اصلا گوشی من روشن نمیشه !
یعنی مطمئنا باید فلش بشه .حالا سوال من اینه که برای فلش کردن حتما باید برم گارانتی و اگه ببرم بیرون فلش کنن پروداکت کد عوض میشه یا نه؟
اصلا گوشی من روشن نمیشه !
یعنی مطمئنا باید فلش بشه .حالا سوال من اینه که برای فلش کردن حتما باید برم گارانتی و اگه ببرم بیرون فلش کنن پروداکت کد عوض میشه یا نه؟
خب! اون هارد ریست هم وقتی انجام میدن که گوشی روشن نمیشه دیگه !!!
واسه جواب سوالتم باید بگم که نه، Product Code تغییری نمی کنه.
اما شما حتما اون هارد ریست رو امتحان کن.
راس میگی واقعا منم با این گالری مخالفم. اگه راهی پیدا کردی ما رو هم در جریان بزار!!
نه , درست نشد.
اصلا وقتی اون سه دکمه رو با دکمه پاور نگه می دارم هیچ اتفاقی نمی یفته.
دوستان جایی نیست که این مسئله مسخره زبان نوشتاری دوم را مطرح کنیم تا حل بشه؟
چون زبان دوم را انتخاب میکنیم کار نمیکنه.
تو اس من باید 10 بار زبان تغییر بدم.
با تشکر.
هادی
یکی از دوستان همین تازگی c5-00 تهیه کرده بود.باهش کمی کار کردم وچند نکته در موردش به نظرم رسید گفتم بگم بد نیست.
1.گوشی بسیار خوش دسته ، مخصوصا دکمه هاش برای تایپ بسیار عالیست.
2.سرعت گوشی بسیار عالیست.چه در اجرا و چه نصب برنامه ها وجای تعجب هم نداره چون پردازنده اش 600 مگاهرتزه که همانند پردازنده n8 و رمش هم 128 مگه یعنی هم اندازه با n 97
برای مقایسه بگم که من یک برنامه 7 مگی جاوا رو که خواستم رو n73 نصب کنم تقریبا 10-12 دقیقه طول کشید اما در این گوشی در عرض 30 ثانیه نصب شد.
3.صدای گوشی بسیار واضح وشفافه و بلندیش هم خوبه و نمیشه گفت ضعیفه
4.مونیتورش از کناره ها تصویر واضحی نداره و اگه نفر کناری بخواد اس ام اس شما رو بخونه نمی تونه اما به صورت مستقیم تصویر ش بسیار شفاف و جالبه و وضوحش عالیه یه جورایی آدم فکر می کنه می خواد تصویر رو سه بعدی نشون بده
5.قدرت حفظ شارژ باتری گوشی بسیار عالی است .
6.متاسفانه فیلم و عکسش اصلا در حد 3مگا پیکسل نیست و هر گز روش حساب نکنید که شما رو نا امید میکنه گرچه c5 یه گوشی هوشمنده اما به لحاظ دوربین هرگز در حد سری N نوکیا نیست.
خلاصه اگه دوربین براتون مهم نیست ،این گوشی فراتر از عالی است.
نکته دیگه این که اگه می خوایید این گوشی براتون مشکلی ایجاد نکنه گارانتی دارش رو تهیه کنید چون بعضیا از این موبایلیا بدون گرانتیش رو که زبان فارسی رو نداره ارزونتر تهیه میکنن بعد خودشون اقدام به فلش می کنن که در این گوشیهای جدید همراه با مشکلاتیه بعد مشتری می بینه که گوشی بعضا خود به خود خاموش شد و..
همه چیز رو دوس بالایی تمام و کمال گفت فقط یه چیزی اونم دوربینش که کارل زایس نیست مثل بعضی از مدلهای سری ان و وزیاد ازش انتظار نداشته باشید مخصوصا اینکه فوکوس ثابت هست فقط برای عکسبرداری از مناظر باز اونم در نور مناسب مناسب هست اما واسه عکسبرداری از متن و تصاویر با جزییات ریز اصلا مناسب نیست
سلام
من این گوشی رو گرفتم در کل باید بگم گوشی خوبیه ( عالی ) هست . کیفیت فیلمبرداری خوبیه هم داره . اما چنتا مشکل دارم
1 از وقتی که سیم کارت ایرانسلم روی گوشی انداختم علامت پیام (پاکت نامه ) کنار انتن هی چشمک می زنه .نمی دونم چه کنم ؟؟
2 نمی دونم چه جوری از اینترنت و gps اش استفاده کنم . اگه کسی میدونه بگه . خیلی ممنون
سلام.
سوال اولت رو نمیتونم جواب بدم
واسه اینترنت که اگه Irancell داری کد #6*3*140* رو بزن تا تنظیماتش رو واست بفرسته. واسه همراه اول هم باید بری تو سایتش و درخواست ارسال تنظیمات رو بدی، همین
GPS هم که یه سر به تاپیک OVI در انجمن سری 60 ورژن 3 بزنی مشکلت حله. فقط نقشه ها رو دانلود کن و بریز تو مموری.
آقا دمت گرم.
خیلی خوب نقد کردی. بنظر من هم صداش بد نیست ولی عالی هم نیست
ولی من موندم با اینکه یکم با گوشی کار کردی چجوری قدرت باطری رو تشخیص دادی
شاد باشید![]()
سلام مبارکه.سوال دوم رو که جواب گرفتی. اما اولی. اون علامت smsهای ذخیره شده توی سیمکارته. برو تویmessaging بهد از منوی آپشن سیم مسیجز رو انتخاب کن .اون sms ها میان.هم میتونی کپی کنی هم پاک کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)