دقیقاً طراحی دکمه ها ، اسپلش اسکرین و ...
اگر میتونید بسم الله!
دقیقاً طراحی دکمه ها ، اسپلش اسکرین و ...
اگر میتونید بسم الله!
دوست عزیز پست همه رو مشخص کن و کاری که باید بکنندشاید در چند ماه دیگه این مجله به در خونه همه کاربر ها بره
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
قسمت آموزش هم درست کن که هر بار یه تیکه از یه نرم افزار رو آموزش بدیم![]()
خوبه به فکرش هستیم فقط فعلاً تیم گرافیک رو جمع کنید به فکر اسپلش اسکرین و ... باشید...
بقیه بحث ها در گروه...
با تشکر
در خواست دوست عزیز با مدیرا همکاری کنید و بگید که یک قسمت مخصوص مجله بزارند که بتونیم کارا و .... همکاری کنیم و محصول نهایی رو بزاریم البته هر کسی نتونه بیاد توش![]()
بله داریم صحبت میکنیم...
انشاالله که نتیجه بده....
باشه. ممنون ميشم اگر بخش روابط عمومي رو ايجاد كنيد. خوشحال ميشم اگر كسي هم تمايل داشته باشه در روابط عمومي بهم كمك كنه باهاش همكاري كنم.
همکار دیگه نیست تکی...!
تیم منتقدین مثل اینکه هنوز شروع به کار نکرده.
نقد خود شرکت نرم افزاری رو باید انجام بدیم یا محصولاتشون رو. مثلا شرکت ادوب کلی محصول داره. حالا درباره یکی از محصولاتش نقد بنویسم یا خود شرکت و استراتژی و ... ؟
بعضی شرکت ها هم نرم افزاری هستند و هم سخت افزاری.مثل مایکروسافت. بعضی ها فقط سخت افزاری هستند. مثل گیگا بایت
یه مسیر راه . چارت و ... از تیمها اگه اراده بشه خیلی خوبه. الان تیم گرافیک میدونه چه کارهایی باید انجام بده. اما تیمی مثل تیم من نمیدونه. الان اگه من یه نقد به زبان انگلیسی پیدا کردم . باید بدم تیم ترجمه ؟ یا اصلا باید از خوذم نقد بنویسم ؟
نقد هارو خودتون بنویسید اما برای گرفتن اطلاعات میتونید از تیم ترجمه هم استفاده کنید...
تیم منتقدین مطالبش رو تحویل داده شما هم سریع تر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)