هاوار جان والله من این مشکل افت کیفیتو ندارم.شاید شما چون اعصابتون سر اون پیکسل خورده اینجوری احساس میکنید.بعید میدونم همچین چیزی باشه.اون چیزایی که ابی خان در مورد پیکسل سوخته رو اجرا کنید ببینید درست میشه یا نه.
هاوار جان والله من این مشکل افت کیفیتو ندارم.شاید شما چون اعصابتون سر اون پیکسل خورده اینجوری احساس میکنید.بعید میدونم همچین چیزی باشه.اون چیزایی که ابی خان در مورد پیکسل سوخته رو اجرا کنید ببینید درست میشه یا نه.
سلام
ببخشید امکان تغییر رنگ زیرنویس srt موقع پخش فیلم از روی هارد توی این سریها وجود نداره ؟
نه سيامك عزيز اين امكان وجود نداره![]()
فکر کنم واسه خاطر عادت کردنه ولی شانس آوردی قبلش اگه تلویزون لامپی با کیفیت داشتی اولشم میخورد تو ذوقت من تلویزون لامپی 29 داشتم 1080i بود hdmi نداشت ولی کیفیتش خیلی بیشتر از lcd بهم حال میداد تو lcd یه جورایی همه چی کارتونیه.
خوب توي تصاوير sd مسلما حق با شماست در Crt ما خروجي بهتري ميگيريم بخاطر رزولوشن پايين ونياز نداشتن به upscal ولي در تصاوير fullhd بهيچوجه قابل مقايسه نيست شما جزئياتي رو در hdtv خواهيد داشت كه بهيچوجه نميتونيد روي crt داشته باشين![]()
سلام از دوستانم کسی میدونه که در C650 چطور میشه ساعت کارکرد پانل رو دید چون مثل سری B چیزی در منوی مخفی بنام Panel Display Time پیدا نکردم
با سلام خدمت دوستان انتخاب من 46 اینچ سامسونگ c650 شده میخوام از بانه بخرم میگند دو مدل داره یکی ساخت مالزی و دیگری نوشتهmaid by سامسونگ میخوام بدونم کدوم بهتره و ایا در مورد امکانات و زبان فارسی و غیره فرقی دارند یا نه و کدوم رو برای خرید توصیه میکنید لطفا زودتر راهنمایی کنید چون خیلی عجله دارم
مدل هايي كه بدون گارانتي هستند واغلب از بانه تهيه ميشن يا مالزيايي هستند يا اروپايي و مدلهايي كه در داخل وبا گارانتي هستند made by samsung زده ميشه روشون
در مورد امكانات اغلب مدل هاي اروپايي داري ----t هستند و تيونر ديجيتال دارند در بقيه موارد تفاوتي ندارند
البته دقت كنيد كه مدل اروپايي زبان فارسي رو چه در زير نويس وچه در تلتكست ساپورت نميكنه پس اگه ميخواين ساپورت داشته باشه به داخليها فكر كنيد
ابی جان در مورد 46 من مالزی ندیدم.همشون made by.... بودن.ولی 40 اینچش هم مالزی داشت و هم made by...
البته من 1 ماه پیشو میگم.شاید الان 46 هم مالزیش اومده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)