اسپانیا قهرمانه !
این مربی آدم جالبی هست ...
غیرقابل پیش بینی ...
اسپانیا قهرمانه .
البته من آرژانتین را خیلی دوست دارم ، ولی اسپانیا بهتره .
امیدوارم فینال با برزیل باشه !
اسپانیا قهرمانه !
این مربی آدم جالبی هست ...
غیرقابل پیش بینی ...
اسپانیا قهرمانه .
البته من آرژانتین را خیلی دوست دارم ، ولی اسپانیا بهتره .
امیدوارم فینال با برزیل باشه !
سسک: نه آرسنال ، نه بارسا؛ فعلا فقط جام جهانی
ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال نمی خواهد فعلا درمورد آینده اش فکر کند.
سایت گل- سسک فابرگاس در صحبتهایی اعلام کرده که می خواهد فکر و ذکرش را برروی رقابتهای جام جهانی و عملکردش در تیم ملی اسپانیا متمرکز کند و بدین ترتیب خود را اندکی از جنجالهایی که در مورد تیمی که فصل بعد در آن توپ خواهد زد دور کرده است.
هفته گذشته، هفته ای پرتلاطم برای سسک بود، چرا که مسئولان بارسلونا برای خریداری ستاره سسک پیشنهادی را ارائه کردند که با پاسخ منفی سران آرسنال مواجه شد و تا امروز تلاشهای مسئولان تیم کاتالان برای جذب سسک به دربهای بسته خورده است.
به نظر می رسد که سسک دوست ندارد خود را درگیر چنین مسائلی کند. او این موضوع را به کناری گذاشته و تمرکزش را برروی عملکردش در تیم ملی اسپانیا قرار داده است
سسک در صحبتهایی گفته:«بازی کردن در جام جهانی رویایی است که همیشه آن را در سر می پرورانم. این اتفاق آنقدر بزرگ و مهم است که به چیز دیگری فکر نمی کنم. عملکردم خوب است و آرامش خوبی دارم.»
سسک در ادامه صحبتهایش با بهره گیری از تجربه ای که دارد در پاسخ به سوالی در مورد احتمال انتقالش به بارسلونا و جنجالهایی که در این رابطه وجود دارد گفت:« این اولین باری نیست که من با شرایط مشابهی روبرو شده ام.اخیرا تمرکزم را برروی بازیابی و رهایی از بند مصدومیت قرار داده بودم و اکنون هم نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا شروع خوبی با اسپانیا در جام جهانی داشته باشم.من آماده ام!!.»
هواداران اسپانیا کجایین؟؟؟؟
واقعا باید غیرت و حمیت رو از هواداران هندوراس یاد بگیرید.ببینید چطور دارن تیمشون رو تشویق می کنن .شما هم بیایید تشویق کنید خب.
(البته ناگفته نماند اسپانیا دیگه هواداری واسش نمونده همه شدن هندوراسی...)
ما توی زمین خودمون رو نشون می دیم نه با حاشیه کاری!![]()
دوستان من طرف دار اسپانیا نیستم (البته ازش خوشم میاد بازیکنای خیلی خوبی داره) ولی حیفم اومد این خبر رو نذارم (البته نمی دونم تکراریه یا نه اگرتکراری بود ببخشید)
پيشنهاد ارزشمند كاسياس به دلبوسكه
خبرگزاري فارس: دروازهبان و كاپيتان اول تيم ملي فوتبال اسپانيا از سرمربي تيمش خواست بازوبند كاپيتاني را به پويول بدهد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، هر چند طبق قانون فيفا كليه تيمها بايد به اسامي ارسال شده به كميته برگزاركننده جام جهاني متعهد باشند، اما هنوز هم براي تغيير در اين فهرست وقت است.
ايكر كاسياس در نامهاي، رسما از ويسنته دلبوسكه خواسته به احترام كارلس پويول بازوبند شماره يك كاپيتاني تيم ملي اسپانيا را به وي منتقل كند.
كاسياس در اين نامه آورده است: همه ما سربازان اسپانيا هستيم و يك بازوبند ساده نميتواند بين من و پويول تفاوتي ايجاد كند اما چون پيراهن ما در حكم پرچم و آيينه كشورمان است از شما ميخواهم با انتقال كاپيتاني اول تيم به بازوي پويول موافقت كنيد.
كاسياس افزوده است: پويول بين همه بازيكنان تيم ملي اسپانيا از احترام بسيار بالايي برخوردار است و من به خود اجازه نميدهم وقتي او در زمين جضور دارد بازوبند را داشته باشم و يا به جاي او در كنفرانس خبري پشت ميز بنشينم.
البته که خبر گذاری فارس چرت نوشته
اون که بلـــه همیشه مینویسه.البته که خبر گذاری فارس چرت نوشته![]()
ولی اگه باشه خوبه یه ذره از این رئالی خوشم اومد.
من که بعد از آرژانتیناسپانیا و فرانسه. فقط مشکلم تو اسپانیا با این رئالی هاست.
کاسیاس اگه اینکارو کرده باشه باید آمار هواداراشو هر روز بگیریم!
فکر کنم هواداراش با اینکار مستهجن نصف بشن :|
امیدوارم یکی دیگه از خالی بندیای فارس باشه :|
یعنی چه که پویول هست نمیتونم! پویول رو با اینکه ارزش زیادی واسش قائلم اما بازوبند حق مسلم ایکره :ایکس
با تشکر!
خوب منم که از طرفدارای اسپانیام.
فقط دوست ندارم آواتارمو با امضامو مثل هندوراسی ها کنم....
masud-000000 جان شما خودتو ناراحت نکن.انشالله وقتی که قهرمان شدیم اون وقت معلوم میشه کی طرفداراش بیشتره...
![]()
اگه سسک کبیر (امپراطور خط میانی) کاپیتان بود خیلی بهتر میشد
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
اینم به خاطر تمام طرفداران اسپانیا
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
سس فابرگاس در 4 مِی سال 1987 میلادی در آرنا دِمار ایالت کاتالونیای اسپانیا متولد شد.فوتبال حرفه ایش را از تیم ب بارسلونا شروع کرد.وی با تیم زیر 17 سال اسپانیا قهرمان جام جهانی زیر 17 ساله های جهان شده است.او در این جام به عنوان بهترین بازیکن و بهترین گلزن انتخاب شد.هنگامیکه او تنها 16 سال بیشتر نداشت با مبلغ قرارداد 2.25 میلیون یورو به انگلیس رفت تا فوتبال حرفه ایش را در آرسنال دنبال کند.او در حالیکه 16 سال و 177 روز داشت به عنوان جوانترین هافبک تاریخ باشگاه آرسنال به میدان رفت.او در اولین بازی اش که در تاریخ 23 اکتبر سال 2003 بود برای آرسنال خوش یمن بود و آرسنال در آن روز بعد از تساوی 1-1 موفق شد در ضربات پنالتی در جام حذفی انگلیس به پیروزی برسد.نبوغ بعدی وی هنگامیکه بود که پای وی در برد 5-1 آرسنال مقابل ولورهمپتون به گل باز شد.وی نگاه ها را هنگامیکه که در جام خیریه انگلیس در برابر منچستر یونایتد به میدان رفت به خود اختصاص داد.آرسنال در آن بازی 3 بر 1 پیروز شد.هنگامی او در لیگ برتر به میدان رفت تا جای خالی پاتریک ویرا را پر کند.در آن بازی آرسنال در خارج از خانه اورتون را 4 بر 1 در هم کوبید.سس به عنوان بازیکن فیکس در بازی بعد و بعد تر به میدان رفت.اولین گل لیگ برتری وی در مقابل بلک برن بود که آرسنال با نتیجه 3 بر صفر بازی را به سود خود به پایان رساند.متاسفانه پاتریک ویرا از بند مصدومیت رها شده به ترکیب اصلی بازگشت و جای سس جوان را گرفت و وی به نیمکت ذخیره ها روانه شد.اما چند بازی بعد وی در کنار پاتریک ویرا به میدان رفت.چند بازی بعد در حالیکه پاتریک ویرا غایب بود وی در جام باشگاه های اروپا در مقابل پاناتینایکوس به میدان رفت و آن باری با حساب 2-2 به پایان رسید و اولین بازی وی در جام باشگاه های اروپا انجام شد.وی در آن سال اولین جام قهرمانی خود به همراه آرسنال را در جام حذفی انگلیس کسب کرد.تابستان سال بعد پاتریک ویرا به یوونتوس پیوست و راه را برای این جوان اسپانیایی کاملاً باز گذاشت.وی با درخشش در بازی مقابل یوونتوس در جام باشگاه های اروپا که با گلزنی و گل سازی او برای آنری همراه بود، آرسنال را با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رساند و نگاه مردم و رسانه های جهان رو به خود جلب کرد.آرسنال در آن سال با بازی های او نائب قهرمان جام باشگاه های اروپا شد.وی به تیم ملی اسپانیا دعوت شد و اولین بازی اش را مقابل لیختنشتاین که با حساب 4 بر صفر به نفع اسپانیا به پایان رسید را انجام داد.سِس هم اکنون علی رقم سن کم ، از رکن های اصلی آرسنال به حساب می آید و همگان بر این باورند که آینده ای درخشان تر در انتظار اوست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)