من هم 46EX-700 رو پيشنهاد ميكنم. مدل nx اگرچه امكانات بالاتري داره ولي به نسبت اختلاف قيمتش نمي ارزه.
من هم 46EX-700 رو پيشنهاد ميكنم. مدل nx اگرچه امكانات بالاتري داره ولي به نسبت اختلاف قيمتش نمي ارزه.
اگر وايرلس usb بخواهيد بله! ولي با كابل lan فرقي نداره.
سلام
من ex700 دارم اونو با ورژن sony_tvupdate_2010_0477_gal_ آپگرید کردم الان منوی دیجیتال تی وی از بین رفته چیکار کنم. ضمنا فکتوری ریست هم کردم.
بعد از ریست فکتوری شما باید کشور رو استرالیا انتخاب کنید تا منوی دیجیتال TV فعال شود .
چطوری میتونم خروجی بگیریم برای تی وی دیگه.متاسفانه خروجی صدا و تصویر نداره این تی وی؟؟؟؟؟
خروجي صداي ديجيتال با فيش OPTICAL داره وخروجي صداي آنالوگ هم داره كه درست زير ورودي مونيتور قرار داره و زيرش هم نوشته VAR/FIX خروجي تصويرش هم كه روي پنل هست قاعدتا!!!
ولي از شوخي گذشته هيچ tv رو من نديدم خروجي تصوير داشته باشه اگر دوستان كسي ديده بگه ما هم بدونيم.![]()
مهندس جان اکثر تی وی های قدیمی دارن
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
حالا یه سوال قابلیت ضبط کردن رو هم داره؟؟؟؟؟؟؟
-متاسفانه اكثر HDTV هاي امروزي خروجي تصوير ندارند ودر CRT ها به وفور وتقريبا همه داشتند
-با اجاز ه از دوست بزرگوار MGOLCHIN13 اين HDTV قابليت ركورد رو نداره مثل خيلي از مدل هاي ديگه
خواهش ميكنم. ... شرمنده ميكنيد.
با سلام ex700 دارم
روش استفاده از ----t چگونه است؟ لطفا توضیح کوتاه و مفید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)