pes 2011
farcry 2
crysis
pes 2011
farcry 2
crysis
حدود 15 قویتره . من در اجرای بازی با اون مشخصاتی که گفتم هیچ مشکلی ندارم. بازی کاملا روان اجرا می شه.
cpu شما چیه. مال من x4 965 هست.
البته اینا مال DX10 هست و در DX11 همه چی فرق می کنه. حتی GTX460 هم توی DX11 و بالا ترین جزئیات یک جورایی کم میاره.
Last edited by javadlf; 08-10-2010 at 22:27.
+
GTA IV
+
بازیهایی که در آینده میاد: CoD: BO
خنده دار ترین حرفی که تو عمرم شنیدم
شما لطف کن منبع موسقتو بزار اینجا
بعدشم بازی بر روی DirectX9 نوشته شده یعنی چه کارت شما DX 89 داشته باشه چه DX 9 در هر صورت با یه کیفیت اجرا می کنه
فقط کارت ضعیفتر رو مجبوریم گرافیک بازی رو بیاریم پایین تا روون اجرا شه
در ضمن IV در اصل بر روی پلتفرم XBOX360 نوشته شد و بعد از پورت کردن و عیب ریزی (برخلاف عیب زدایی!!) برای PC عرضه شد به طوری که ویرایش اول بازی اصلا قابل بازی کردن نبود و بعد از 7 ویرایش مردم می تونن بازی کنن
به نظر من باید یه تاپیک برای این کنسول دارای .. بزنیم
آخه گرافیک کنسول کجا PC کجا![]()
ازونجایی که شما کلا خیلی فنی هست .. و ما نمی تونیم به زبان شما سخن گوئیم ..همچنان با همین زبانی که n00b هست ادامه میدیم :lol:
والا من در مورد Metro 2033 صحبت می کردم نه هیچ بازیه دیگه ای !!!!!!!!! نمی دونم شما با guru3d آشنا هستی یا نه ولی یه سر بهش بزن تو تست تمام کارتهای Dx11 ازین بازی استفاده شده و توضیحی که خود ریویو کننده داده اینه که, چون Metro 2033 بشدت از افکتهای Dx11 استفاده کرده و فوکوس تیم سازنده بازی بر روی استفاده از آخرین تکنولوژی بوده .. برای همین ریویو کنندگان و متخصصین سایت تصمیم گرفتن که Metro 2033 فقط در راستای تست کارتهایی با قابلیت Dx11 پیش بره ! و دلیلی وجود نداره که کارتهای dx9 یا dx10 رو , رویه این بازی تست کنن !!! (چون اصل افکتهای سنگین بازی که بین کارتهای گرافیک مختلف تفاوت ایجاد می کنه , در حالت Dx11 هست) ....
دوست عزیز لطفا با دقت بیشتری جملات رو مطالعه کن.....
جناب پستی که شما نقل قول کردین نقل قول کرده بود به پستی که می گفت GTA IV گرافیکش خوفه
پس صحبت های شما خود بخود مربوط میشه به بازی GTA IV!!
در ضمن من این بازی که شما می گی رو ندیدم ولی اگه از DirectX 11 بهره میبره پس حق با شماست
لول ! چه اشتباهی (سوتی درواقع) .. کلا می خواستم یه پست دیگه رو نقل و قول کنم , جملاتم با جواب اون اشتباهی هم قاطی شده .. چه می خواستم بگم !! چی شده ...شرمنده همه دوستان .. مغزمان رو به زوال گرویدیدِیَـد پسرِیَم (اشاره به باباشاه
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)