وضع شما بهتره که! فقط آپلودتون کمتره وگرنه ping که بهتره... به هر حال با این تفاوتی که دیدم امیدوارم با گوشی بهتر جواب بهتری بگیرم... ولی گوشی شما که خوبه دیگه![]()
وضع شما بهتره که! فقط آپلودتون کمتره وگرنه ping که بهتره... به هر حال با این تفاوتی که دیدم امیدوارم با گوشی بهتر جواب بهتری بگیرم... ولی گوشی شما که خوبه دیگه![]()
اصلا امکان نداره ـ شاید یه لحظه به اون سرعت رسیده باشه
برا منم بعضی وقتا یه لحظه به 45 می رسه دوباره میاد پایین
بالاترین سرعت edge هم انقدر نیست
درسته ولی پس چرا این دو تا گوشی اینقدر فرق داشت؟! البته کلاس هر دو 10 هست و اصلا نمیدونم شبکه ی ایرانسل الان چه کلاسی رو کار مکینه... کسی میدونه؟
Last edited by moslem-visual; 25-06-2010 at 10:27. دليل: غلط تایپی
این مقایسه ای هست بین EDGE و اتصال 3G که البته اگرچه کمی قدیمی و در کشور دیگه ای هست اما چیزای جالبی از EDGE نوشته از جمله سرعتش در اونجا و...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم کلاس 32 باشه - چون سرعت کلاس 32
296 kbps
هست . سرعت دان ایرانسل هم بین 25 تا 30 و در شرایط خوب بعضی اوقات تا35 هم می رسه
که با 296 سازگاری داره
اینم شک نکنید که سرعت کلاس 10 تا 32 خیلی توفیر داره
یه تجربه دیگه هم از خودم در مورد برند گوشیها و سازگاری با شبکه ایرانسل:
کلا تو این 2.5 سالی که ایرانسل داشتم اینترنت ایرانسل بهترین سازگاری رو با گوشیهای نوکیا داشته
وسرعت بیشتری رو احساس کردم تا برندهای دیگه. سونی اریکسون هم مدلایی که edge داشتن بد نبودن
دوستان ...
فرض كنيد من طرح ابي رو فعال كردم ...
بعد ميتونم با 144 شارژ كنم ؟؟؟يا ديگه نميشه ؟؟؟
سلام، اين بسته هاي افزايشي gprs ايرانسل كه به تازگي نامحدود شده چطورن ؟
اصلاً سرعت اينترنت ايرانسل چقدره؟؟
ممنون![]()
فكر كنم بشه. بزنگ به خدمات بپرس .دوستان ...
فرض كنيد من طرح ابي رو فعال كردم ...
بعد ميتونم با 144 شارژ كنم ؟؟؟يا ديگه نميشه ؟؟؟
الهی آمین![]()
آمــــــــــــين !!
دوست عزيز نصف اين تاپيك منوضوعش همين بود< شما 5 تا ژست بالاترتو ببيني راجع به همين نوشته شده ...سلام، اين بسته هاي افزايشي gprs ايرانسل كه به تازگي نامحدود شده چطورن ؟
اصلاً سرعت اينترنت ايرانسل چقدره؟؟
دوست عزیز این تست مال روز اول بود که باید اعتراف کنم سرعت واقعا وحشتناک بود . که البته مطمئن بودم با بالا رفت یوزها سرعت ها افت می کند . امروز دم صبح هم سرعت خوب بود و چیزی بین 45 تا 30 و 25 در نوسان بود الان که ساعت بیست دقیقه به یک است سرعت به طور محسوسی کاهش پیدا کرده است . فقط ببنید پینگ از 1700 تا به چند رسیده !!
این هم تست چند دقیقه پیش :
![]()
Last edited by irankingworld; 25-06-2010 at 11:40.
با اینکه EDGE داریم اما سرعت اغلب 5 هستش
فقط ظهر ها یه کمی درست میشه که به 12 میرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)