تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 14 از 515 اولاول ... 41011121314151617182464114514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم کارنامه ی من:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من امسال کنکور داشتم ...به همین خاطر
    ازمونهای کامل گزینه دو رو دارم + طرح مرور اخر به همراه دوجلد کتاب اسرار موفقیت در کنکور و امتحانات و کتابهای گلچین شده ی تستی

که با 60 درصد تخفیف نسبت به قیمت اولیشون میفروشم
    واقعا مجموعه کاملی هست
    هر کسی خواست پی ام بده

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

برنامه شما براي عربي عالي بوده بايد هم خوب ميزدينش

من احتمالا تا آخر اذرماه تموم كنم عربي ها رو و يكبار هم از روي جامع رمزينه مرور كنم .

میگم دوست عزیز اگه واقعا فکر میکنی در درس عربی ضعف داری چرا کلاس خصوصی نمیری ؟ اونجوری معلم مطالب رو بیشتر واست باز میکنه و بهتر متوجه میشی . البته پیش یک معلم خوب برو .البته همه معلمها خوبند .بعضی ها حوصلشون بیشتره وبهتر درس میدن

این یک توصیه بود فقط . با کتاب خوندن که میبینی مشکلت حل میشه چه بهتر . پول کلاس هزینه نکن .
    فقط همونطور که سینا جون گفت باید هر چند به چند وقت مرور کنی . بیشتر عمومی ها رو که جنبه ی حفظی هم دارن .اما در دروس تخصصی بیشتر تمرین حل کن . اگه تمرین و تست زیاد و مختلف حل کنی و ببینی تو آزمون ها هم سوالات تا حدودی تازگی نداره واست .

فعلا ....

موفق باشید دوستان

5. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

میگم دوست عزیز اگه واقعا فکر میکنی در درس عربی ضعف داری چرا کلاس خصوصی نمیری ؟ اونجوری معلم مطالب رو بیشتر واست باز میکنه و بهتر متوجه میشی . البته پیش یک معلم خوب برو .البته همه معلمها خوبند .بعضی ها حوصلشون بیشتره وبهتر درس میدن

این یک توصیه بود فقط . با کتاب خوندن که میبینی مشکلت حل میشه چه بهتر . پول کلاس هزینه نکن .
    فقط همونطور که سینا جون گفت باید هر چند به چند وقت مرور کنی . بیشتر عمومی ها رو که جنبه ی حفظی هم دارن .اما در دروس تخصصی بیشتر تمرین حل کن . اگه تمرین و تست زیاد و مختلف حل کنی و ببینی تو آزمون ها هم سوالات تا حدودی تازگی نداره واست .

فعلا ....

موفق باشید دوستان
    معلم ها اينجا كلاس خصوصي نميزارن و فقط كلاس كنكور مبزارن كه كلاسشون تا نصفه شده الان و به دردم نميخوره ديگه شركت كنم . تنها چارم همون كتاب هست

عربي 1 رو كه امروز شروع كردم قواعدش رو بخونم و فكر كنم 2 هفته اي تموم بشه و بعد برميگردم عربي 1 رو درس ها رو مرور ميكنم و تمرين ها رو هم حل ميكنم .

راستي بچه ها ميزان مطالعه روزانه من الان كمتر از 2 ساعت در روزه ! چيكار كنم ؟ تو خونه نميتونم بالاي 2-3 ساعت بخونم :( كتابخونه هم نميتونم برم اصلا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واسه كنكوريا 2 زمان واقعا با ارزشه يكي تابستون يكي عيد يادتون نره !
    من كنكور 89 ام

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بقیه کارنامه نمیزارن ؟! ....

پ.ن: یکی از دوستام از مداد آزمون گاج استفاده کرد .. نصف گزینه ها رو دستگاه سفید زد براش ! ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه تابستونی ها هم دارن زیاد میشن...اینطور پیش بره تا 4-5 سال دیگه ملت از اول ابتدایی واسه کنکور می خونن !
    یادش بخیر پارسال کانون تو تابستون خودشو کشت(تو ریاضی ها) همش 20.000 نفر شرکت کننده تونست جذب کنه...(احتمال امسال تابستونش تو 70-80 هزار نفره!!! (اینجا که تبلیغاتش فراگیر شده بد طور!)
    گاج هم یه اگهی زده که معدل بالای 17 ثبت نام رایگان...
    خلاصه گفتم بگم که کنکور بیشتر به یه رقابت واسه این موسسات تبدیل شده تا دانش آموزها!!!!

همین الانم قلم چی از ابتدایی داره رو مخ بچه ها کار میکنه!!!!واسشون کلاس تست میزاره...مثلاً توی یکی از شعبه های قلم چی تاب و سرسره گزاشتن اونجا بچه ها بعد از فارغ شدن از کلاس تست میرن بازی کردنمن نمی فهمم اینا از همون سن میخوان چیکار کنن!!!؟!؟
    یه روز جمعه از آزمون که برمی گشتم ،تو اتوبوس یه پسر ابتدای با مادرش جوابا رو چک میکردن...غلط زیاد داشت یه دفه قاطی دفترچه رو پاره کرد رسماً داشت خودشو میزد،مادرشم هرکاری میکرد نمیتونست آرومش کنه...اینم نتیجه 16 سال نوآوری خودباوری و خودآموزی...به هم ریختن روان دانش آموزا از همون سن پایین ،به قیمت چی؟!!؟
    وقتی هم که کنکورو وردارن اینا باز یه روش جدید انتخاب میکنن ...شاید برن تو کار مواد غذایی!!!!سس گوجه فرنگی برای تقویت کنکوری ها
    وقتی به دورانی فک میکنم که میخواستم شروع کنم به خوندن واسه کنکور به سادگی خودم لعنت می فرستم!!!

10. 7 کاربر از Feryal777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه روز جمعه از آزمون که برمی گشتم ،تو اتوبوس یه پسر ابتدای با مادرش جوابا رو چک میکردن...غلط زیاد داشت یه دفه قاطی دفترچه رو پاره کرد رسماً داشت خودشو میزد،مادرشم هرکاری میکرد نمیتونست آرومش کنه.
    جدی میگی خدایی؟!
    یعنی واقعا قلمچی برا بچه سوم دبستانی هم آزمون داره؟!من فکر میکردم شوخیه!
    بعد یه عده هم میرن شرکت میکنن؟!
    چرا آخه؟!
    بچه تو این سن جمعه ها باید از صبح بره تو کوچه عشق و حال!
    چه فکری میکنن پدر مادراشون اینا رو میفرستن آزمون بدن!

12. 5 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بقیه کارنامه نمیزارن ؟! ....

پ.ن: یکی از دوستام از مداد آزمون گاج استفاده کرد .. نصف گزینه ها رو دستگاه سفید زد براش ! ...
    جدی میگی ؟
    من ترس ورم داشته...آخه کنکور رو با مداد آزمون جواب دادم...حالا دستگاه سفید نزنه واسم یهو بدبخت شم ا!!!...البته تو کانون که سفید نمیزد...
    یکی راهنمایی کنه....مُردم از نگرانی

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جدی میگی ؟
    من ترس ورم داشته...آخه کنکور رو با مداد آزمون جواب دادم...حالا دستگاه سفید نزنه واسم یهو بدبخت شم ا!!!...البته تو کانون که سفید نمیزد...
    یکی راهنمایی کنه....مُردم از نگرانی

شاید گزینه 2 مشکل داره !!! ... اگر تو کانون سفید نمیزد احتمالا مشکلی نیست ! ....

15. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •