اقا شما اگه اينجور ميگيد اينجا چي ميخوايد؟؟؟؟
هي مياد چيو چك ميكنيد؟؟؟؟
هااااااااااا
ددددد جواب بديد...
باشه اقا شما درسن ميگيد ...
اسپانيا و برزيل با هم قهرمان ميشن ...المان هم ميشه اخره گروهش....
تموم....
اقا شما اگه اينجور ميگيد اينجا چي ميخوايد؟؟؟؟
هي مياد چيو چك ميكنيد؟؟؟؟
هااااااااااا
ددددد جواب بديد...
باشه اقا شما درسن ميگيد ...
اسپانيا و برزيل با هم قهرمان ميشن ...المان هم ميشه اخره گروهش....
تموم....
بعد از تموم شدن ِ جام میگیم اینجا چی میخایم!
اسپانیا و برزیل و آرژانتین و حتی انگلیش شانس دارن! اما آلمان تمام شد!
آلمان زمانی آلمان بود که لوتار ماتئوس توش بود!
قابل توجه دوستان:شما می تونید نمونه زیبا وپرمحتوایی از صحبت کردن ونقدکردن اینجا مشاهده کنید.
حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خالی شد؟می تونی بری خونتون!
نه عزیزم این پست انتقاد از شخص تو بود نه تیمت!
آلمان هم کلا امسال=آبروریزی!
ببین کی گفتم!
فکر میکنم هرچی خواستی گفتی؟حالا لطفا بفرماییدزحمت روکم کنید.بعداز جام استقبال خوب ودرخور نام ونشانتان از شما خواهیم کرد.
بابا پخ بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!ترسوندیم!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!ماکه دوماه اومدیم!اما شماکه.......ماه اومدین چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توهین،بدوبیرا،سرکوفت زدن،کوچک کردن،حرمت شکنی،........................................ ...چیز دیگه ای هست بگو یه وقت خجالت نکشی هاراحت باش ؟اشکال نداره دل مابزگه به بزگی آلمان بزرگ..
با افتخار((((((((((آلمان))))))))))
![]()
ببین بحث شخصی نیست.اگه شمااز مطلب خاصی سوءبرداشت کردی مشکل خودته؟می تونی سوال کنی؟درثانی من انتقادرومی پذیرم،اما توهین به شخصیتم روشرمندم.
برای بار اخر از شما می خواهم بحث رو منحرف نکنی.ودر جایی که به شما تعلق نداره سرک نکشی.
ظرفدارای تیمای دیگه گ م ش ن تو تاپیکه خودشون مخصوصا طرفدارای انگلیس ری قو
دوستان جواب ندین
خب عقده ای شدن دیگه....از طرفداران تیمی(
) که بهترین عنوانش در طول ادوار جام جهانی فقط 1 مقام چهارمی تو سال 1950 بوده بیشتر از این هم انتظار نمیره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)