تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 61 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

پروفشنال papiyoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

شما برو پروفايل شركت EAGET رو ببين توليدات شون ببين سابقه شون ببين بعد بگو اين دستگاه چيني هستش و اگر يه روزي NET بسته بشه فريمورش از كجا بايد بياريم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نداشتن صفحه نمایش روی بدنه و نداشتن کلید ها فكر نميكنم روي پخش و ساپورت فرمت هاي تصويري تاثيري داشته باشه و نياز ضروري هم نيست و در كل نداشتن LCD كه فقط اسم فايل رو نشان بده فكر نميكنم عيب بزرگي باشه.

دوست عزيز اگر كاري را تست نكرده ايد داريد و اطلاعي راجب اون نداريد.. حرف هاي شما بر پايه احتمالات هستش اگر بنده گفتم كنترل ntr با دستگاه ها تداخل داره تست كردم و مشتري تماس گرفته وشكايت كرده شما كنترل با دستگاه هاي استارست 130و150 و هايويژن تست كن بعد ببين من درست گفتم يا نه من با احتمالات كاري ندارم

راجبع احتمالات شما درباره كابل HDMI بنده چيزي ندارم بگم.......

((درباره پخش فایل های full HD ... بعضی از دوستان اشاره کردن کمی مشکل داره)) منبع ؟؟كدام دوستان ؟؟... و كدوم فايل؟؟؟

سي پي يو هر دو دستگاه REATTK 1283 با سرعت 400MHZ هستش شما اگه يه سرچ ساده مي زدي ميديدي اولين تبليغ كه براي اين دستگاه ميكنن همين سي پي يو هست پس چطور شما ميگي هيچ جا اشاره اي نشده؟؟؟

EAGET از اول هم به قيمت فروخته شده بود اما NTR به خاطر فروش بالاي ايگيت و ركود بازارش به طور ناگهاني قيمتش را از 380 تومن به ..... پايين آوردن كه آن هم يكي ديگر از تاثيرات EAGET بوده

EAGET با پشتيباني از SRT فارسي نشان داده كه از نظر ساپورت نرم افزاري در بين كليه دستگاه هاي پلاير حرف اول رو ميزنه

درباره گرما بايد عرض كنم كه گويا شما اصلا NTR نداريد .....

((قیافه اش نیزچندان چنگی به دل نمی زند)) اين اصلا نظر شخصي ايشون نيست يكي از قابليت هاي دستگاه هستش ...

در كل چيپ هر دو REALTK1283 هست رم هر دو 256 مگابايت و فلش هر دو 256 مگابايت هستش

ميتونيد از برنامه NTR براي ايگيت و بعلا عكس استفاده كنيد البته نه براي كار فقط براي تست و آشنايي با سخت افزار و نرم افزار روش كار هم بدين صورت برنامه NTR يا EAGET رو دنلود كنيد يك فايل ايميج هستش اون رو روي فلش ديسك بريزيد و به دستگاه وصل كنيد دستگاه رو از برق بكشيد و دكمه پاور جلوي دستگاه رو نگه داريد و دستگاه رو به برق بزنيد دكمه رو 20 ثانيه نگه داريد تا دستگاه به طور خودكار به صفحه آپگريد بره بعد ميتونيد ببنيد برنامه هر دو دستگاه بر روي هم قابل اجراست براي برگشت هم دوباره به همين صورت عمل كنيد.

به هر حال به تمام دوستاني كه EAGET و يا NTR دارن تبريك ميگم هر دو دستگاه هاي بسيار خوبي هستند اميدوارم ازشون لذت ببرن

از Lordsaber ممنون حرفای منو زد ولی باز ترجیح می دم اینجا جواب کاملتری بنویسیم

ببین دوست من stb2xxx
    تمام پست های این تاپیک و تاپیک شما وحتی سایت های مختلف خارجی رو دیدم...، قبل از اینکه شما بفرمایید!

• درباره محصولات eaget و NTR در سایتشون: میشه 6 پلیرeaget در مقابل 20 پلیر NTR

• درباره سرچ تو سایت ها خارجی: NTR بیشتر یافت میشه تا eaget

• برای آپدیت firmware : حداقل 10تا سایت نرم افزار این پلیر رو ارائه می کنند ولی برای eaget فقط یک سایت .

هرکی قبول نداره تو نت سرچ کنه

• برای صفحه نمایش و کلیدها روی بدنه: برخلاف گفته شما کسی مدعی نشد که در پخش و ساپورت فیلم تاثیر دارد! بلکه صحبت از کاربری آسان و ساده تر دستگاه می باشد. به عنوان مثال: برای استفاده ار رادیو یا موزیک دیگر نیازی نیست که TV را روشن کنید ...، ولی برای eaget باید حتما حتما TV را روشن کنید تا ببینید چکار می کنید.
    بلاخره این عیب دستگاه eaget هستش حالا ممکن از نظر شما کوچک باشه و از نظر شخص دیگر بسته به کاربرد عیب بزرگ

• شما میگید کنترل NTR با استارست مشکل داره! البته این گفته شماست و تا حالا کسی چنین پستی نگذاشته ولی جالبه! به فرض این که گفته شما درست باشه چرا ایرادو میندازی گردنه NTR برادر من ! چرا نمیگی ایراد از استارسته ! آخه نه استارستو هایویژن رسیورهای مالی هستند....
    چنین تداخلی برای هر دستگاهی ممکنه (ممکنه)پیش بیاد ... حتی برای eaget

• درباره مشکل پخش فایل های 1080P روی eagetچندتا پست عقب تر یکی از دوستان بهش اشاره کرده بود

• بله برادر من! مشخصات چیپست هردو دستگاه یکیه! ولی این دلیل نمیشه که سرعتش با NTR برابر باشه و 400 باشه.
    اگه بود محض رضای خدا لااقل تو یک سایت اشاره می کرد
    نه تو سایت eaget نه تو سایت realtek و نه تو سایت های دیگر اشاره به سرعت پردازشگر eagetM890 نشده!

به عنوان مثال
    1. کارت گرافیکی مدلgeforce9600GT با مارک های مختلف asus یا giga یا msi یا .... دارای سرعت رم و سرعت CPU متفاوت هست در حالی که پردازشگر همشون nvidia 9600GT هستش
    2. تمام رسیورهای استرانگ داری یک مدل چیپست هستند که در مدل های مختلف استرانگ... سرعتش فرق می کنه

• شما تو پست های قبل گفته بودی کاهش قیمت NTR مشکوکه! حالا حرفتو عوض کردی و میگی تاثیر eaget!
    با با تاثیر گذار!!!!!
    شما که باعث شدی قیمت NTR حدود 100تا کم بشه یه لطفی کن بازم تاثیر بذار تا قیمتش بشه 150 تا! باورکن همه تا عمر دارن دعات می کنند

• درباره زیر نویس فارسی اگه eaget مشکلی نداره... خوبه. برای NTR هم اگه مشکل داشته باشه ... با نرم افزار حله

• درباره گرما: درسته من NTR ندارم ولی اونایی که دارن می گن حرارتش معمولیه
    اگه به قول شما حرارت خیلی زیاده پس سر پخش فیلم ها با کیفیت بالا باید هنگ و گیر می کرد که کسی تا حالا به این مورد اشاره نکرده

• درباره زیبایی: درسته زیبایی هم سلیقه ایه و هم می تونه قابلیت به حساب بیاد!
    محصولات NTR از قابلیت زیبایی و با کلاس بودن برخورداره ولی برای eaget من تا حالا ندیدم کسی پست بذاره و از قیافه اون تعریف کنه.
    به نظر من eaget مثل یه جعبه دستمال کاغذیه مشکی رنگه

•درباره کابل HDMI: خوب اگه شما اعتقادتون بر اینه که یه کابل مرغوب 30 تومنیه پس کابلو از تو جعبه حذف کن بردار برا خودت و قیمت eaget رو 30تا کم کن

تو پست های مختلف نوشتی فروشنده هستی و با این تعصبی که برا این مارک نشون می دی بعید نیست وارد کننده آن باشی

پستا شما کاملا احساسی هستو هیچ وقت مقایسه کامل و جامع بین این دو پلیر نکردی

نکردید یه فیلم تست کنی بگی اره این فیلمو با این مشخصات....... eaget نشون داد ولی NTR نه!

همش نوشتی:
    این بدنش فلزیه اون پلاستیک
    این داغ می کنه اون نمیکنه
    این معروف تره اون یکی نه
    این درسته چینه ولی مرغوبه ...اون یکی ....
    تازه میگی اینا نظر شخصیت نیست!

2. 5 کاربر از papiyoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من نمی خوام از هیچ دستگاهی طرفداری کنم با وجود اینکه میخوان نواترون 83 بخرم چون حداقل از قیافش خوشم میاد
    در مورد چینی بودن ایگیت این ملاکی بر بی کیفیت بودنش نیست چون من وقتی بچه بودم 3سال چین زندگی کردم و میدونم بعضی از مارک هایه درجه یک چین واقعا اجناسه خوبی داره
    اما در مورد اینکه میگن نواترون داغ میکنه داغی دلیلی بر اشکال دستگاه نیست یه مثال بزنم برای منظورم فکر کنم بهتر باشه شما یه کارت گرافیک بابرد رفرنس میخری دماش از 80 بره بالاتر میسوزه در صورتی که یه کارت دیگه میخری با برد غیر مرجع ولی با همون چیپ مثل سری لایتینگ msi یا ماتریکس اسوس دماش به صد هم برسه آسیبی به کارت نمیرسه چون برای همچین چیزی طراحی شده نواترون هم ممکنه قطعاتش برایه تحمل چنین دمایی طراحی شده (البته من نمیدونم دمایه این دستگاه چقدره)
    درمورد زیبایی خوب ایگیت خیلی ساده طراحی شده و نواترون کمی روی زیبایی دستگاه کار کرده و واقعا تو پلیرهایی که دیدم دستگاهه قشنگیه
    درمورد کابل hdmi هم با نظر دوستان موافقم

4. 4 کاربر از amirspl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مشکل زیرنویس srt فارسی در 1.61 تقریبا حل شده.
    بعضی srt های فارسی فیلمهای من بدون هیچ مشکلی بدون اینکه زبان سیستم رو به عربی تغییر بدم نمایش داده میشود ولی بعضی از آنها فارسی نمایش نمیدن که باید زبان سیستمو به عربی تغییر داد تا مشکل حل بشه.

فایلها رو بررسی کردم دیدم اونهاییکه بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشوند ساختار unicode دارند و اونهاییکه نیازه که زبان سیستم به عربی تغییر کنه تا درست نمایش داده بشه دارای ساختار ansi دارند.

پس باید srt فارسی با ساختار ansi به unicode تبدیل بشه.
    روش خیلی ساده است که در notepad فایل زیرنویس srt با ساختار ansi رو باز میکنید و سپس از طریق save as و در قسمت encoding گزینه ANSI رو به UNICODE تغییر و به همان اسم خودش که باید با اسم فایل فیلم یکی باشد save میکنید. (مطمئن شوید پسوند فایل ذخیره شده همان srt باشد)

مشکل زیرنویس فارسی تقریبا در ورژن 1.61 (شاید هم در ورژن 1.59 من امتجان نکردم ) رفع شده ولی مشکل صدای تلویزیون در این ورژن و 1.59 وجود داره.
    Last edited by babak334; 21-06-2010 at 23:40.

6. 4 کاربر از babak334 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بعضی srt های فارسی فیلمهای من بدون هیچ مشکلی بدون اینکه زبان سیستم رو به عربی تغییر بدم نمایش داده میشود ولی بعضی از آنها فارسی نمایش نمیدن که باید زبان سیستمو به عربی تغییر داد تا مشکل حل بشه.

فایلها رو بررسی کردم دیدم اونهاییکه بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشوند ساختار unicode دارند و اونهاییکه نیازه که زبان سیستم به عربی تغییر کنه تا درست نمایش داده بشه دارای ساختار ansi دارند.

روش خیلی ساده است که در notepad فایل زیرنویس srt با ساختار ansi رو باز میکنید و سپس از طریق save as و در قسمت encoding گزینه ANSI رو به UNICODE تغییر و به همان اسم خودش که باید با اسم فایل فیلم یکی باشد save میکنید. (مطمئن شوید پسوند فایل ذخیره شده همان srt باشد)

مشکل زیرنویس فارسی تقریبا در ورژن 1.61 (شاید هم در ورژن 1.59 من امتجان نکردم ) رفع شده ولی مشکل صدای تلویزیون در این ورژن و 1.59 وجود داره.
    من یادم نیست همین بحث بود یا جای دیگه گفتم که احتمالا با یونیکد کردن زیرنویس مشکل حل شه. یکی از دوستان جواب داده بود که حل نشد.
    شما خودت امتحان کردی مشکل نداشت؟ حل شد؟
    این مشکل صدا به خروجی ها مربوط نمی شه؟ یعنی از فیبر بگیری یا کامپوزیت یا av همین مشکل هست همچنان؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام
    من با تغير از انسي به يونيكود باز هم مشكلم رفع نشد !!؟

9. این کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از Lordsaber ممنون حرفای منو زد ولی باز ترجیح می دم اینجا جواب کاملتری بنویسیم

ببین دوست من stb2xxx
    تمام پست های این تاپیک و تاپیک شما وحتی سایت های مختلف خارجی رو دیدم...، قبل از اینکه شما بفرمایید!

• درباره محصولات eaget و NTR در سایتشون: میشه 6 پلیرeaget در مقابل 20 پلیر NTR

• درباره سرچ تو سایت ها خارجی: NTR بیشتر یافت میشه تا eaget

• برای آپدیت firmware : حداقل 10تا سایت نرم افزار این پلیر رو ارائه می کنند ولی برای eaget فقط یک سایت .

هرکی قبول نداره تو نت سرچ کنه

• برای صفحه نمایش و کلیدها روی بدنه: برخلاف گفته شما کسی مدعی نشد که در پخش و ساپورت فیلم تاثیر دارد! بلکه صحبت از کاربری آسان و ساده تر دستگاه می باشد. به عنوان مثال: برای استفاده ار رادیو یا موزیک دیگر نیازی نیست که TV را روشن کنید ...، ولی برای eaget باید حتما حتما TV را روشن کنید تا ببینید چکار می کنید.
    بلاخره این عیب دستگاه eaget هستش حالا ممکن از نظر شما کوچک باشه و از نظر شخص دیگر بسته به کاربرد عیب بزرگ

• شما میگید کنترل NTR با استارست مشکل داره! البته این گفته شماست و تا حالا کسی چنین پستی نگذاشته ولی جالبه! به فرض این که گفته شما درست باشه چرا ایرادو میندازی گردنه NTR برادر من ! چرا نمیگی ایراد از استارسته ! آخه نه استارستو هایویژن رسیورهای مالی هستند....
    چنین تداخلی برای هر دستگاهی ممکنه (ممکنه)پیش بیاد ... حتی برای eaget

• درباره مشکل پخش فایل های 1080P روی eagetچندتا پست عقب تر یکی از دوستان بهش اشاره کرده بود

• بله برادر من! مشخصات چیپست هردو دستگاه یکیه! ولی این دلیل نمیشه که سرعتش با NTR برابر باشه و 400 باشه.
    اگه بود محض رضای خدا لااقل تو یک سایت اشاره می کرد
    نه تو سایت eaget نه تو سایت realtek و نه تو سایت های دیگر اشاره به سرعت پردازشگر eagetM890 نشده!

به عنوان مثال
    1. کارت گرافیکی مدلgeforce9600GT با مارک های مختلف asus یا giga یا msi یا .... دارای سرعت رم و سرعت CPU متفاوت هست در حالی که پردازشگر همشون nvidia 9600GT هستش
    2. تمام رسیورهای استرانگ داری یک مدل چیپست هستند که در مدل های مختلف استرانگ... سرعتش فرق می کنه

• شما تو پست های قبل گفته بودی کاهش قیمت NTR مشکوکه! حالا حرفتو عوض کردی و میگی تاثیر eaget!
    با با تاثیر گذار!!!!!
    شما که باعث شدی قیمت NTR حدود 100تا کم بشه یه لطفی کن بازم تاثیر بذار تا قیمتش بشه 150 تا! باورکن همه تا عمر دارن دعات می کنند

• درباره زیر نویس فارسی اگه eaget مشکلی نداره... خوبه. برای NTR هم اگه مشکل داشته باشه ... با نرم افزار حله

• درباره گرما: درسته من NTR ندارم ولی اونایی که دارن می گن حرارتش معمولیه
    اگه به قول شما حرارت خیلی زیاده پس سر پخش فیلم ها با کیفیت بالا باید هنگ و گیر می کرد که کسی تا حالا به این مورد اشاره نکرده

• درباره زیبایی: درسته زیبایی هم سلیقه ایه و هم می تونه قابلیت به حساب بیاد!
    محصولات NTR از قابلیت زیبایی و با کلاس بودن برخورداره ولی برای eaget من تا حالا ندیدم کسی پست بذاره و از قیافه اون تعریف کنه.
    به نظر من eaget مثل یه جعبه دستمال کاغذیه مشکی رنگه

•درباره کابل HDMI: خوب اگه شما اعتقادتون بر اینه که یه کابل مرغوب 30 تومنیه پس کابلو از تو جعبه حذف کن بردار برا خودت و قیمت eaget رو 30تا کم کن

تو پست های مختلف نوشتی فروشنده هستی و با این تعصبی که برا این مارک نشون می دی بعید نیست وارد کننده آن باشی

پستا شما کاملا احساسی هستو هیچ وقت مقایسه کامل و جامع بین این دو پلیر نکردی

نکردید یه فیلم تست کنی بگی اره این فیلمو با این مشخصات....... eaget نشون داد ولی NTR نه!

همش نوشتی:
    این معروف تره اون یکی نه
    شما صاحب نظر نيستي و نخواهي شد منتهي هاي و هوي زيادي داري اين بحث از حوصله من خارج شد چون اين بحث چون علمي نيست .. آخر اين بحث ها هم مشخصه چه خواهد شد !!!

11. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال papiyoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

شما صاحب نظر نيستي و نخواهي شد منتهي هاي و هوي زيادي داري اين بحث از حوصله من خارج شد چون اين بحث چون علمي نيست .. آخر اين بحث ها هم مشخصه چه خواهد شد !!!

مطالبی که نوشتم با استناد به چیزایی بود که در سایت eaget و iamm و سایت های خارجی و همین فروم آمده... .. یعنی می گی اینا رو نگم و ننویسم!؟

ولی شما این حق و داری که هرچی دلت خواست سرهم کنی و بنویسی!؟ اونوقت کی این حق و بهت داده!؟ چون فروشنده eaget هستی!؟؟

صحبت از بحث علمی می کنی ولی همیشه همینا رو تکرار کردی و گفتی:

این معروف تره اون یکی نه

شد یکبار بگی یه فیلم تست کردم با این مشخصات....... eaget نشون داد ولی NTR نه !

چون جواب به قول خودت (علمی) نداری که برای پست قبلی بدی.... دلیل نمیشه توهین کنی!
    منم علاقه ای به بحث کردن با آدم غیر منطقی که از رو احساسات و سلیقه شخصی صحبت می کنه..... ندارم!

درضمن: دشمنی شخصی با شما ندارم
    روز خوبی داشته باشی

13. 3 کاربر از papiyoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    من با تغير از انسي به يونيكود باز هم مشكلم رفع نشد !!؟
    باسلام مشکل زیرنویس srtفارسی درورژن1.61کاملا رفع شده الان دارم استفاده میکنم تمامی حروف پژگچ راهم نمایش میده البته رنگ زیرنویس سفید میباشد.
    اما نمیدونم چگونه دوستان گفتند با بیت ریت بالا مشکل نداره من یک مجموعه بی بی سی دارم شطرنجیش میکنه موقع نمایش توارباب حلقه3و ترانسفورمرز هم همینطور.ولی سرعت خیلی بالابا امکانات بسیار پیشرفته داره ولی یه فیلم 1080pرو توشبکه میخوای تماشا کنی بیشتر 1ز 1دقیقه نشون نمیده. انشاا...توورژنهای دیگه مرتفع بشه ولی حالا حالا ها جاداره رو این دستگاه کار بشه

15. این کاربر از mghb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

باسلام مشکل زیرنویس srtفارسی درورژن1.61کاملا رفع شده الان دارم استفاده میکنم تمامی حروف پژگچ راهم نمایش میده البته رنگ زیرنویس سفید میباشد.
    اما نمیدونم چگونه دوستان گفتند با بیت ریت بالا مشکل نداره من یک مجموعه بی بی سی دارم شطرنجیش میکنه موقع نمایش توارباب حلقه3و ترانسفورمرز هم همینطور.ولی سرعت خیلی بالابا امکانات بسیار پیشرفته داره ولی یه فیلم 1080pرو توشبکه میخوای تماشا کنی بیشتر 1ز 1دقیقه نشون نمیده. انشاا...توورژنهای دیگه مرتفع بشه ولی حالا حالا ها جاداره رو این دستگاه کار بشه
    دوست عزيز در مورد 1080p مطمئني مشكل داره؟
    حجم فيلمتون چند گيگه؟از روي چي اجرا ميكنيد/
    ممنون ميشم كمي توضيح بدين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من یادم نیست همین بحث بود یا جای دیگه گفتم که احتمالا با یونیکد کردن زیرنویس مشکل حل شه. یکی از دوستان جواب داده بود که حل نشد.
    شما خودت امتحان کردی مشکل نداشت؟ حل شد؟
    این مشکل صدا به خروجی ها مربوط نمی شه؟ یعنی از فیبر بگیری یا کامپوزیت یا av همین مشکل هست همچنان؟!
    بله دوست عزیز من امتحان کردم
    تمام فایلهای Ansi رو به unicode تغییر دادم همگی مشکلش حل شد.

18. این کاربر از babak334 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •