بازي فقط براي PC بين دي تا فروردين عرضه ميشه و براي PS3 و X360 در ماه آبان مياد ...
بازي فقط براي PC بين دي تا فروردين عرضه ميشه و براي PS3 و X360 در ماه آبان مياد ...
دوستان مثل اینکه نسخه دموی بازی 4 اوکتبر عرضه میشه...
اگه کسی زبانش خوبه این لینک رو یه نگاه بندازه و اطلاعاتش رو واسه بچه ها قرار بده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یه عکس جالب از assassins creed دیدم گفتم اینجا بزارمش
![]()
والا این نه لباسش شبه آساسینز هست نه قیافش و نه محیطش
این عکس تفنگی شدن بازیو مسخره کرده ، واقعا بازیو به گند می کشن ا تفنگی شدن ! حال نمیده که دیگه ! حتما assassin's creed 10 میرسه سال 2010!
خب بستگی به زمان بازی داره دیگه
توی AC2 هم زمان اون این اختراع شده بوده
کاری نمیشه کرد : دی
تازه از کجا معلوم این بازی تا چند شماره دیگه ادامه پیدا می کنه. شاید شماره 3 یا 4 مثلا آخرین شماره اون باشه
دوست من تفنگ در اين بازي فقط براي تير اندازاني كه روي پشت بام ها قرار دارند استفاده مي شه و صرفا استفاده ي خاصي نداره . شما اين همه سلاح جديد رو ول كرديد چسبيديد به تفنگ ! تنوع بازي با اسلحه هاي خوبش واقعا عاليه ... قابل انكار نيست كه بازي كه هم سلاح گرم داشته باشه ( مانند توپ ) و هم سلاح سرد ميتونه در اين زمينه موفق باشه ...
+
اين نسخه ي بازي فكر كنم حدود 10 سال پس از نسخه ي دوم به وقوع مي پيونده و اگه اينطوري حساب كنيم Assassin's Creed 10 ميشه حدودا قرن 17 و تا قرن 21 خيلي هنوز مونده ... :دي
مثل اینکه قاطی کردید - این بازی که 3 قسمت بیشتر نیست!
کی گفته؟ کجا گفتن که سه قسمته بازیش؟
سلام
منم مثل شمام ولی خوب مثلا همین نسخه قبلی به جز یه مورد که با تپانچه کشتم کلا از شمشیر و سلاح سرد استفاده کردم. بات موافقم سلاح سرد و جنب و جوش اون موقع نبرد و اکشن بالاش جذابتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)