قیمت صفر این ماشین با آپشن های زیر در صورت وجود چنده؟
ABS
AIRBAG
فقط اولی رو داشته باشه چی؟
قطعات این ماشین در حال حاضر کره ایه؟
کارکردش ارزش خرید داره؟
ممنون![]()
قیمت صفر این ماشین با آپشن های زیر در صورت وجود چنده؟
ABS
AIRBAG
فقط اولی رو داشته باشه چی؟
قطعات این ماشین در حال حاضر کره ایه؟
کارکردش ارزش خرید داره؟
ممنون![]()
یه 55 هزار کیلو متری رفته ضربه جلو عقبش نخورده و لی دو تا کو چو لو بقلاش داره .
تسمه گفته عوض نکرده و اینا خودش رسما اعلام کرده به ماشین نرسیده
با abs.airbag به صورت دنده اتومات موجوده که 16 و خورده ای قیمتشه
قطعات اصلی نمونه های صفر تو بازار کره ای هستش,اما کم کم دارن ایرانیش میکنن,ولی میشه گفت کماکان بالای 70 قطعات کره ای هستش (تعلیق و فنربندی - جلوبندی-موتور به طور کامل - گیربکس-دیسک و صفحه تزیینات داخل اطاق -تزیینات خارجی و ...)
اگه کارکرده تمیز یعنی مثلا 86-87 که ضربه نخورده باشه و کارکردش زیر 25000 باشه به نظر من ارزش خرید رو داره و از صفر هم ارزشش بیشتره چون کیفیت قطعات بالاتره
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
حتما حتما قبل از هرکاری و قبل از هر راه رفتنی تمسه تایمش رو عوض کنین ,شدیدا خطر بریدن تسمه تایم داره که در این صورت حداقل 1 میلیون به ماشین خسارت وارد میشه
در درجه 2 هم تعویض دیسک و صفحه + چکاپ کامل جلوبندی و گیربکس
ماشین موقع پیچوندن فرمون صدا نمیده ؟ مثلا صدای تق مانند ؟
موتور کپ نمیکنه یا صدای سوپاپ تو دورهای بالای 2500 نداره ؟
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
اگه شمع ها عوض نشده,باید عوض شن + روغن واسکازین ریو باید هر 20 هزارتا عوض شه + چک کردن سلامت وایر ها و در صورت نیاز تعویض...
بازم اگه چیزی به ذهنم رسید میگم بهت
ممنون .
واو چقدر کار
خوب حالا یه سوال اساسی توی شیراز صبح بابام برای تسمه تایم برده نمایندگی گفتند 80 هزار تومان حالا به نظرتون برای کلیه این کارها بریم نمایندگی یا یه تعمیر کار خوب تو شیراز پیدا کنم ؟؟/؟؟؟
اصلا کسی شیراز جای خوب سراغ داره ؟؟؟
چه خبره 80 تومن؟ با تسمه تایم؟ باز هم زیاده!
در شیراز
لطفا اگه کسی نمایندگی معتبر و با انصاف میشناسه توی پیام خصوصی pm بده . همچنین تعمیر کار متخصص و با انصاف .
اگه هم آدرس فروش آزاد قطعات سایپا را دارین بدین طفا .
در شیراز
نه.خیلی زیاد گفته
شما به نظر من تسمه تایم رو از خود بازار بخرین
2 تا مارک هست
یکی از دوستان عزیز و خیلی معتبر و با اطلاعات مارک کنتینانتال آلمان رو پیشنهاد دادن،که قیمتش حدود 20 تومنه
من خودم واسه ماشین تسمه تایم فابریک (اورجینال)کیا گرفتم،که تو بسته بندی قرمز کیا و با هلوگرام کیا هستش و روش نوشته MADE IN KOREA،قیمت این تسمه تایم بین 30-34 تومنه
نهایتا با دستمزد تعویضش براتون در میاد 50 تومن،یعنی 30 تومن تسمه تایم با 20 تومن دستمزد تعویض
اما حتما در اسرع وقت این کارو انجام بدید
کسی نگفت توی شیراز بری تعمیرات و خرید قطعات ریو کجا برم ، پیام خ هم نداد کسی !! چکار کنم ؟ سایت دیگه ای سراغ دارین بگین تا برم اونجا مطرح کنم .
نمایندگی سایپا فعلا معتبر ترین جای ممکن برای تعمیرات و خرید قطعاته. برای خرید قطعات همچنین می تونید از عاملیتهای فروش قطعات هم بهره ببرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)