این آیفون هایی که الان عرضه میشه ساخت کدوم کشوره ؟
این آیفون هایی که الان عرضه میشه ساخت کدوم کشوره ؟
باید چین باشه دیگه ؟ !
يا ساخت كشور چين هست يا ويتنام . شركت foxcon هم اسمبل ميكنه![]()
اپل با یک بروزرسانی مشکل آیفون ۴ را حل میکند!
به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی” Tgdaily”،طبق خبر منتشر شده در فروم رسمی شرکت اپل این شرکت قصد دارد تا بزودی یک بروز رسانی برای فریمور آیفون منتشر کند که انتظار میرود تا مشکل انتندهی آیفون ۴ را که با لمس بعضی از نقاط آن رخ میداد را برطرف کند.
در حقیقت شرکت اپل که بعد از هیاهوی فراوان آیفون جدید را با ویژگیهای خوب و دوربین ارتقاء یافته روانه بازار کرد از چند روز پیش زیر بارانی از انتقادات به خاطر مشکل انتن دهی آیفون ۴ قرار گرفت که حتی استیو جابز پیشنهاد کرد که آیفون جدید را با دست چب استفاده کنند که همین گفتهها موجب اعتراض اتحادیه چب دستان جهان شد.
بعضی از کارشناسان سخت افزاری، ابتکار شرکت اپل در قرار دان آنتن آیفون ۴ در قاب موبایل را سبب بروز مشکل برای آیفون جدید دانستند و این انتقادات ادامه داشت تا آنجایی که شرکت اپل ضمن قبول این مشکل ،آنرا یک ایراد نرم افزاری دانست و البته برخی از کاربران آیفون ۳GS نیز بعد از بروز کردن ایفون خود به فریمور ۴ از بروز مشکل برای بعضی از نرمافزارهای نصب شده خود گزارش دادهاند.
طبق گزارش وب سایت اپل اینسایدر ،مهندسین فنی شرکت اپل این مشکلات نرم افزاری را حل کرده و فریمور جدید با کد ۴٫۰٫۱ در روز دوشنبه عرضه خواهد شد و همچنین در این فروم همچنین اعلام شده است که مشکل آنتن دهی فقط برای آیفون جدید وجود دارد و کاربران آیفونهای سری قبل نباید نگران باشند.
البته اگر اشتباه نکنم foxconn قطعات سخت افزاری رو جمع میکنه. اشتباه نمیکنم؟يا ساخت كشور چين هست يا ويتنام . شركت foxcon هم اسمبل ميكنه
چون تخصص foxconn سی پی یو هست.
قیمت ها اینطورین :
۱۶ گیگ لاک : ۱۵۰۰
۳۲ گیگ لاک : ۱۸۰۰
به فروشنده گفتم ، آخه لاک به چه دردی میخوره ! گفت از صبح تا حالا سه تاشو فروختم! (لاک آمریکاست!)
و یکجای دیگه :
۱۶ گیگ آنلاک : ۱۸۰۰
۳۲ گیگ آنلاک : ۲۰۰۰
مخ یکیشون رو زدم ، تا فهمیدم برای خودشون زیر یک ملیون در میاد! (حدود ۸۰۰تومن!)
به این میگن نامردی ۱۰۰ درصد!
اینم چند تا عکس از پشت ویترین ، یکی از مغازه ها :
من که بیخیالش شدم! تا بعد!
چون به خاطر یک پروژه ی سنگینباید ، رم و هارد مک بوک پرو رو آپگرید کنم!
رم رو تا 8GB و هارد هم SSD به احتمال زیاد 128Gb!
خودم رو قانع کردم که ، آیفون ۴ رو بیخال شم!
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 27-06-2010 at 21:12.
چه قیمتای فضایی
خوب کاری کردی نخریدی ایشالا به زودی جیلبریک و انلاکش میاد
منم بعد از ظهر پایتخت بودم.
واقعا این فروشنده ها رو دارن تا معلوم نیس کجا.خجالت هم خوب چیزیه.
آنلاک 32 گیگ رو میگفت 2.200 تومن.خدایی اینا این پولا رو چه طوری خرج میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این پول میشه یه لپ تاپ high end خرید و بسی هم حال کرد.
حیف 2.200 تومن که واسه آیفون میدن بعضیها.
Last edited by ~ReZa~; 27-06-2010 at 21:27.
2,200 رو اگه نصف کنیم، شاید می خریدم!!(شوخی
)
البته امیدوام قیمتش بیاد پایینتر. به نظر من اگه بیاد روی یک میلیون، قیمتش خیلی مناسبه!
این چیزها عادیه!!! سوزن هم که اول به عنوان کالای جدید وارد بازار بشه قیمت فضایی داره!!
البته اینو فراموش نکنید که ما در مملکت گل و بلبل زندگی میکنم .... پس نباید انتظار داشته باشید آقا زاده ها آیفون4 رو با 200 تومن سود به شما بفروشند...
جالبه این پول ها برای یه عده پشمک هم به حساب نمیاد و راحت 2 تون پول میدن!!! بعد به خاطر همین افراد بنده و امثال من که به زور 1 تومن جمع کردیم باید 3ماه صبر کنیم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)