به نظر من یک بودجه رو بالا تر کنید خیلی بهتر باشه
تا بتونید 42lcd560بگیرید(قیمت:1,290,000)
با تشکر.
هادی
به نظر من یک بودجه رو بالا تر کنید خیلی بهتر باشه
تا بتونید 42lcd560بگیرید(قیمت:1,290,000)
با تشکر.
هادی
سلام هادی جان 2سوال فوری فوری
1-یکی ازفروشنده هابهم گفت اگه طرح هدفمندی یارانه ها اجرابشه تفاوت مصرف برق ledوlcdخیلی زیاده واون چندصدهزارتومن قیمت پایین ترlcdروبایدچندماه پول برق بدی درسته ؟
2-مرتب توصیه میکنی ازسری های جدیدال جی بخریم واقعاال جی طی این مدت کوتاه اینقدرکیفیتش ارتقاپیداکرده وتفاوت مدلهای جدید وقدیمی اینقدرزیاده؟
جواب سوال 1:فکر کنم فروشنده LEDهاش باد کرده بود می خواست بده به شما.
2.اگر اشغال می خواهید می توانید از مدل های قبلی خریداری کنید.LGهمیشه کارش خوب بود اما مدل هایی که تو اروپا تولید میشه یک قرن بعد با هزار تا دست کاری وارد ایران میشه که هنوز گلدیران وقت دست کاری کردن مدل های جدید را نداره بعد از چند ماه این مدل ها هم اشغال می شوند.
با تشکر.
هادی.
هادی جان منظورمنواشتباه برداشت کردی من منظورم این نبودکه مدلهای قدیمی برای خریدبهترهستندالبته که اگه ادم میخادچیزی بخره بهتره اخرین محصولوخریداری کنه من منظورم اینه که اگه مدلهای قدیمی اینقدرمشکل داشتن واقعا ال جی توی این مدت کوتاه تونسته اشکالاتشونوبه این سرعت رفع کنه؟
منم به شما فرمودم ک مدل های قدیی هیچ مشکلی نداشتن براتون مثال میزنم:
همین lh500که خود من دارم وهمون lh5000که تو همه جا هست به جز ایران
این lh500با اون lh5000زمین تا اسمان فرق میکنه؟
همه این موارد دست کاری شده است .
حالا شما در سری جدید یه نگاه کن:
فقط نام کالا را عوض کردن به صورت خیلی خنده دار کالا 2 اسم شده:
تو کاتالوگ به اسم محصول ایرانی میشناسی
اما اگر مدل پشت دستگاه یا برچسب روی دستگاه رو نگاه کنی همون کالایی هست که در تمام جهان در حال پخش است با همان کانفیگ .
یعنی شما یه دستگاه اصیل خریدی راحت دستت باز هست میتونی هر زمان فریمور جدید اومد دستگاه خودت رو اپدیت کنی .
برای همین دوستان را راهنمایی میکنم تا کالاهای ورژن قدیمی خریداری نکنند.
تا مثل من تا چند وقت بعد به فکر خراب کردن lcdنباشن.
با تشکر
هادی
هادی جان پرداخت 2میلیون و400برای le8600زیادنیست ؟اگه قصدخریدtvداشتی همچین مبلغی روپرداخت میکردی برای این مدل؟
سلام دوستان
من بالاخره بعد از حدود سه ماه بررسی کلیه برندها و مدل های موجود LED یه 42LE8500 خریدم
بعد از کلی بررسی مشخصات و کاتالوگهای موجود در اینترنت به این نتیجه رسیدم که این مدل به نسبت قیمتش یه مدل فوق العاده و کامله و 99% مطمئن بودم که این LED های سری 2010 LG تیونر دیجیتال داخلی هم دارند که به نظر من یه آیتم خیلی مهمه
ولی از هر کسی می پرسیدم جواب درستی نمی گرفتم از فروشندگان، از خدمات مشتریان، از طریق سایت گلدیران
تا اینکه بالاخره دل و به دریا زدم
جالبه ! روز شنبه ساعت 23:15 تماس گرفتند که اگر مایلید برای نصب بیاییم منم موافقت کردم و طرف نیم ساعت بعد پیداش شد
بعد از نصب وقتی TV را روشن کرد رفت تو منو برای جستجوی دستی ٍّ، ازش پرسیدم این TV تیونر داخلی داره ؟طرف گفت همه اینا دارند فقط باید دستگاهش رو بخریم ، منظورش set top box بود ، بهش گفتم منظورم تیونر داخلیه ، گفت نه این تلویزیونها برای ایران ساخته می شه و تیونر داخلیشو حذف می کنند ، خلاصه طرف رفت و ما رو گذاشت تو خماری ، تصویر تلویزیون برنامه ها ی داخلی فوق العاده خراب جوری که حالم گرفته شد بخاطر 2400 که بالاش پول دادم
ولی مجاب نشده بودم یه حسی بهم می گفت خودت امتحان کن
کنترل رو برداشتم جستجوی اتوماتیک رو انتخاب کردم و تایید
بعد از چند ثانیه معجزه رخ داد، 14 کانال دیجیتال و 10 کانال رادیو دیجیتال و 8 کانال آنالوگ یافت شد. باورم نمیشد وقتی که جستجو تمام شد با سلام و صلوات زدم کانال یک ، بله درست بود کانال یک دیجیتال با کیفیت عالی در حال پخش بود
همه کانالها ، شبکه استانی و چند کانال دیگه با کیفیت بالا در حال پخش بود
یاد یکی از دوستان افتادم که بعد از خرید le5500 و صحبتهای تکنسین نصب که گفته بود 70000 تومن میگرم برنامه میریزم تا تیونر دیجیتالت فعال شه و در نهایت به این نتیجه رسیده بود که این TV این امکان رو نداره افتادم بنده خدا چقدر از این موضوع ناراحت شده بود
من مطمئنم برای ایشون هم همین راه حل جواب می ده و تیونر دیجیتال در تمام تلویزیونهال LG سری جدید موجود است
ولی برام عجیبه چرا گلدیران این امکان رو تبلیغ نمی کنه
بر عکس سونی که با هزار دنگ و فنگ و با بروز یه سری مشکل میشه تیونر دیجیتال رو در تلویزیونهای جدیدش فعال کرد عربده میکشه که سونی تنها تلویزون با امکان تیونر دیجیتال داخلی
در ضمن اگر کسی در مورد این TV سئوال داره خوشحال می شم کمک کنم
سلام دوست عزیزهمین امروزوفرداقراره یه tvال جی بخرم چندتاسوال دارم اگه زودجواب بدی ممنون میشم
1-کیفیت تصویرle8500بابقیه مدلها مثل سری660وسری5600خیلی زیاده؟
2-این تیونردیجیتال که گفتی توی شهرستانها هم قابل استفاده هست؟
3-غیرازle8500کدوم مدلها تیونردیجیتال داره؟
amir hezarkhani این تلویزیون vcd و DVD رو چطور نشان میدهد؟
سلام دوست عزیز
مبارک باشه.به سلامتی ازش استفاده کنی.
اگه امکان داره چندتا عکس از tv بذار ببینیم چه شکلیه.کیفیتشو ببینیم.
آیا فرمت mkv و زیرنویس srt ساپورت میکنه؟؟؟؟؟
ممنون
Last edited by mehdi t; 19-09-2010 at 18:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)