آخرش اگر هم عوض کنید آخرش مجبورید از اینترنت تهیه کنید
چون این شرکتها ستاپ رو دستکاری میکنند و شما دیگه نمیتونید بازی رو آپدیت کنید و نمیتونید از کرک درست و حسابی استفاده کنید
بنابر این نمیتونید Skirmish بازی کنید
فقط مرحله ای رو میتونید بازی کنید
آخرش اگر هم عوض کنید آخرش مجبورید از اینترنت تهیه کنید
چون این شرکتها ستاپ رو دستکاری میکنند و شما دیگه نمیتونید بازی رو آپدیت کنید و نمیتونید از کرک درست و حسابی استفاده کنید
بنابر این نمیتونید Skirmish بازی کنید
فقط مرحله ای رو میتونید بازی کنید
2/ RAZOR191 crack (updated 1/8/2010)
دوستان میخوام این کرک رو دانلود کنم یکی می تونه اپ کنه برام؟؟؟چون برام هیلتره و فندق شکن ندارم...
لینک مستقیم...
خدمتت...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
شاید واسه شما همچین وضعیتی داشته ولی واسه من حدود 1 هفته یا بیشتر هستش که به راحتی تمام نصب شده و آپدیت میشه و تمام قسمتهاش هم اجرا میشه...
اگه شما همه چیز رو طبق چیزهایی که از پست اول دوستان نوشتن میرفتید هیچ مشکلی نداشتید...![]()
آقا این منوی اصلیه بازیه ؟؟؟
جایی نداره که من بخوام بازیو لود کنم چرا؟فکر کنم سیو هم نمیشه؟
![]()
بالا سمت چپ رو نگاه کن :
نوشته Single Player
اونجا میتونی Load کنی بازیتو
اقا شماها که این قدر زحمشیدید کرک هارو اپ کردین..میشه فایلهای اپدیتم یه جا اپ کنید که هیتلر نباشه
هر کی هیتلر شکن خواست pm بده(جهت رفاه حال کاربران )
مشکل هیلتر شکن نیست که . اگه با هیلتر شکن هم بری بازم هی قطع و وصل می کنه و چون قابلیت رزیوم نداره . بازم نمیشه . حالا جدای اینکه وقتت تلف میشه .
دوستان من با خود بازی به ورژن 1.0.2 آپدیت کردم و کرک چند پست قبل رو دانلود کردم . بعد کرک رو ریختم تو فولدر بازی و sc2-copy رو اجرا کردم . بعد رفتم داخل بازی ولی play as a guest میزنم و ارور میده .
البته قبل از کرک یه بار داخل بازی شدم و بیرون اومدم . در ضمن فایلهای آپدیتم نیست . کجا میتونم پیداشون کنم ؟
دوستان نفهمیدیم اگه کرکی رو که اسکریمش رو باز میکنه آیا میشه تو کمپین بازی رو سیو و لود کرد؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)