تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 107 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1066

نام تاپيک: سریال فاصله‌ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه N.I.M.A _ P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ای کاش ساعتش یه جوری بود به جام جهانی نمی خورد ... تا میایم یکم بگیریم توش چه خبره میره تا 2.3 روز بعد
    از دوشنبه دیگه میتونی با خیال راحت ببینید. ولی خودمونیما این دختره(فکرکنم اسمش بیتا بود) با اون تیکه ی آخر(اون خنده) بدجوری خطو به سعید داد. حالا تا آخر سریال باید بیننده ی عشق و عاشقی این دوتا باشیم.

داره خودمونی میشه mohsen.ghasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    طوس قدیم مشهد جدید

پيش فرض

من تو اين چند قسمت فقط همون صحنه رو ديدم فك كنم اون پسره قرباني يك عشق كثيف شد.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

موضوش زیاد جدید نیست، خیلی سعی کردن فیلم رو نصیحت گونه جلون نبرن ولی این اتفاق نیفتاده، ولی به هر حال سریال پیام های اخلاقی خوبی داره... افراط و تفریط تو فیلمنامش کم نیست، ولی ضرب آهنگ خوبی داره و سعی کرده خودشو کمی معمایی کنه و ضمنا خیلی خوب داره با سرعت مناسب تو داستان گره ایجاد می کنه... دیالوگ های فیلمنامه هم نسبتا قویه...

انتخاب بازیگران به نظر من زیاد خوب نبوده! برای مثل از یکی مثل سام درخشانی یا مهدی پاکدل یا فرضا حتی پژمان بازغی میتونستند به جای پندار اکبری استفاده کنن! یا حتی به جای کارکتر علی هم گزینه های بهتری وجود داشت...
    گریم هم که... دیگه چند تا از دوستان گفتند! وقتی نقش اول سریال رو اینقدر افتضاح گریم کردن و خواستند نسبت به دلنوازان قیافه استخری رو بچه تر کنن، دیگه نباید انتظار داشت که دختر های منفی سریال، خیلی منفی گریم بشن!!!
    موسیقی متن خوب بود، ولی دیگه این لهراسبی هم رفته تو تکرار... به نظر من "حاله من دسته خودم نیسته" دلنوازان یه سرو گردن از آهنگ فاصله ها بهتر بودش...
    فیلمبرداری و تدوین هم نیومده چیزه خاصی رو ارائه بده (مثل سریال های مقدم). ضمن اینکه به فیلمبرداری در ماشین کلا اعتقادی نداشتند و البته تا اینجا که فیلمنامه به این قضیه کمک کرده... لوکشن ها هم قشنگ واسه یه فیلم معمولی در نظر گرفته شده، شما بیای یه مقایسه سر انگشتی از لوکشن های چاردیواری و فاصله ها انجام بدید، میبینید که نصف سریال یا تو خونست و یا تو محل کاره سعید... تو بخش نورپردازی هم که نصف بیشتر فیلم تو روز روشن ضبط شده!!دی:
    تو بازی ها هم تا اینجا به نظر من حکیمی، استخری و شاهرخ شاهی بسیار خوب بودن، به خصوص استخری پیشرفتش چشمگیر بود و رو صداش خیلی کار کرده، تو دلنوازان وقتی حرف میزد، فکر می کردم که سرب داغ ریختن رو زبونش!!!... بازیگر های زن هم تقریبا زیر خط فقر بودن... اون از دوست دختر ساسان و خواهرش و روشنک گرامی و زنه نیما که از بازی کردن فقط لوس بازی رو یاد گرفتن و به نظر من فاجعه‏ی این سریال که مریم کاویانیه... واقعا فاجعست... چقدر بد بازی می کنه... اه اه!یعنی وقتی تو یه سکانسی قراره بین اینو حکیمی یا استخری دیالوگ رد و بدل بشه، قشنگ بازی اون دو نفر رو هم خراب می کنه... اون پسر بچه‏، (اسمش وحید بود؟) از مریم کاویانی بهتر بازی می کنه...
    در مجموع این نظر من راجع به این سریال بود... با اینکه عیب و ایرادش کم نیست، ولی خوب... نمیشه نگاش نکرد، چون کلا سریال ها خانوادگی، عشقی و ای‏ی معماییه ایرانی آدمو جذب می کنه... کلا امیدوارم از این بدترش نکنن!
    یاعلی

4. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

کلا امیدوارم از این بدترش نکنن!
    یاعلی
    من كه فكر ميكنم دقيق ميشه مثل همون سالهاي پيش.ترانه ي مادري و دلنوازان!!
    البته من از هر كدوم 2.3 قسمت ديدم كه ديدم همش نصيحته و ...

6. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اون تیکه ی آخر(اون خنده) بدجوری خطو به سعید داد
    100% تو تبلیغاتشم این دختره میگفت چرا منو پنهان می کنی و...

8. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ماشاالله pcforlife جان اون قدر مطالب رو خوب و صحیح گفتن که دیگه حرفی باقی نمیمونه. فقط دوتا سوال.؟
    این پندار اکبری کیه؟(پسره عمه؟)
    به نظر شما جوهرچی نقش کیو میخواد بازی کنه؟ به نظر من فرهاد شوهر عمه هه.

10. این کاربر از N.I.M.A _ P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ماشاالله pcforlife جان اون قدر مطالب رو خوب و صحیح گفتن که دیگه حرفی باقی نمیمونه.
    نظر لطفته...
    این پندار اکبری کیه؟(پسره عمه؟)
    به نظر شما جوهرچی نقش کیو میخواد بازی کنه؟ به نظر من فرهاد شوهر عمه هه.
    آره پندار اکبری همون نیما هستش...
    حسن جوهرچی هم حدس میزنم بابای نیمائه (یا یه همچین چیزی) چون تو تبلیغش یه جا گفت که "تنها وقتی که من میخوام تعیین کنم وقت طلاقه" (طلاقه نیما از زنش زهره) یا یه جای دیگه نیمائه برداشت گفت: "چرا ازش (زهره) خوشتون نمیاد" (یه چی تو همین مایه ها)... کلا به نظر نمیرسه شخصیت مثبتی داشته باشه...
    راستی چرا تیتراژ ابتدایی سریال تو قسمت اول رو از قسمت دوم به بعد تغییر دادن؟ کسی میدونه؟
    ضمنا دوستان... از امشب سریال فاصله ها رو میضبطم... تو همین تاپیک سکانس های مورده علاقتون رو بگید تا آپ کنم و لینک دانلود بدم...
    قربون همتون
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 12-07-2010 at 12:34.

12. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بالاخره دکان جام جهانی و به خصوص برنامه بی محتوی و مسخره یک جهان یک جام تخته شد و از امشب راحت میتونیم هر شب این سریال رو ببینیم

14. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ضمنا دوستان... از امشب سریال فاصله ها رو میضبطم... تو همین تاپیک سکانس های مورده علاقتون رو بگید تا آپ کنم و لینک دانلود بدم...
    قربون همتون
    یاعلی
    آخ کاشکی این قسمت قبلی رو ضبط میکردی. حیف شد. اون تیکه ای که وحید نامه رو خوند خیلی قشنگ بود.
    راستی اونجایی که سعید گفت دیوید بکام رو دوستش به اینجا رسونده و اون جنوبیه هم گفت دوتا کاستشو دارم خیلی حال کردم. ته خنده بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ولی این قسمتش خیلی دیگه اغراق بود.مگه بابای کسی رو برای شرکت نکردن در نماز جماعت مدرسه دعوت می کنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •