سلام من usa رو دارم global واجبتر و بهتره؟علتش چیه؟آیا مشکلی پیش میاد؟
سلام من usa رو دارم global واجبتر و بهتره؟علتش چیه؟آیا مشکلی پیش میاد؟
[سلام خسته نباشید ؟ویندوز من 7 و pc suit را هم نصب کردم ولی وقتی خواستم گوشیمو آپدیت کنم همو کارایی که را که نوشته بودید به ترتیب انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد میشه یه کم بیشتر توضیح بدید وقتی گوشی داره آپدیت میشه تو قسمت cmdچی نوشته میشه یا گوشی چه حالتی میشه
با سلام خدمت دوستان من میخواستم این کار رو کنم ولی بهم گفتن اگه با فلشر 3.5 خطرناکه و اگه گوشی با کامپیوتر(غیر از باکس)فلش بشه خاموش میشه واز ای حرفا لطفا شما بگین با فلشر 3.5 خطرناکه مرسسسسسسسسسسسسسسسسسی
سلام این که میگن فلش باید با باکس باشه و با کامپیوتر خطرناکه اونم واسه ان900 یعنی چی من که نمیدونم یکی میگه خوبه یکی میگه بده
کلان فلش تمام گوشی ها با باکس مربوت به خودشونه !
این که میان با کامپوتر فلش میکنن همه باکس های کرک شده ها روش های خاصی که خوب به باکس هیچ وقت نمیرسه !
سلام به همه
من یه kernel رو گوشبم نصب کرده بودم ولی گوشیم گیر میکرد اومدم از تو x-terminal پاکش کزدم و ریستارت کردم و دیگه گوشیم بالا نیومد
اگه کسی راه حلشو بلده لطفا کمکم کنه
خودم که راهی جز فلش به ذهنم نرسید
ویندوزم سونه میشه با flasher 3.5 فلش کنم ؟
و اینو هم بگم که از تو سایتی که ورژن میگیرن خوندم که اول باید از تو cmd کد نصب فلش وانیلا رو بدیم بعد فریمور اصلی یا combined
در حالی که تو این تاپیک بر عکسش رو نوشته بودین ...
خوب دیگه kernel نصب کردی![]()
نه نصب بود اومدم پاکش کردم
حالا هم گوشیم روشن نمیشه
بقیه سوالم رو هم جواب ندادین
با سلام من می خوام گوشی n900 خودمو از طریق memo flasher آپدیت کنم ویندوزم 7 است . لطفا راهنمایی کنید . ممنونم .
در همین تایپک گفته شده
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)