تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 14 از 23 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------

دوست گرامي اول مشخص کنيد که هدفتون چيه تو کنکور .. اگه واقعا تصميم داريد يک رتبه ي خيلي عالي تو کنکور بگيريد بحث فرق داره و برنامه ي جدايي بايد واسه شما ريخت.. مثلا واسه رتبه ي 2 رقمي وضع فرق داره و يک برنامه ريزي فشرده تر لازمه..ولي اگه همچين قصدي رو نداريد ادامه مطلب رو بخونيد
    من که به شاگرد هام ميگم که واقع بين باشيد و خيلي هم خودکشي نکنيد .. با وضع فعلي يک رتبه زير 2000 واقعا مطلوب هست واسه رشته رياضي و يک رتبه زير 700 هم واسه تجربي کافي هست.. نميگم نبايد از اين بهتر شد.. اشتباه نکنيد .. منظورم با توجه به ديد باز تري که نسبت به آينده دارم نسبت به شما من ميدونم که خيلي هم تو دانشگاه خبري نيست و لزوما کسي که رتبه ي 1000 مياره آينده بهتري از کسي که 1500 مياره نداره .. و واسه اين رتبه ها که گفتم لازم نيست همه تست ها رو بزنيد .. همون تست هاي سال گذشته رو اگه مفهومي کار کره باشيد کفايت ميکنه .. در مورد او.ن مباحثي که ازش خيلي تست کم اومده ميتونيد تست هاي تاليفي رو بيشتر کار کنيد تا مسلط بشيد اما به ياد داشته باشيد که اگه تو 10 سال گذشته از يک مبحث 10 تا تست اومده معنيش اينه که اون مبحث از اهميت کمتري برخوردار هست و شما هم بايد وقت کمتري رو روي اون مبحث بگذاريد .. کنکور به هيچ وجه يک مسابقه ي علمي نيست .. کنکور فقط 50% به سواد بستگي داره و 50% هم به بلد بودن روش هاي درس خوندن و تست زدن .. نمونه هاي بيشماري رو ميبينيد که هرساله کلي کتاب ميخرن و تست هاي مختلف مار ميکنن اما رتبه ي اونها ميشه مثلا 9000 .. حالا واقعا اگه اين دوستان همون کتاب درسي رو ميخوندن و آبي قلم چي رو ميزدن از اين بدتر ميشدن؟؟؟ من به عنوان کسي که از بالا به قضيه نگاه ميکنم ميبينم که داوطلبين وقتشون رو با نحوه هاي غلط درس خوندن هدر ميدهند و البته افراد سودجو هم تحت عنوان گزينه ي 2 و يا قلم چي و ساير موسسات ميان و روش هاي اشتباهشونو به خورد بچه هاي بي نوا ميدن.. اون به اصطلاح کارشناس گزينه ي 2 به نام پوردستمالچي ميومد تو تلويزيون و هر چي از ذهن معيوبش تراوش ميکرد به خورد داوطلبين ميداد و نتيجش هم شد جيب پور پول واسه ي خودش و قبل اون هم نکويي.. اگه حوصلم بکشه يم مقاله ي آموزشي مينويسم تو اين شهريور و تا اول مهر منتشرش ميکنم در مورد نحوه ي صحيح درس خوندن
    توصيه ي من به شما دوست عزيز اينه که اول ببين چه رتبه اي رو ميخواي و بعد بيا تا من بهتون بگم که چه راهي ميتونه مفيد تر باشه
    نه اینطور نیست ببینید بعضی مباحث هستن که تو این4-5 سال اخیر داره ازشون تست طرح میشه و جزء منابع کنکور شدن و هر سال هم داره تست میاد ازشون.
    مثلا امار و مدل سازی از سال 85 جزء منابع کنکور شده هر سال هم 2 تا تست داره میاد ازش که چون سابقه زیادی در کنکور نداره هر سال تستای متنوعی ازشون طرح میشه! پس بعضی مباحث مثل این نیاز هست تستای تالیفی زیادی ازشون حل کرد.
    من به دنبال رتبه ی 2 رقمی یعنی زیر 100 در منطقه 1 کنکور تجربی 90 هستم و فقط کنکور 90 رو وقت دارم امسال کنکور دادم دیر شروع کردم همه ی درسا رو هم نخوندم رتبم اصلا خوب نشد. راستی فارغ التحصیل هستم و تمام وقتم ازاد هستش.
    خوب حالا به نظر شما باید چه کار کنم؟؟؟
    ریاضی و فیزیک رو زیاد چیزی یادم نیست به همین خاطر تو شهریور و مهر ماه فقط ریاضی و فیزیک پایه رو دارم میخونم + ...! اما بیشترین وقتم برای ریاضی و فیزیک هستش تو این 2 ماه .
    حالا نظر شما چیه؟
    فقط بدونید که 100% دنبال رتبه ی زیر 100 هستم و در رابطه با این موضوع خیلی جدی و قاطع هستم.
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
    موفق و پیروز باشید.
    Last edited by lmohsen; 21-08-2010 at 04:58.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

نه اینطور نیست ببینید بعضی مباحث هستن که تو این4-5 سال اخیر داره ازشون تست طرح میشه و جزء منابع کنکور شدن و هر سال هم داره تست میاد ازشون.
    مثلا امار و مدل سازی از سال 85 جزء منابع کنکور شده هر سال هم 2 تا تست داره میاد ازش که چون سابقه زیادی در کنکور نداره هر سال تستای متنوعی ازشون طرح میشه! پس بعضی مباحث مثل این نیاز هست تستای تالیفی زیادی ازشون حل کرد.
    من به دنبال رتبه ی 2 رقمی یعنی زیر 100 در منطقه 1 کنکور تجربی 90 هستم و فقط کنکور 90 رو وقت دارم امسال کنکور دادم دیر شروع کردم همه ی درسا رو هم نخوندم رتبم اصلا خوب نشد. راستی فارغ التحصیل هستم و تمام وقتم ازاد هستش.
    خوب حالا به نظر شما باید چه کار کنم؟؟؟
    ریاضی و فیزیک رو زیاد چیزی یادم نیست به همین خاطر تو شهریور و مهر ماه فقط ریاضی و فیزیک پایه رو دارم میخونم + ...! اما بیشترین وقتم برای ریاضی و فیزیک هستش تو این 2 ماه .
    حالا نظر شما چیه؟
    فقط بدونید که 100% دنبال رتبه ی زیر 100 هستم و در رابطه با این موضوع خیلی جدی و قاطع هستم.
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
    موفق و پیروز باشید.
    خوشبختانه زود از مسافرت برگشتم .. خدا این قطار تندرو رو از ما نگیره .. تندروی تو همه چیز بد هستش الا تو قطار.
    دوست عزیز نمیدونم شما منظور من رو به چه دلیل نگرفتید .. من حرفم کلی هست .. اگه مبحث خاصی هست که تازه به مباحث کنکور اضافه شده یا جدیدا ازش تست میاد جزو موارد خاص هست.. بله تو اون موارد تست تالیفی واجب هست .. بحث من رو شخص خاص شما نبود .. من راه حل های کلی رو میگم و موارد خاص رو شما خودتون از من بپرسید و من سعی میکنم جواب بدم..
    در رابطه با اینکه گفتید حتما میخواهید 2 رقمی بشید واقعا بهتون تبریک میگم ..چون رشته تجربی طوری هست که فاصله بین رشته ها خیلی زیاده .. مثلا دندانپزشکی و ارتوپدی جفتشون جزو رشته های خوب هستند اما فرقشون از زمین تا آسمونه ولی تو ریاضی اختلاف خیلی کمتره و مهندسی ها با هم اینقدر اختلاف ندارند..
    شما اگه قصدتون اون رتبه ای هست که گفتید پس از زیست شناسی غافل نشید .. از الان زیست رو هم تو برنامتون .. بعد افطار میام بیشتر راجع به نحوه درس خوندن با شما صحبت میکنم .الان مغزم کار نمیکنه .. البته روزه نبودم (ریا نشه) ولی مسافرت امروز خیلی منو خسته کرده و اگه الان بیشتر از این بخوام راهنماییتون کنم مطمئنم حرف مفیدی نمیتونم بزنم

3. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

همممم، يك سوال در مورد برادرم داشتم كه گفتم از شما بپرسم بهتره ( دوم دبيرستانه )

برادر من توي درس هاي رياضي و فيزيك و اصولا همه ي درس ها به صورت شفاهي بسيار فعال و تيزهوش هست به صورتي كه تمامي مسائلي كه معلم رياضي و فيزيكشون سر كلاس ميده تا بچه ها توي كلاس حل كنن رو هميشه سريع تر از بقيه حل ميكنه و 99% جوابهاش هم درسته، اما توي امتحانات معمولا يك نمره هميشه كم ميگيره ...
    دليلش چي ميتونه باشه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

همممم، يك سوال در مورد برادرم داشتم كه گفتم از شما بپرسم بهتره ( دوم دبيرستانه )

برادر من توي درس هاي رياضي و فيزيك و اصولا همه ي درس ها به صورت شفاهي بسيار فعال و تيزهوش هست به صورتي كه تمامي مسائلي كه معلم رياضي و فيزيكشون سر كلاس ميده تا بچه ها توي كلاس حل كنن رو هميشه سريع تر از بقيه حل ميكنه و 99% جوابهاش هم درسته، اما توي امتحانات معمولا يك نمره هميشه كم ميگيره ...
    دليلش چي ميتونه باشه ؟
    سلام دوست گرامی..
    من جواب سوال شما نمیدونم
    شما باید بررسیش کنید ببینید چه سوالاتی رو تو امتحان نمیتونه جواب بده .. بعد ببینید بلد نبوده یا بی دقتی کرده ..
    من چون ایشون رو ندیده ام و برگشون رو هم ندیدم نمیتونم پینهاد مفیدی بهتون بکنم.
    چه حس خوبی به آدم دست میده وقتی که در مورد چیزی که نمیتونه نظر بده خیلی صادقانه میگنه نمیدونم.. یکی از اساتید دانشگاه ما که خیلی هم سرشناس بودند همین اخلاق رو داشتند .. راحت میگفتند " نمیدونم"

6. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

مهندس یکم تو این انجمن بگرد، ببین بد دعوایی با اسم شما ( نه به خاطر شما ) راه انداختن. ما هم رفتیم و سعی کردیم منطقی و بی طرفانه چند تا بکس و لگد بندازیم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

سلام دوست گرامی..
    من جواب سوال شما نمیدونم
    شما باید بررسیش کنید ببینید چه سوالاتی رو تو امتحان نمیتونه جواب بده .. بعد ببینید بلد نبوده یا بی دقتی کرده ..
    من چون ایشون رو ندیده ام و برگشون رو هم ندیدم نمیتونم پینهاد مفیدی بهتون بکنم.
    چه حس خوبی به آدم دست میده وقتی که در مورد چیزی که نمیتونه نظر بده خیلی صادقانه میگنه نمیدونم.. یکی از اساتید دانشگاه ما که خیلی هم سرشناس بودند همین اخلاق رو داشتند .. راحت میگفتند " نمیدونم"
    شما ميگي كه رياضي درس ميده
    من هم از شما يك سوال دارم ... چرا اكثر معلم هاي رياضي عقده اي هستند ؟ چرا امحاناتي كه ميگيرند، سوالاتي ميدن كه خودشون هم بلد نيستند ؟
    من يادمه دوم و سوم دبيرستان يك معلم رياضي داشتيم كه هميشه 4 نمره سوال ميداد كه هيچكي نميتونست حل كنه ! بهش هم ميگفتيم حل كن ياد بگيريم ميگفت اين مبحث ديگه تموم شده !

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

هميشه 4 نمره سوال ميداد...............
    شما تو دانشگاه کل سوالات رو جواب بدی بهت میدن 12(استاد این مدلی داشتیم ما) حالا 4نمره که دیگه این حرفها رو نداره ولی خب قبول دارم از انگیزه آدم کم میشه چه دانشگاه چه دبیرستان ولی خب کاریش نمیشه کرد
    ---
    پ.ن: وقتی بهتون دارن مفت و مجانی اطلاعات میدن با کمال میل قبول کنید و گوش بدید بهش حتی اگه به دردتون نخوره.حتما باید بابت نصیحت و راهنمایی پول بگیرن ازتون تا قدر تجربه ها و توصیه های دیگران رو بفهمید؟

11. این کاربر از MohandesMCD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مهندس یکم تو این انجمن بگرد، ببین بد دعوایی با اسم شما ( نه به خاطر شما ) راه انداختن. ما هم رفتیم و سعی کردیم منطقی و بی طرفانه چند تا بکس و لگد بندازیم .
    کد:
    دعوا کدومه؟؟ من از همون اول که تاپیک زده شد دیدم .. اما به نظرم کار بیهوده ای بود که راجع بهش حرف بزنم و حس کردم اگه من راجع بهش پست بدم الکی اینجا جو ایجاد میشه و بچه ها ذهنشون مشغول چیز های غیر مفید میشه .. البته من مزد وقتی که واسه بچه ها گذاشتم رو گرفتم .. دیدم که به من خیلی لطف دارند .. نظر سنجی اون تاپیکی که علیه من زده شده بود هم جالب بود .. ظهر تعداد موافق ها و مخالف ها یکی بود ولی من هرچی پست خوندم دیدم بچه ها موافق بودن.. حالا کی اون رای مخالف ها رو داده جای سوال داره ..
    اما کلا لطف داشتن دوستان به من و منو شرمنده کردند ..
    حالا که شما منو مجبور کردی راجع به تاپیکی که گفتید بدم چند نکته رو هم میگم که سوء تفاهم پیش نیاد .. بنده هیچ انتشاراتی ندارم که بخوام تبلیغش بشه و خودم هم تا الان همه کپی هامو از مغازه نزدیک خونمون کپی گرفتم و آزاد پول دادم( یک رو صفحه ای 50 تومن میزنه البته از روی ورق و از دفتر بخواد بزنه گرونتر میزنه) اینو گفتم بدونید من خودم هم واسه کارهای خودم میرم سر کوچمون کپی میگیرم و انتشاراتی هم ندارم...
    دوماجزوه ها که بنده الان دارم روشون اسمی تایپ نشده که بخواد تبلیغ باشه .. البته الان که شما گفتی فکر کنم ایده ی بدی نباشه چون معلوم میشه کی زحمت تهیه جزوه رو کشیده(همه جزوه ها رو که من ننوشتم) و سوما هم من سه تا طرح داشتم که یکیش دادن جزوه بود و اصلا هم این جزوه دادن قطعی نبود .. من نظر دوستان رو خواستم ببینم ایده ی خوبی از توش در میاد یا نه..
    من اینجا تا الان هر کاری کردم بر اساس وجدانم کردم و اصلا توقع تشکر یا درآمد نداشتم و فقط قصدم این بود که بتونم بچه ها رو از این بمباران تبلیغات موسسات سودجو نجات بدم.. یه اصطلاحی رو آقای سید موسوی(مولف کتاب های 3000 مسئله انتشارات مبتکران) واسه پشت کنکوری ها به کار میبرد که الان یادم اومد .. ایشون میگفت پشت کنکوری ها ... خیلی بی ادبی هست و نمیتونم بگم چی میگفت آقای سید موسوی.. در آخر هم من تا وقتی حس کنم این تاپیک واسه بچه ها مفید هست سعی میکنم ادامه بدم و هروقت هم حس کنم تاپیک مفید نیست یک خداحافظی میکنم و میرم .. البته از پی سی ورلد نمیرم فقط از این قسمت کنکور میرم چون عادت دارم هر روز به قسمت پاکت پی سی سر بزنم و دوستان خوبی اونجا پیدا کردم.
    در آخر هم از دوستان میخوام تمرکزشون رو رو مباحث درسی بذارند و زیاد به حواشی گیر ندهند ..البته حواشی اگه واسه زنگ تفریح باشه عیبی نداره
    شما ميگي كه رياضي درس ميده
    من هم از شما يك سوال دارم ... چرا اكثر معلم هاي رياضي عقده اي هستند ؟ چرا امحاناتي كه ميگيرند، سوالاتي ميدن كه خودشون هم بلد نيستند ؟
    من يادمه دوم و سوم دبيرستان يك معلم رياضي داشتيم كه هميشه 4 نمره سوال ميداد كه هيچكي نميتونست حل كنه ! بهش هم ميگفتيم حل كن ياد بگيريم ميگفت اين مبحث ديگه تموم شده !
    والا من متوجه نشدم کی ریاضی درس میده!! اگه منظورتون من هستم که بنده فیزیک و زبان تدریس میکنم .. اما معلم های خودم تو زمان تحصیلم عقده ای نبودند ( به جز دیفرانسیل پیش دانشگاهی) اتفاقا دبیران خیلی جالبی داشتم .. حالا اگه چند نفر عقده ای بودند کاری از من ساخته نیست .. من مسول رفتار خودم هستم و سعی کردم تا الان بدون غرور رفتار کنم
    شما تو دانشگاه کل سوالات رو جواب بدی بهت میدن 12(استاد این مدلی داشتیم ما) حالا 4نمره که دیگه این حرفها رو نداره ولی خب قبول دارم از انگیزه آدم کم میشه چه دانشگاه چه دبیرستان ولی خب کاریش نمیشه کرد
    ---
    پ.ن: وقتی بهتون دارن مفت و مجانی اطلاعات میدن با کمال میل قبول کنید و گوش بدید بهش حتی اگه به دردتون نخوره.حتما باید بابت نصیحت و راهنمایی پول بگیرن ازتون تا قدر تجربه ها و توصیه های دیگران رو بفهمید؟
    اگه منظورتون اطلاعات من هست که قابل شما رو نداره و وظیفه هست .. زکات علم نشر آن است.

13. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سوما هم من سه تا طرح داشتم که یکیش دادن جزوه بود و اصلا هم این جزوه دادن قطعی نبود .. من نظر دوستان رو خواستم ببینم ایده ی خوبی از توش در میاد یا نه..
    سه تا ایده؟؟؟؟ ما که فعلا یکی رو دیدیم. بقیه چین؟
    درباره کل جواباتون به من هم باید بگم : می دونستم که بهم گیر می دی. من منظورم این نبود که شما انتشاراتی دارین، من مثال زدم. یعنی گفتم این فرضیات رو می شه در نظر گرفت، کلی گفتم، منظورم اصلا شما نبودین. حالا ما یه یه چیزی گفتیم، اصلا ما چیزی نمی گیم. مثال هم نزنیم؟؟؟؟؟
    راستی نمی شه یکم زبان ، نکات کلیدیش رو یادمون بدین. مثلا برای فعل های دو قسمتی، حرف اضافه هایی که به بعضی صفتها می چسبن. من اصلا نمی دونم تو کنکور درس زبان چیا می اد.( محدودش)

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

درباره کل جواباتون به من هم باید بگم : می دونستم که بهم گیر می دی. من منظورم این نبود که شما انتشاراتی دارین، من مثال زدم. یعنی گفتم این فرضیات رو می شه در نظر گرفت، کلی گفتم، منظورم اصلا شما نبودین. حالا ما یه یه چیزی گفتیم، اصلا ما چیزی نمی گیم. مثال هم نزنیم؟؟؟؟؟
    راستی نمی شه یکم زبان ، نکات کلیدیش رو یادمون بدین. مثلا برای فعل های دو قسمتی، حرف اضافه هایی که به بعضی صفتها می چسبن. من اصلا نمی دونم تو کنکور درس زبان چیا می اد.( محدودش)
    اختیار دارید .. شما هرجور دوست دارید منظورتون رو برسونید وو نهایتا اگه سوء تفاهمی شد با یکم صحبت رفع میشه..
    لطفا یکم راجع به مشکلتون تو زبان بیشتر توضیح بدهید تا بهتر متوجه بشم .. قبلا فقط راجع به درک مطلب و بعد هم روش حفظ کردن لغات از من سوال شد که من راه حل ارائه کردم ..

Phrasal Verb هست منظورتون از افعال دوقسمتی؟؟ در مورد حرف اضافه چه چیز هایی میخواهید بدونید؟

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

کد:
    لینکی که دادم رو بخونید متوجه میشید .. البته قرار بود مهندس ترابی بیاد و این سه طرح رو به صورت شکیل تر تو یک پست مطرح کنه .. من یکم بی حوصله نوشتم متاسفانه
    Last edited by Amin.M.1986; 21-08-2010 at 23:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •