آها . مقسی ممدجون
این تپلی گزارش هم میکنه؟ خدا رو شکر بی نصیب موندم! کدوم بازیا
عادل فردوسی پور
مزدک میرزایی
جواد خیابانی
سرهنگ علیفر
محمدرضا احمدی
پیمان یوسفی
آها . مقسی ممدجون
این تپلی گزارش هم میکنه؟ خدا رو شکر بی نصیب موندم! کدوم بازیا
Last edited by Alireza_SA; 30-06-2010 at 20:52.
اره محمدرضا احمدی هم دست مزخرفا رو از پشت بسته این و سیانکی حالم رو به هم میزنن ای کیو سیانکی واقعا پایینه یا استرس داره یا جوگیر میشه به هر حال خیلی شعور گزارشگریش پایین بی نهایت علی فر هم که بازی های گذشته رحم نمی کنه طرف داره گل میزنه تاریخ رو رقم میزنه این اقا اسامی بازیکنا رو میگه معتقدم فردوسی پور و خیابانی باقی هیچ مزدک هم دیگه زده سیم اخر میخواد مقلد فردوسی پور شه دیگه بدتر تنفر انگیزه یا فقط صدای استادیوم رو بزارن یا جواد رو بخندیم!
درسته اشتباهی تایپ کردمعلیپور کیه دیگه - منظورت سرهنگ علیفره؟
ولی هنوز حالمو بهم..........
خدا نکنه مزدک مظلوم با یکی لج کنه دهنه شو ردیف میکنه بیچاره زور زده تا با دادن اطلاعاته بیشتر از جد بازیکن از دوست صمیمیش عادل جلو بزنه ولی ندونست عادل اطلاعاتش جذا از اینکه زیاده اما مفیداش رو میگه ولی مزدکه بش از حد اطلاعاتش غیره مفیده بعضی وقت ها.... یوسفی گیج و ویجه فعلا هم که هنجرش آسیب رسیده جام جهانی رو از دست داده سیانکی صداش دلخراشه نیاز به قرص اعصابم هست واسه صداش سرهنگ ما هم گنجینه کلماتش اینقدر محدوده که ببینیم جزییات کار رو -محوطه ی 16 قدم-نیکبخت باشید و...که خودتون بشتر میدونید رو 12345 بار میگه سیستم 3 مدافعه هم هم که فکر کنم جدش ابداع کردن که ........ عادل=هوش بالا زیرک مو فرفری ..کلک:d و در نهایت جواتی بیابانی که نیاز به تعریف من نداره چون در عمل صابت کرده همه چیزو
فقط بگم منم مثل خیلی ها اوایل سردرد میگرفتم بهش فحش میدادم اما چه فرقی میکرد هیچی پس تصمیم گرفتم وقتی جوادی
هست گزارشگر فازه بیخیالی طی کنم شاد باشم و بخندم از حرفاش فعلا که سردردم درمان شده :d
حرفام رو با یک نقل قول بیاد ماندنی از استاد جوادیه تپلیه .... به پایان میرسونم
(جواد خیابانی:(با لحن کلفت)میگن تو این صحنه ها توپ رو بدید دسته مسی دیگه کاری به بقیه نداشته باشید)
![]()
خیلی بی مرامین
این همه داش جوات خندوندتمون بعد شماها بهش رای میدین ؟
به نظر من اولين کاري که گزارشگر بايد بکنه اينه که به بازي احساس بده. غير از اين، کارهاي گزارشگراي امروز در سه چيز خلاصه ميشه:
1- توپ دست فلاني
2- موقعيت براي فلاني
3- فلاني قبل از بازي گفته بود که...
بهترين کسي که احساس ميده به بازي فردوسي پوره و بقيه متاسفانه تو اين زمينه يه فاصله زيادي باهاش دارن.
جالب اينجاست که بهترين گزارشهاي عادل اونهايي بودن که توش طرفدار يه تيمي بوده (اين مربوط ميشه به بحث ديشب شبکه 3): فينال سپاهان-کاوازاکي، بازي برگشت ايران-بحرين (مقدماتي 2006)، بازيهاي انگليس مقابل آرژانتين (2002) و همين آلمان، و خب طبيعتا چند بازي ديگه.
براساس همين بحث احساسه که وقتي فردوسي پور گزارشگر يک بازي نيست، با احترامي که براي همه دوستان قائلم، دوست دارم خياباني گزارشگر باشه و در بدترين حالت گزارشگر يک بازي رو مزدک ميدونم.
تندرست باشيد.![]()
این محمدرضا احمدی که بیشتر گزارش بازی میگفت به شماره 2013 پیامک بزنید !!!
محمدرضا احمدی از همه مزخرفترین.عادل بهترین.جواد خیابانی به قول دوستان از رقابت خارجه چون یه سروگردن از همه بدتره!!!
به نظر من احمدي و سيانكي هرچي باشن به پاي جواد خياباني نمي رسن از نظر افتضاح بودن،واي كه اين بشر چقدر مزخرف و چرت و پرت ميگه،اول بازي كه مي فهمم اين گزارشگره كل اشتياقي كه واسه اون بازي دارم از بين ميره...
این خیابانی که فقط دستمال میکشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)