تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 28 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 280

نام تاپيک: سوالات متداول گرافیک سه بعدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکلی برام پیش اومده تو مکس علامتهای Gizmo ناپدید شدن
    تو منوی view علامت show transfor gizmo فعاله ولی اون علامت فلش نیست
    لطفا راهنماییم کنید

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکلی برام پیش اومده تو مکس علامتهای Gizmo ناپدید شدن
    تو منوی view علامت show transfor gizmo فعاله ولی اون علامت فلش نیست
    لطفا راهنماییم کنید
    کلید X رو بزن ببین درست میشه ؟

3. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون درست شد

5. این کاربر از سعید6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Qadiany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان.
    تو تنظیمات کیفیت نمایش تکستچر و میپ مپ ها، چرا وقتی مکس بسته میشه تنظیمات ذخیره نمیشه و هر دفعه که برنامه رو باز می کنم باید برم منوی کاستومایز و دوباره تنظیماتو اعمال کنم؟

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من چنتا سوال دارم که خیلی تو طراحی ها آزارم میده .

1- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟!

2- وقتی یه edge رو ریموو میکنم ورتکساش میمونه چیکار کنم همزمان ورتکساش پاکشه ؟ الان مثلا یه سری edge رو پاک میکنم باید دوباره بیام ورتکساش رو هم پاک کنم .

3- چجوری یه مدل که مش شده رو به پولی تبدیل کنم ؟ یعنی 3 ضلعی ها رو بکنم 4 ضلعی ؟ رو مدل کلیک راست کردم و کانورت تو پولی رو زدم ولی نشد . !؟

4- جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه ؟

ممنون

8. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کسی نیست به داد من برسه ؟

برای این که اسپم نشه :

میخوام یه مدل two side درست کنم . چجوری باید این کارو انجام بدم ؟
    Last edited by iload; 07-11-2011 at 13:08.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام iload جان دستم بنده چند دقیقه دیگه میام جوابطو مینویسم .

11. این کاربر از Qadiany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟!
    در پنل Modifier در قسمت EditMesh و یا EditPoly در رولات Selection چکباکس Ignore BackFacing رو فعال کن فقط قسمتهای رویی جسم که در نما دیده میشن رو میتونی انتخاب کنی ویا از انتخاب در بیاری.
    - وقتی یه edge رو ریموو میکنم ورتکساش میمونه چیکار کنم همزمان ورتکساش پاکشه ؟ الان مثلا یه سری edge رو پاک میکنم باید دوباره بیام ورتکساش رو هم پاک کنم
    نباید اینطور باشه یا سیستم قاطی کرده که احتمالش کمه و یا اون ورتکسا به اون edge ها وصل نیستند و فقط مکانشون یکیه و اگه اشتباه نکنم احتمالا مدلتو از مایا وارد مکس کردی و درست تبدیل نشده.
    به هر حال میتونی برای چسبوندنشون همه ورتکسارو Select کنی و اونارو Weld کنی البته با Treshold مناسب مثلا شاید 0.01 بستگی به مدلت داره. البته بعضی موقع ها یه سری ورتکسا به اشتباه درست میشن که به هیچ edge و faceای وصل نیستن برای پاک کردنشون اول همه polygon هارو انتخاب کن و بعد مقدار مشخصی مثلا 1000 واحد مثلا در راستای z جابجا کن . بعد برو به مود vertex حالا ورتکسای آزاد و اضافی رو میتونی بهتر ببینی و راحت انتخاب کنی و پاکشون کن. بعد دوباره polygon ها رو برگردون سر جای خودش (مثلا در راستای z به مقدار 1000- واحد جابجا کنی به حالت اول بر میگرده.)
    - چجوری یه مدل که مش شده رو به پولی تبدیل کنم ؟ یعنی 3 ضلعی ها رو بکنم 4 ضلعی ؟ رو مدل کلیک راست کردم و کانورت تو پولی رو زدم ولی نشد . !؟
    اینو دیگه گمون نکنم بشه چون یه اشکال منطقی وجود داره و مکس مقصر نیست چون بعد از تبدیل دیگه بین edge ها فرقی وجود نداره مگه اینکه دستی edge های دلخاهتو select کنی بعد اونارو برای EditPoly با استفاده از دکمه remove مخفی کنی و برای EditMesh از دکمه InVisible انارو مخفی کنی.
    جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه
    بله جسم که زیاد بزرگ بشه کلا همه چی خراب و خروب میشه چون دقت اعداد اعشاری برای vertec ها توی مکس 6 تا 7 رقم اعشاره طبیعیه که اگه Postion های جسم و یا vertex از یه حدی بزرگتر بشه هر طور که دلش بخاد اونا رو جابجا میکنه و معمولا اونایی که از Aoutocad جسم به max وارد میکنن این اشکال براشون پیش میاد . اگه از Unit پیش فرض خود max استفاده کنی و جسماتو خیلی بزرگ نگیری مشکل برطرف میشه .
    موفق باشی.

13. 3 کاربر از Qadiany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

راستی برای مدل towside باید متریالت رو towside تنظیم کنی و یا اگه منظورت تو Viewport هست باید روی جسمت کلیک راست کنی و ObjectProperty رو باز کنی و checkbox مربوط به Backface Cull رو غیر فعال کنی.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی برای مدل towside باید متریالت رو towside تنظیم کنی و یا اگه منظورت تو Viewport هست باید روی جسمت کلیک راست کنی و ObjectProperty رو باز کنی و checkbox مربوط به Backface Cull رو غیر فعال کنی.
    نه برای بازی میخوام واقعا میخوام دو طرفه باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •