سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده تو مکس علامتهای Gizmo ناپدید شدن
تو منوی view علامت show transfor gizmo فعاله ولی اون علامت فلش نیست
لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده تو مکس علامتهای Gizmo ناپدید شدن
تو منوی view علامت show transfor gizmo فعاله ولی اون علامت فلش نیست
لطفا راهنماییم کنید
کلید X رو بزن ببین درست میشه ؟
سلام دوستان.
تو تنظیمات کیفیت نمایش تکستچر و میپ مپ ها، چرا وقتی مکس بسته میشه تنظیمات ذخیره نمیشه و هر دفعه که برنامه رو باز می کنم باید برم منوی کاستومایز و دوباره تنظیماتو اعمال کنم؟
سلام
من چنتا سوال دارم که خیلی تو طراحی ها آزارم میده .
1- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟!
2- وقتی یه edge رو ریموو میکنم ورتکساش میمونه چیکار کنم همزمان ورتکساش پاکشه ؟ الان مثلا یه سری edge رو پاک میکنم باید دوباره بیام ورتکساش رو هم پاک کنم .
3- چجوری یه مدل که مش شده رو به پولی تبدیل کنم ؟ یعنی 3 ضلعی ها رو بکنم 4 ضلعی ؟ رو مدل کلیک راست کردم و کانورت تو پولی رو زدم ولی نشد . !؟
4- جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه ؟
ممنون
سلام
کسی نیست به داد من برسه ؟
برای این که اسپم نشه :
میخوام یه مدل two side درست کنم . چجوری باید این کارو انجام بدم ؟
Last edited by iload; 07-11-2011 at 13:08.
سلام iload جان دستم بنده چند دقیقه دیگه میام جوابطو مینویسم .
در پنل Modifier در قسمت EditMesh و یا EditPoly در رولات Selection چکباکس Ignore BackFacing رو فعال کن فقط قسمتهای رویی جسم که در نما دیده میشن رو میتونی انتخاب کنی ویا از انتخاب در بیاری.- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟!
نباید اینطور باشه یا سیستم قاطی کرده که احتمالش کمه و یا اون ورتکسا به اون edge ها وصل نیستند و فقط مکانشون یکیه و اگه اشتباه نکنم احتمالا مدلتو از مایا وارد مکس کردی و درست تبدیل نشده.- وقتی یه edge رو ریموو میکنم ورتکساش میمونه چیکار کنم همزمان ورتکساش پاکشه ؟ الان مثلا یه سری edge رو پاک میکنم باید دوباره بیام ورتکساش رو هم پاک کنم
به هر حال میتونی برای چسبوندنشون همه ورتکسارو Select کنی و اونارو Weld کنی البته با Treshold مناسب مثلا شاید 0.01 بستگی به مدلت داره. البته بعضی موقع ها یه سری ورتکسا به اشتباه درست میشن که به هیچ edge و faceای وصل نیستن برای پاک کردنشون اول همه polygon هارو انتخاب کن و بعد مقدار مشخصی مثلا 1000 واحد مثلا در راستای z جابجا کن . بعد برو به مود vertex حالا ورتکسای آزاد و اضافی رو میتونی بهتر ببینی و راحت انتخاب کنی و پاکشون کن. بعد دوباره polygon ها رو برگردون سر جای خودش (مثلا در راستای z به مقدار 1000- واحد جابجا کنی به حالت اول بر میگرده.)
اینو دیگه گمون نکنم بشه چون یه اشکال منطقی وجود داره و مکس مقصر نیست چون بعد از تبدیل دیگه بین edge ها فرقی وجود نداره مگه اینکه دستی edge های دلخاهتو select کنی بعد اونارو برای EditPoly با استفاده از دکمه remove مخفی کنی و برای EditMesh از دکمه InVisible انارو مخفی کنی.- چجوری یه مدل که مش شده رو به پولی تبدیل کنم ؟ یعنی 3 ضلعی ها رو بکنم 4 ضلعی ؟ رو مدل کلیک راست کردم و کانورت تو پولی رو زدم ولی نشد . !؟
بله جسم که زیاد بزرگ بشه کلا همه چی خراب و خروب میشه چون دقت اعداد اعشاری برای vertec ها توی مکس 6 تا 7 رقم اعشاره طبیعیه که اگه Postion های جسم و یا vertex از یه حدی بزرگتر بشه هر طور که دلش بخاد اونا رو جابجا میکنه و معمولا اونایی که از Aoutocad جسم به max وارد میکنن این اشکال براشون پیش میاد . اگه از Unit پیش فرض خود max استفاده کنی و جسماتو خیلی بزرگ نگیری مشکل برطرف میشه .جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه
موفق باشی.
راستی برای مدل towside باید متریالت رو towside تنظیم کنی و یا اگه منظورت تو Viewport هست باید روی جسمت کلیک راست کنی و ObjectProperty رو باز کنی و checkbox مربوط به Backface Cull رو غیر فعال کنی.
نه برای بازی میخوام واقعا میخوام دو طرفه باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)