تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 252 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم طرفدار کریمی هستم و به اعتقادم خبر روزه خواری کذب محضه .
    شما برین ببینین کدوم خبرگزاریها با چه گرایشات سیاسی خبر روزه خواری رو پخش کردن و به قضیه مچ بند تو بازی با کره هم اشاره کردن، مشخصه که قضیه تصفیه حساب سیاسی و مصاحبه علیه مدیر بی کفایت استیل آذین بوده .

اصولا کسانی میتوانند روزه بگیرن که 10 روز کامل در اون شهر حضور داشته باشند
    پس به خاطر اینکه بازیکنان فوتبال هر هفته به یک شهر دیگر سفر میکنن حق روزه گرفتن ندارن و در صورت گرفتن روزه اون روزه باطل است.
    شما یه اشتباه کردین، این مسئله شرعی که گفتین واسه کسیه که مسافره، نه کسی که تو شهر خودشه.
    میدونیم که کریمی ساکن تهرانه.
    ولی به هرحال زنده باد جادوگر...
    جالبه که هدایتی هم از اخراج کریمی بیخبر بود و با این حکم مخالفه.
    Last edited by mojtaba-civil; 15-08-2010 at 18:56.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اجرلو باید میگشت یه بهونه بهتر گیر میاورد
    الان همه ی فوتبالیست ها روزشون رو میخورن
    اگر هم نخورن باید این یه ماه رو تعطیل کنن وگرنه فوتبال حرفه ای =/= روزه گرفتنه
    من حتی یه رفیق دارم الان تو تیم های پایه بازی میکنه و فوق العاده معتقده ولی اون هم روزه نمیگره
    بخاطر اینکه مشکلی نداشته باشه هم کلک رشتی میزنه
    قبل اذون میره کرج و بعدش برمیگرده
    تااخر ماه رمضون هر روز کارش اینه

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

جانم مهتی

دفاع جانانه مهدوي‌كيا از كريمي !

کاپيتان تيم استيل‌آذين در دفاع از علي کريمي تاکيد کرد که اين مسائل درون خانوادگي مي‌تواند راحت‌تر از اين جنجال‌سازي‌ها حل شود.

مهدي مهدوي‌کيا گفت:« تعجب مي‌کنيم که چرا يک موضوع که قابل حل است به اين شکل پيچيده و بحراني مي‌شود ما امسال جو خوب و بسيار آرامي داشته و داريم و مطمئن هستم هيچ موضوعي نمي‌تواند تيم ما را به حاشيه ببرد.

به گزارش ايسنا؛ درباره علي کريمي هم بايد بگويم نبايد به سادگي اين بازيکن و ساير نفرات تيم را زيرسوال برد. چرا بايد کريمي را متهم به روزه‌خواري در ملاء عام کرد. مگر در تمرينات ما چند تماشاگر حضور دارند که بخواهيم بگويم او در ملاءعام روزه‌خواري کرده، اصلا شايد او مسافر بوده يا دارو مصرف مي‌کرده که نمي‌توانست روزه بگيرد يعني بايد درباره مسائل شخصي افراد هم تحقيق و تفحص کرد،

يعني علي کريمي تنها بازيکن ليگ ايران بوده که روزه‌خواري کرده است مگر سازمان ليگ مي‌تواند تک تک بازيکنان ليگ را زيرنظر بگيرد و دليل روزه‌خواري او را جويا شود. به نظر من ما بايد منطقي با مسائل برخورد کنيم. علي کريمي هم بازيکن کوچکي نيست که به اين راحتي همه چيز را ناديده بگيريم.»
    مهدوي‌کيا درباره‌ي مصاحبه علي کريمي عليه مديرعامل باشگاه استيل آذين گفت:«اين مسأله به من ربطي ندارد، اگر او مصاحبه‌اي کرده خودش بايد پاسخگو باشد نه من. ضمن اينکه باشگاه مي‌تواند دليل مصاحبه کردن او را جويا شود يا برايش جريمه در نظر بگيرد يا اينکه عنوان شود او به خاطر مصاحبه عليه باشگاه به فلان مبلغ جريمه مي‌شود يا بايد ضمن حضور در باشگاه درباره مصاحبه خود توضيح دهد. من اميدوارم اين مسائل با صحه صدر علي کريمي و آقاي آجرلو حل و فصل شود.

جو تيم ما بسيار خوب و آرام است و من اميدوارم اين مشکل هر چه زودتر برطرف شود و علي کريمي هم به تمرينات ما برمي‌گردد و ديگران نيز نمي‌توانند براي باشگاه استيل آذين حاشيه‌ساز شوند به نظر من اين يک مسأله درون خانوادگي است و بايد بين خودمان آن را حل کنيم.»
    مهدي مهدوي‌کيا در پايان گفت:

« به سازمان ليگ و همه اهالي فوتبال ايران بايد بگويم وقتي ماه مبارک رمضان فرامي‌رسيد بسياري از رسانه‌ها و حتي شبکه‌هاي تلويزيوني به سراغ بازيکنان ايراني و مسلمان حاضر در بوندسيلگا مي‌آمدند و درباره روزه‌گرفتن يک فوتباليست سوال مي‌کردند ما آنجا بارها و بارها در طول ماه رمضان درباره روزه گرفتن و فوايد آن صحبت مي‌کرديم در اروپا حتي به اين موضوع از ديد مثبت نگاه مي‌شد اما حالا به خاطر يک مسأله کوچک مي‌آييم و در جامعه سروصدا به پا مي‌کنيم که چرا روزه‌خواري شده است.

اين وسط کسي هم از خودش نمي‌پرسد که آيا بازيکن مسافر بوده، از دارو مصرف مي‌کرده يا... به نظر من رواج دادن اين حرف‌ها در بين مردم کار درستي نيست.»

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

كريمي در مصاحبه با گل :به مردم واقعیت اخراج مرا بگویند

سايت گل ـ‌ باشگاه استيل آذين بيانيه‌اي را پس از اخراج علي كريمي به يكي از خبرگزاري‌ها داد و علت اخراج علي كريمي را روزه‌خواري در تمرين عنوان كردند. اين بيانيه يك روز بعد از آن منتشر شد كه يك سايت، خبري را درباره روزه‌خواري و اهانت او به مسئولان سازمان ليگ منتشر كرد.
    علي كريمي در مورد ادعاي مسئولان باشگاه استيل آذين كه او را روزه‌خوار خطاب كردند به سايت گل مي‌گويد:«من بچه مسلمان هستم و به اعتقادات ديني‌‌ام هم پايبند هستم من سال‌هاست كه فوتبال بازي مي‌كنم و چرا در اين مدت هيچ خبري از روزه‌خواري من نبوده است اما تا عليه مديريت تيم مصاحبه كردم روزه‌خوار شدم.»
    كريمي ادامه مي‌دهد:«خوب است كه اين دوستان علت واقعي اخراج من را اعلام كنند چون اگر واقعا آنها نگران مسائل ديني بودند نبايد اجازه مي‌دادند من در بازي با استقلال بازي كنم.»
    كريمي ادامه داد:« در مورد توهين به عليپور و عزيزمحمدي كه اين حرف به من نسبت داده شده و حقيقت ندارد.» كريمي همچين درباره آينده‌اش در استيل آذين گفت:«تا روشن شدن كل موضوع حرف خاصي ندارم. اما همه چيز به زودي روشن مي شود.»

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

معدنچي: روز بازي با استقلال همه بازيكنان ناهار خوردند
    95درصد فوتباليستها روزه نمي گيرند

هافبك تيم فوتبال استيل‌آذين تهران گفت: روز بازي با استقلال همه بازيكنان تيم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتباليستها نيز روزه نمي گيرند.

مصاحبه خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) را با "مهرزاد معدنچي" در ادامه بخوانيد:

* در حالي كه از آمادگي خوبي برخوردار هستي اما در تركيب قرار نمي گيري؛ از اين موضوع ناراحت نيستي؟

- من طي هفته تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشتم اما ناگهان گفتند كه در ليست 11 نفره نيستي؛ در حالي كه فكر مي كنم دليل اين موضوع نيز فني نيست.

* در اين مورد اعتراضي به كادر فني تيم نكردي؟

- تومباكوويچ بعد از بازي از عملكردم در اين بازي تمجيد كرد و حتي به من گفت كه براي اين بازي حساب ويژه‌اي روي من كرده بود. با اين حال نمي دانم چرا در تركيب ثابت به ميدان نرفتم!

* با اين وجود حتي صاحب موقعيت هم شدي اما پايت به گلزني باز نشد.

- در آن لحظه تمركز نداشتم و از 6 قدمي توپ را به آسمان زدم. نيمكت نشيني من را شوكه كرده بود و شايد يكي از دلايل اينكه موقعيت را خراب كردم همين بود.

* علي كريمي اين روزها كانون بسياري از خبرهاست و صحبتهاي او عليه مديرعامل تيم سروصداي زيادي به پا كرده است.

- يكي از مواردي كه علي به آن اعتراض داشت جنس پيراهنهاي ما بود كه متاسفانه با وجود اعتراض علي به اين موضوع اما كسي به حرفهاي او توجه نكرد.

* اما حالا وي به دليل روزه‌خواري از تيم اخراج شده است!

- روز بازي با استقلال همه بازيكنان تيم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتباليستها نيز روزه نمي گيرند. ما همه مسلمانيم و به اعتقاداتمان پايبنديم اما واقعا با اين شرايط روزه گرفتن برايمان مشكل‌ساز است. ما سر تمرين قوطيهاي آب كنار زمينمان داريم با اين وجود من به شخصه نديده‌ام كه كريمي در ملا عام روزه‌خواري كند. به نظر من اصلا درست نيست كه روزه‌داري يا روزه‌خواري يك نفر را رسانه‌اي كنيم. مسلمانان بايد عيب يكديگر را بپوشانند. حتي از اسم علي مي توان به اعتقادات مذهبي خانواده وي پي برد و اينكه او را متهم به روزه‌خواري كنيم درست نيست.

* اينكه وي به همين دليل از تيم اخراج شده را چطور مي بيني؟

- چنين اتفاقي نخواهد افتاد. كريمي و مهدوي كيا جزء بزرگترين فوتباليستهاي ايران هستند و به لحاظ اخلاقي و شخصيتي قابل احترام‌ هستند. فكر مي كنم به زودي همه اين سوء تفاهمات حل شود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

احتمال بازگشت كريمي به استيل آذين

ايلنا : بر اساس ادعاي يك منبع آگاه علي كريمي به زودي بخشيده مي شود و به تمرينات استيل آذين بر مي گردد حتي اگر قيمت اين تصميم ،كنار گذاشتن مصطفي آجورلو از مديرعاملي باشگاه باشد.

يكي از مسولان سابق باشگاه استيل آذين كه گفته مي شود ارتباطش را با حسين هدايتي ، مالك باشگاه حفظ كرده است ،در گفت و گو با ايلنا از بازگشت قطعي كريمي خبر مي دهد .او كه نمي خواهد نامش فاش شود ، مي گويد در 48 ساعت آينده تصميماتي كليدي گرفته مي شود: «شك نكنيد كه كريمي بر مي گردد و كسي ديگر به جاي او از باشگاه مي رود.» به گفته اين مسئول ، هدايتي ، هنوز تصميم اخراج كريمي را نپذيرفته و بعيد است با آن كنار بيايد.او همچنين ادعا مي كند تا 48 ساعت آينده دسترسي خبرنگاران به مالك باشگاه استيل آذين غيرممكن خواهد بود.

در عين حال سايت رجا نيوز نيوز هم در گزارشي از احتمال اجراي سناريوي اخراج آجورلو خبر داده است. ستاريويي كه به نوشته اين سايت حسين هدايتي آن را نوشته و علي كريمي كارگرداني كرده است.

كريمي در بخشي از گفت و گوي كوتاهش با سايت گل مدعي شده كه به زودي همه چيز روشن خواهد شد.بر اساس ادعاي اين بازيكن ، مديرعامل باشگاه او را نه به دليل روزه خواري در تمرينات كه به خاطر گفت وگوي انتقادي اش پيش از بازي با استقلال ، اخراج كرده است.
    Last edited by Mahdi.p30; 16-08-2010 at 14:14.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دایی پنجشنبه در برنامه 90

علی کریمی پیشنهاد فردوسی پور را رد کرد
    غلامرضا رضایی مهمان امشب برنامه نود

سرمربی پرسپولیس ، پنجشنبه شب به برنامه عادل فردوسی پور می رود تا درباره پرونده شکایتش از فدراسیون فوتبال به مردم توضیح دهد.
    دایی پس از اینکه کمیته استیناف فدراسیون حکم به برائت علی کفاشیان در پرونده شکایت علی دایی داد و اعلام کرد این مربی هیچ طلبی از فدراسیون ندارد. اتفاقی که سبب شد تا علی دایی از صدا و سیما درخواست کند در یک برنامه زنده ، 30 دقیقه به او فرصت داده شود تا مستنداتش را برای مردم شرح دهد.

درحالی که مهدی هاشمی تهیه کننده برنامه فوتبال برتر آمادگی اش برای حضور دایی در برنامه را اعلام کرده بود اما به نظر می رسد منظور دایی درخواست برای حضور در برنامه فردوسی پور بوده . درخواستی که البته عادل هم با آن موافق است؛

وی افزود : « البته ما فعلا درگیر برنامه دوشنبه شب مان هستیم ولی حتما خوشحال می شویم که دایی بخواهد برای پنجشنبه شب به 90 بیاید.»

همچنین پس از کشمکش های فراوان بین آجرلو و کریمی و سپس اخراج این بازیکن از استیل آذین عادل فردوسی پور تصمیم داشت تا بادعوت از این بازیکن به برنامه اش اختلافات به وجود آمده را بررسی کند اما کریمی که به نظر فعلا حال و حوصله به وجود آمدن حاشیه جدید را ندارد به درخواست عادل فردوسی پور «نه»گفت تا غلامرضا رضایی مهمان امشب برنامه نود باشد.

فردوسی پور به نظر امشب برنامه ویژه‌ای را برای اخراج جادوگر از استیل آذین در نظر گرفته است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نصيرزاده: خطا بر روي ميداودي پنالتي بود

خطايي كه بر روي ميلاد ميداودي صورت گرفت پنالتي بود.

هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: در نيمه اول بازي استقلال و استيل‌آذين از سوي مدافعان استيل‌آذين بر روي ميلاد ميداودي صورت گرفت كه محسن قهرماني مي‌توانست در اين صحنه پنالتي را به سود استقلال اعلام كند اما از اين صحنه گذشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شما برین ببینین کدوم خبرگزاریها با چه گرایشات سیاسی خبر روزه خواری رو پخش کردن و به قضیه مچ بند تو بازی با کره هم اشاره کردن، مشخصه که قضیه تصفیه حساب سیاسی و مصاحبه علیه مدیر بی کفایت استیل آذین بوده .
    همه خبر گزاري ها با هر گرايشي پخش كردند. ديشب هم نود پخش كرد . ربطي به رسانه ها نداره خود باشگاه به رسانه ها اعلام كرده .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    :

مصطفي آجورلو: کريمي از دلايل ناکامي تيم بود

مديرعامل باشگاه استيل آذين با بيان اينکه فصل گذشته گروهي درصدد بودند به اين باشگاه آسيب برسانند و تا حدودي هم موفق بودند، گفت: ما سال گذشته نتوانستيم به اهدافمان برسيم که يکي از دلايل آن به علي کريمي بازمي گشت.

مصطفی آجورلو در مورد اخراج علی کریمی هافبک این تیم گفت: با توجه به مقررات و آیین نامه‌های الزامی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، متاسفانه علی کریمی در یکی از تمرینات تیم اصرار داشت در ملاء عام و در زمین تمرین به خوردن آب بپردازد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه مسئولان ذیربط به این بازیکن تذکر می‌دهند که این کار را انجام ندهد ولی متاسفانه ایشان با فحاشی و با اهانت به مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال بیان می‌کند اگر می‌خواهند محروم کنند، من را محروم کنند.

مدیرعامل باشگاه استیل آذین ادامه داد: با توجه به این دو موضوع، نمی‌توانستیم بر روی این مساله در باشگاه خودمان سرپوش بگذاریم و این مشکلات به وجود آمده را ندید بگیریم و در نهایت تصمیم به اخراج این بازیکن گرفتیم.

آجورلو در ادامه صحبت‌هایش گفت: طبیعی است که در 7-8 ماه گذشته که من به استیل آذین آمده ام، ایشان و گروهی فعال بودند به این باشگاه آسیب برسانند و طبیعتا تا حدودی هم موفق بودند. ما سال گذشته نتوانستیم به اهدافمان برسیم که یکی از دلایل آن علی کریمی بود.

ظهر روز یکشنبه باشگاه استیل آذین اعلام کرد علی کریمی به دلیل برخی تخلفات، تمکین نکردن در اجرای مقررات، حرمت شکنی و تظاهر به روزه خواری از این باشگاه اخراج شده است.

این درحالی است علی کریمی هم در اظهار نظری روزه خواری را دلیل اخراجش ندانسته بلکه اعتقاد دارد این اتفاق به خاطر مصاحبه علیه مدیرعامل باشگاه رخ داده است.
    Last edited by tsjaleb; 17-08-2010 at 10:27.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

حسين هدايتي:مشکل کريمي بايد در کميته انضباطي مطرح مي‌شد

مالک باشگاه استيل آذين با بيان اينکه بحث اخراج کريمي از تيم فوتبال اين باشگاه را پيگيري مي‌کند گفت: مشکل کريمي بايد در کميته انضباطي اين باشگاه مطرح مي‌شد.

حسین هدایتی در مورد اخراج علی کریمی گفت: آقای آجورلو انسان متدین و متشرعی است اما موضوع کریمی باید در کمیته انضباطی باشگاه مطرح می‌شد. ما در این خصوص تشکیل جلسه خواهیم داد تا اختلافات را برطرف کنیم.

وی با کنایه به مدیرعامل باشگاه استیل آذین تاکید کرد: مالک باشگاه هنوز زنده است و احساسم این است در مورد اخراج کریمی تندروی شده است و نباید اینگونه با مسائل برخورد کرد. آقای آجرلو و کریمی می بایست مثل دو تا برادر با هم می نشستند و مشکلات را برطرف می کردند.

مالک باشگاه استیل آذین در مورد بحث روزه خواری علی کریمی اظهار داشت: هرکس پاسخگوی اعمال خود در پیشگاه خداوند تبارک و تعالی است.

علی کریمی پیش از دیدار استیل آذین با استقلال در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود: الان زود است در مورد قهرمانی استیل آذین صحبت کرد اما اگر مدیریت آقای مهریزی بود شاید می شد حرفی زد اما الان چیزی مشخص نیست!

یک روز پس از این مسابقه در اقدامی غیر منتظره سایت باشگاه استیل آذین خبر اخراج کریمی را به دلیل روزه خواری اعلام کرد که این خبر با واکنش‌های بسیاری مواجه شده است.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همه خبر گزاري ها با هر گرايشي پخش كردند. ديشب هم نود پخش كرد . ربطي به رسانه ها نداره خود باشگاه به رسانه ها اعلام كرده .
    .
    منظور من این بود که کدوم خبرگزاری برای اولین بار خبر رو درج کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •