تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 81 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 806

نام تاپيک: Devil May Cry 3: Dante's Awakening

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان در قسمت گالري يه عكس از بازي هست كه بازي رو به صورت مبارزه اي داره نشون مي ده كه nelo angelo با dante دارن با هم مبارزه مي كنن يه چيزي شبيه بازي كمبات سگا و چون حالت تبليغاتي نداره يعني پوستري نيست انگار كه از بازي عكي گرفته شده احتمال هست كه اين قسمت از بازي به صورت bonus قابل دسترس باشه اگه كسي راه دستيابي به اين قسمت يا اطلاعاتي در اين مورد به دست آورد ما رو هم خبر كنه
    مرسي

داره خودمونی میشه eimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون مهدي جان...راستي من تا حالا نمي دونستم چجوري از آيتم ها استفاده كنم برا همين بدون آيتم مي رفتم...امروز كه فهميدم چجوري بايد آيتم ها رو استفاده كرد ديدم كلي آيتم جمع كردم....در هر حال ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من این بازی رو تموم کردم خیلی عالی بودDante یکی از بهترین کاراکترهایی بود که تو دنیای بازی دیده بودم
    ولی 2 تا سوال برام پیش اومده :
    اول اینکه ما درهمون اول بازی متوجه میشیم که دروازه ورودی دنیای شیاطین به دنیای انسانها توسط Spardaبسته شده پس اونهمه شیاطینی که از اول بازی به dante حمله میکنن از کجا میان؟
    سوال دووم اینه که Arkhamپدر Maryانسان بود یا شیطان؟!!اگه انسان بود چرا وقتی به وسیله Vergilکشته شد باز ظاهر شد؟اگرم شیطان بود(که مطمعنم بود)پس چرا Maryمثل DanteیاVergil نیمه انسان نیمه شیطان نبود؟؟
    من فقط همین ورژن بازی(special edition)رو بازی کردم و ورژن های قبلی رو بازی نکردم(چون ps2 ندارم )شاید سوالم به همین دلیل باشه!
    Last edited by kkain-blood; 27-07-2006 at 22:44.

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط kkain-blood
    من این بازی رو تموم کردم خیلی عالی بودDante یکی از بهترین کاراکترهایی بود که تو دنیای بازی دیده بودم
    ولی 2 تا سوال برام پیش اومده :
    اول اینکه ما درهمون اول بازی متوجه میشیم که دروازه ورودی دنیای شیاطین به دنیای انسانها توسط Spardaبسته شده پس اونهمه شیاطینی که از اول بازی به dante حمله میکنن از کجا میان؟
    سوال دووم اینه که Arkhamپدر Maryانسان بود یا شیطان؟!!اگه انسان بود چرا وقتی به وسیله Vergilکشته شد باز ظاهر شد؟اگرم شیطان بود(که مطمعنم بود)پس چرا Maryمثل DanteیاVergil نیمه انسان نیمه شیطان نبود؟؟
    من فقط همین ورژن بازی(special edition)رو بازی کردم و ورژن های قبلی رو بازی نکردم(چون ps2 ندارم )شاید سوالم به همین دلیل باشه!

والااونجوركه من شماره هاي 1و2 روبازي كردم اين شياطين توهمه شماره هابودن!ولي خوب اگه يه نموره دقت كني ميبيني كه شياطين دنياي اسپارداكه درآخربازي راه ورودشون به زمين بازميشه باشياطين مراحل اول بازي وشماره هاي قبلي بازي فرق فوكولن ....فكركنم اول بازي روبدمتوجه شديم

جواب سوال دومواگه پيداكردي به ماام بگو ....صواب داره ولي فكركنم شيطان بود چون چشماي ماري هم مشكوكه فكركنم توشماره 4 كه قراره براي پي اس 3زده بشه اونم تابلوشه چون دانته هم توشماره يك قدرت شيطاني نداشت ولي باگرفتن همين شمشيري كه تو شماره 2 و3 باخودش داره قدرت شيطاني پيدا ميكنه

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط star_blue
    دوستان در قسمت گالري يه عكس از بازي هست كه بازي رو به صورت مبارزه اي داره نشون مي ده كه nelo angelo با dante دارن با هم مبارزه مي كنن يه چيزي شبيه بازي كمبات سگا و چون حالت تبليغاتي نداره يعني پوستري نيست انگار كه از بازي عكي گرفته شده احتمال هست كه اين قسمت از بازي به صورت bonus قابل دسترس باشه اگه كسي راه دستيابي به اين قسمت يا اطلاعاتي در اين مورد به دست آورد ما رو هم خبر كنه
    مرسي
    شايدباشه شايدم نباشه! اگه باشه به احتمال زيادبايدرنكينگ هاي تمام مراحل روبه صورت ستاره بگيري يعني همه رو aبگيري تا اين قسمت بازبشه (به اين صورت كه هم تو ايزي هم تونرمال وهم تو هارد رنك A روبگيري )

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط the crazy nfs
    والااونجوركه من شماره هاي 1و2 روبازي كردم اين شياطين توهمه شماره هابودن!ولي خوب اگه يه نموره دقت كني ميبيني كه شياطين دنياي اسپارداكه درآخربازي راه ورودشون به زمين بازميشه باشياطين مراحل اول بازي وشماره هاي قبلي بازي فرق فوكولن ....فكركنم اول بازي روبدمتوجه شديم

جواب سوال دومواگه پيداكردي به ماام بگو ....صواب داره ولي فكركنم شيطان بود چون چشماي ماري هم مشكوكه فكركنم توشماره 4 كه قراره براي پي اس 3زده بشه اونم تابلوشه چون دانته هم توشماره يك قدرت شيطاني نداشت ولي باگرفتن همين شمشيري كه تو شماره 2 و3 باخودش داره قدرت شيطاني پيدا ميكنه
    ممنون crazy

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

فكر نمي كنم به رنكينگ باشه چون من save full رو از اينترنت گرفتم اما جايي نداشت شايد بايد دكمه اي چيزي بزني تا باز بشه
    به هر حال اگه كسي چيزي يافت رو كنه در مورد مبارزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان يه سوال ديگه. از آيتم ها چه جوري استفاده ميشه كرد ؟
    من اول كه نصب كردم و بازي مي كردم مثلا اگر از اون ماسك طلايي داشتم موقعي كه مي مورد سوال مي كرد بعد از آيتم طلايي استفاده مي كرد دوباره زنده ميشد. اما الان موقعي كه مي ميره كادري كه سه تا گزينه داره مياد كه بايد يا بازي رو از اول مرحله بازي كنم يا يه بخش عقب تر . بگيد چه جوري استفاده كنم ؟
    اگر هم ترينري كه اساسي كار كنه براي آخرين سختي بازي كه با يه ضرب ميميره رو كنه. چند تا امتحان كردم اما رو سختي آخر جواب نداد
    مرسي

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

يك حالي الان مي دم اساسي موقع بازي اينو اجرا كنيد و هر F كي بزنيد يك كاري اينجام مي دهد پول بينهايت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضيحات توشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اين ترينر براي آخرين سختي كه يه ضرب جواب نميده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •