حتما اما دیشب که از روی هارد یک فرفت mkv میدیدم بااینکه کیفیت عالی بود گاهی حس میکردم باز این اتفاق میافته شاید هم حساسیت بیش از حد من باشه
حتما اما دیشب که از روی هارد یک فرفت mkv میدیدم بااینکه کیفیت عالی بود گاهی حس میکردم باز این اتفاق میافته شاید هم حساسیت بیش از حد من باشه
سلام
من یه گیرنده دیجیتال ایکسویژن خریدم . در کل دستگاه خیلی خوبیه . فقط یه مشکل داره که گاهی تصویر در حال پخش هر چند ثانیه گیر میکنه و دوباره آزاد میشه . اول فکر کردم مشکل از آنتن هست ولی وقتی دستگاه را خاموش و روشن کردم درست شد .
این حالت زمانی که بین امکانات دستگاه سوئیچ میکنی (بین رادیو و تلوژیون یا سایر قسمت ها) گاهی پیش میاد . نمیدونم علتش چیه .
-تاپيك خوبي داره اينجا رو ببينيد ومشكلاتتون رو عنوان كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
معذرت میخوام فایل آپدیتی هست که من بتونم c7000 رو منو هاشو فارسی کنم.
-متاسفانه و يا خوشبختانه با اپديت فريمور نميشه زبان اضافه كرد لا اقل تا امروز من نديدم![]()
چرا خوشبختانه؟، بشه زبان اضافه کرد که خوب است.
ممون عزیز
شرمنده یه سوال دیگه اصلا راهی برای فارسی کردن این تلویزیون هست.(اگر هست لطفا راهنمایی کنید)
آخه من رفتم نمایندگی سامسونگ c7000 منو فارسی داشت.
ولی این تلویزیون رو از بانه آوردم.
متشکرم
-خواهش ميكنم
-من فكر نميكنم همچين موردي وجود داشته باشه قطعا بايد فريمور اين قابليت رو بتونه اضافه كنه كه من نديدم
-خوب مدل هاي بانه اي متفاوت هستند با مدل هاي سام
چرا خوشبختانه؟ ، بشه زبان اضافه کرد که خوب است.![]()
آخه جالبه که توی سایت خود سامسونگ هم کاتالوگ فارسی که توش هم منو ها فارسی هست رو گذاشته.
ولی آپدیتی که توی سایت گذاشته منو فارسی نداره!!!!
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-ميدونم بزرگوار منتها همونطور كه گفتم م ن نديدم اپديتي بتونه زباني رو توي اين مدل ها اضافه كنه
-ميتونيد به سام زنگ بزنيد وازشون بپرسين ايا همچين موردي رو انجام دادند يا نه شايد و احتمالا اون ها به نرم افزار هاي خاصي دسترسي داشته باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)