگ ( مسابقات سرعت پیست) قرارمیگیرن
رالی....اصلاحیه که متاسفانه به اشتباه برای مسابقات اتومبیلرانی به کار برده میشه توی ایران
الان داونلودش تموم شد .
SETUP ظاهرا مشکلی نداره ولی پوشه کرکش password میخواد .![]()
سیستم من
i7 930
5970
ram 6gb 2000
چطوره ؟ سیستم برای بازی
[QUOTE]شما سیستم مناسبی داشته باشی مطمئنآ مورد عنایت قرار نمیگریدوستان PC Gamer کسی بازی رو برای PC گرفته ؟
میخوام بدونم جزو معدود بازی هایی هست که مثل ادم اجرا بشه
یا مثل اکثر بازی ها Drop frame و Stuttering و lag و bug و crash و .... روح انسان رو مورد عنایت عالی قرار میده ؟![]()
خیلی خوبه![]()
Last edited by havas_1980; 27-05-2011 at 11:46. دليل: -
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)