تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 32 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 314

نام تاپيک: تاپیک جامـع ELM , K970

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

اینجا هیچکی مشکلی با مموری کارت برای این گوشی نداشته؟
    من تو فرومای خارجیم دیدم این مشکلو داشتن!

یه 4 سندیسک گرقتم ، مموری میشناسه و همه چی عادیه ولی وقتی چیزی تو مموری کپی میکنم بعد از 1 بار دیگه نمیشه کپی کرد و باید گوشیرو خاموش روشن کنم! مثلا وقتی یه فایلو میخوام تو خود گوشی move کنم fail میشه هی ! تقریبا غیرقابل استفادست مموری !

نرم افزار گوشیم آپدیت کردم درست نشد !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    ان elm تمهاش چجوریه ؟
    من تمهای گوشیهای جاواهی قبلی و تمهای ساعت را ریختم
    اما نصب نشد
    پس فرمت تم این گوشی چیه ؟
    فرمتش thm هست مثل قبلیها منتها ورژن جدیدتر و به همین خاطر تمهای مثلا k800 یا k850 بهش نمیخوره و راهش اینه که با themecreatore 4.16 تمهای k800 یا هر تمی با رزولوشن 320*240رو به تمهای elm تبدیل کنی که خودش اتوماتیک در عرض 3 ثانیه تبدیل میکنه و من خودم تست کردم جواب میده و نصب میشه.
    دوستان کیفیت صدا و همچنین بلندی آن در هندز فری در مقابل n86 چگونه است؟
    وایرلسش اذیت که نمیکنه!؟
    نه کیفیت و نه بلندی به n86 نمیرسه.در handsfree در کل کیفیت خوب و بلندی واقعا کمه که علتشم نامرغوب بودن handsfree هست که با 10 تومن میشه یه handsfree دو تکه سری w براش بگیری تا بترکونه(خودم تست کردم عالی شد)

اقایون همونی که میگید ایجاد کنیم برای وایرلس رو پگید کامل تا ما انجام بدیم تو کوم منو هاست؟
    Menu->Settings->Connectivity->Internet settings->Connect using<add<ps data<select
    برای name یک نقطه بگذارید و برای apn هم همیطور فقط یک نقطه بگذارید منظورم اینه: .
    save رو بزنید
    حالا connection ای که ساختید رو میبینید که باید select کنید
    save و ...
    بعد از انجام این مراحل wifi رو on کنید تا خودش وایرلسهای اطراف رو پیدا کنه و بعد از انتخاب وایرلس مورد نظرتون و احتمالا وارد کردن رمز با زدن کلید back به منوی اصلی گوشی برگردید و وارد منوی اینترنت بشید (همون ایکون کره زمین) و حالا میتونید وبگردی کنید
    من خودم این گوشیو ندارم و این تجربیات مربوط به 24 ساعتی هست که گوشی دوستم دست من بود بنابراین اگه توی توضیحات wifi احیانا اشکالی بود همینجا بگید تا بقیه دوستان به مشکل نخورن(خودم wifi رو تست کردم و خوب هم کار میکرد)
    سلام

یه 4 سندیسک گرقتم ، مموری میشناسه و همه چی عادیه ولی وقتی چیزی تو مموری کپی میکنم بعد از 1 بار دیگه نمیشه کپی کرد و باید گوشیرو خاموش روشن کنم! مثلا وقتی یه فایلو میخوام تو خود گوشی move کنم fail میشه هی ! تقریبا غیرقابل استفادست مموری !

والا من براش یه مموری 2 گیگ اریجینال nokia که توی بسته پلمپ شده خیلی بزرگی هم هست و ارم nokia داره به قیمت 9 تومن گرفتم و هیچ مشکلی هم تا این لحظه نداشته .
    از اطلاعاتت روی کامپیوتر back up بگیر و مموری کارت رو فرمت کن و خود گوشیو هم reset all کن و دوباره گوشیو update کن.بعد از update باز هم reset all کن
    اگه نشد 99% مشکل از مموری کارته که توصیه میکنم همون نوکیایی که گفتم رو بخری چون اکثریت جنسهای توی بازار fake هستن

3. 3 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم Hands free دو تیکه w گرفتم واسش واقعا خوب شد

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حالا وجدانا" این یکی رو جواب بدین مدتیه روی صفحه نمایش گوشی بالای نمودار آنتن دهی یه مربع کوچیک افتاده که داخلش حرف E نوشته شده این چه معنی داره؟

ممنون.
    يعني منطقه اي كه شما هستيد داراي پوشش EDGE براي دسترسي به اينترنت هست.

اقا کسی نمیدونه میشه gps ش رو دایمی کرد یا نه ؟
    با TrekBuddy محدويديت نداره و هميشه ميتونيد از GPS استفاده كنيد
    Last edited by outpost; 19-10-2010 at 09:11.

6. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    من گوشی k970 رو از نزدیک دیدم ولی گوشی زیبایی نیست اما امکانات خوبی داره خودم هم می خواستم بگیرم اما صفحه نمایش کوچک و نداشتن زیبایی و صدای کم نقاط ضعف محسوب میشه از نظر من
    فقط یه سوال چرا کسی حرفی از گوشی yari نام دیگر ان u100 نمی زنه امکانات بیشتری از الم داره مثلا صفحه نمایش 2.4 اینچی و دوربین مکالمه ویدئویی و بلندگوهای استریو و 1 گیگ حافظه همراه و بقیه موارد مثل الم هستش فقط حافظه داخلی 60 مگ هست و wifi نداره شنیدم گوشی yari مشکل انتن دهی وسیگنال داره و همچنین هنگ میکنه بعضی مواقع ایا این موارد صحت داره؟؟؟؟
    اگه مشکل بالا صحت نداشته باشه من می خوام این گوشی رو بگیرم نظر شما دوستان چیه ؟اینو بگیرم یا الم
    Last edited by Aloneboy; 19-10-2010 at 23:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

سلام
    دوست عزیز همین مشکل رو دوستم داشت، اونم یه 4 سندیسک خرید وقتی واسش فایلی رو سند می کردم گوشیش پیام میداد (امکان پذیر نمی باشد).راه حلش اینه که مموری رو فورمت کنی.من این کار رو با گوشیم(b7300) انجام دادم .بعد از فورمت مموری خوب شد و هیچ پیغامی هنگام سند، عکس گرفتن و جابجایی فایل از حافظه گوشی به مموری نداد.البته یکی از دوستام فرمتو با کامپیوتر انجام داد ولی مشکل مموری برطرف نشده بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من elmصورتی دارم که هیچ جور زبان فارسی نداره سی میدونه چطور فارسی میشه حداقل برلی نوشتن اس ام اس

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

این برنامه CO2 و کلا تست ورزش و قدم شمار اینا سرکاری هست یا واقعا عکل میکنه و درسته ؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام من یه گوشی k970 elm دارم که میخوام wifi رو فعال کنم اما ارور میده فکر کنم از تنضیمات گوشی باشه میشه کمکم کنید ممنون میشم اگه برام توضیح بدین هر چی کاملتر بهتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام من یه گوشی k970 elm دارم که میخوام wifi رو فعال کنم اما ارور میده فکر کنم از تنضیمات گوشی باشه میشه کمکم کنید ممنون میشم اگه برام توضیح بدین هر چی کاملتر بهتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •