تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 14 اولاول ... 41011121314
نمايش نتايج 131 به 134 از 134

نام تاپيک: آیا این سیستم مناسبه؟

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

به نظرم برده sapphier بهتره.من خودم دارم راضیم.
    ببین کدوم رو میپسندی همون رو بگیر.از لحاظ کارایی هم دقیقا یکی هستن.
    فکر اینو هم نکن که فلان گارانتی معروفتره پس بهتره!
    وقتی کارت گیر کنه پدر آدم رو در میارن.
    شرکت یونیکام هم شرکته خوبیه.

2. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه سافایر ارزونتر بود یه کم، در حدود 5 تومن. یارو گفتش که بعضی بازیهایی که در آینده میان رو ممکنه سافایر ساپ نکنه، درحالیکه همین گیگا که اختلاف قیمت چندانی نداره ممکنه ساپورت کنه اونو. یه چیزایی میگفت دیگه. می بافت واسه خودش!! چه کنم؟ هیچکدوم مزیت و ترجیحی به اون یکی نداره؟ هر کدوم رو گرفتم، فرقی نداره؟؟ من که دارم پول رو میدم، میخوام اونی که بهتره رو بگیرم. یک و صد دارم میدم دیگه 10 تومن که چیزی نیست. چه کنم؟
    آقای Ultra_black شما هم یه نظری بدید :(
    سلام. به نظر من سافایر رو بگیر تا فروشنده بدونه که هر چی به دهنش رسید رو نباید به مشتری بگه!!
    من با فروشنده جماعت خیلی سر و کله زدم ، ولی این چیز هایی که این جناب به شما گفته رو تا حالا هیچ جا نشنیده بودم!

4. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام. به نظر من سافایر رو بگیر تا فروشنده بدونه که هر چی به دهنش رسید رو نباید به مشتری بگه!!
    من با فروشنده جماعت خیلی سر و کله زدم ، ولی این چیز هایی که این جناب به شما گفته رو تا حالا هیچ جا نشنیده بودم!
    فروشنده خواسته یه راهنمایی کنه و شایدم خواسته هم جنس خوب بده و هم اینکه یکم بیشتر بگیره.
    به هر حال بحث کردن با فروشنده اشکال نداره البته اگه چیزی بارش باشه.نه اینکه مث من رفتم بهش گفتم COREI7 گفت QUAD ببند بهترهالبته اون موقع 920 تازه اومده بود و فک کنم که ازش خبر نداشت

6. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فروشنده خواسته یه راهنمایی کنه و شایدم خواسته هم جنس خوب بده و هم اینکه یکم بیشتر بگیره.
    به هر حال بحث کردن با فروشنده اشکال نداره البته اگه چیزی بارش باشه.نه اینکه مث من رفتم بهش گفتم COREI7 گفت QUAD ببند بهترهالبته اون موقع 920 تازه اومده بود و فک کنم که ازش خبر نداشت
    طرف برگشته گفته ممکنه سافایر ساپورت نکنه ، ولی گیگا ساپورت کنه!! آخه این شد حرف؟!
    آخه کی تا حالا دیده یا شنیده یا حتی به فکرش رسیده که ممکنه یک برند از یک کارت ، مونه یک بازی رو اجرا کنه!!
    منم اون موقع می خواستم core2 dou بگیرم ، می گفتن اینا آشغالن ، همون پنتیوم رو ببنید که تو شاتل های ناسا استفاده می شن!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •