تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 34 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 331

نام تاپيک: Bulletstorm

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.

فقط فکر کنم یه مشکلی هست ...

زمانی که آپدیت بازی رو میریزین ، کسانی که +LT نریختم و به جاش اون دوتا آپدیت رو ریخته بودن ، دیگه نمیتونن بازی های قبلی که ap2.5 داشتن رو اجراع کنن (مثل ac : b و nfs hp )

و کسانی که +LT رو هم ریختن اگه بخوان دوباره همون بازی های قبلی که ap2.5 دارن رو اجراع کنن باید حتماً نسخه پچ شده رو تهیه کنن.
    Last edited by masoud93; 19-02-2011 at 23:16.

2. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بازی رو گرفتم من....... .نسخه xbox 360

هلو......فوق العاده عالی کار شده من تا اخر act2 رفتم یعنی حدود 2 ساعت بازی کردم..... .

واقعا فوق العاده ساخته شده یه run & gun متنوع و شدیدا fun...... .

تفنگاش تا حالا خوب بودن .......تنوع بخش داستانی هم بالاس..هر مرحله تنوعی داره واسه خودش.......خشونت مثه بازی گیرز در حد اعلای خودشه فقط کمی حالت اغراق امیز داره..... .
    بدک نبوده تا حالا داستان و روایتش ...بستگی به سبکش خوب بوده.. .

گرافیک بازی خیلی زیباس........ با اینکه آنریل ولی رنگ امیزی شادی داره ...

+

یکی از معدود ایرادایی که فعلا از بازی دیدم شباهتش به گیرز هستش مخصوصا بعضی جاها که دیگه زیاد میشه......علاوه بر کنترل بازی که شبیه اونه..چیدمان بعضی مراحل و بدتر از همه جیغ زدن یک نوع از دشمنا کپیه جیغ زدن نوعی از لوکاستا در گیرز هستش که واسه کسی که گیرز رو بازی کرده شدیدا به چشم میاد........ .

(کلا تاثیر کلیفی بی بیشتر از اونی هست که فکرشو می کردم)

======

همین دیگه بریم بقیشو بازی کنیم و بعد آماده آنلاینش بشیم که از دست دادن آنلاین این بازی کار حرامی محسوب میشه

+

با اینکه بازی رو تموم نکردم ولی فکر کنم گیم اسپات 8.5 یا 9 بده......چون تقریبا در حد 9....
    .
    .
    ..
    split screen - coop هم داره ؟

4. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نه خیر بخش داستانی بازی فقط تک نفره هستش و یه بخش به نام echo mode هم هستش که مراحل و لوکیشنهای مختلف بازی رو انجام میدی و امتیاز می گیری(یه چیزی مثه Horde تو gears2) که اونم تکنفره هستش و بخش coop اون انلاین هستش...... .

کلا خوب کاری کردن splitscreen نذاشتن و coop هاش رو انلاین کردن چون بازی به شدت سرعتی و شیر تو شیر میشه و دو نفر تو یه صفحه بازی کردن سخت میشد به نظرم..... .

.
    .

6. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

یه بخش به نام echo mode هم هستش که مراحل و لوکیشنهای مختلف بازی رو انجام میدی و امتیاز می گیری(یه چیزی مثه Horde تو gears2) که اونم تکنفره هستش و بخش coop اون انلاین هستش...... .
    عزیز دل من الان دقیقا ربط این mode رو به Horde متوجه نمیشم . Horde یه حالتی بود تنهایی یا با 4 نفر دیگه بازی میکردی و 50 Wave داشت بازی اما تو این Echo میکشی میری جلو امتیاز میگیری که یکی از مپ هارو داخل دمو قرار داده بودن . یعنی با دمو فرق کرده ؟ : دی
    در ضمن تو مگه نمیخوای آنلاین بازی کنی که زودتر از انتشار رسمی خریدیش ؟ : دی

8. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

یه چیز می پرسم باز نپیرین سرم
    مگه چه ایرادی داره قبل از انتشار رسمی باز بخریم؟
    ( از استفاده کلماتی مثل : پسر گلم ، عزیز دلم ، خوشگلم ، عسل ، عزیزم ، خودداری کنید ، به شدت ناراحت می شم )

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

یه چیز می پرسم باز نپیرین سرم
    مگه چه ایرادی داره قبل از انتشار رسمی باز بخریم؟
    ( از استفاده کلماتی مثل : پسر گلم ، عزیز دلم ، خوشگلم ، عسل ، عزیزم ، خودداری کنید ، به شدت ناراحت می شم )
    جیگر
    این برای کسایی هست که Live میرن ...
    وقتی شما یه بازی رو قبل از انتشار رسمیش بخرید و به لایو وصل بشید خوب 3 میشه دیگه D: ممکنه بن شی !!! ( بعید می دونم مایکروسافت دلش بیاد کسی رو بن کنه D: پسر خوبی بوده تا الان )
    اگه می خواید بازی رو قبل از انتشار رسمیش بخرید نباید آن بشید و همین طوری آفلاین باید سینگل بزنید D:
    Last edited by marmolak kocholo; 20-02-2011 at 15:36.

11. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

برو بچ بازی کرک شده مشکلی نداره؟
    ارزش داره از اینجا بکوبی بری ولیعصر به خاطرش
    شایعه شده بود یه نسخه برای پی سی لیک شده که فقط مولتی پلیر نداره و باقی چیزا همه فعاله !
    ولی من لینک پیدا نکردم ! یکم صبر کن 2 روز دیگه انتشار رسمیشه تا 3 یا 4 روز دیگه فکر کنم برای پی سی بیاد ( با کرک )

13. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

عزیز دل من الان دقیقا ربط این mode رو به Horde متوجه نمیشم . Horde یه حالتی بود تنهایی یا با 4 نفر دیگه بازی میکردی و 50 Wave داشت بازی اما تو این Echo میکشی میری جلو امتیاز میگیری که یکی از مپ هارو داخل دمو قرار داده بودن . یعنی با دمو فرق کرده ؟ : دی
    در ضمن تو مگه نمیخوای آنلاین بازی کنی که زودتر از انتشار رسمی خریدیش ؟ : دی
    نوید جان همچین اتفاقی نمی افته .......من 80 درصد بازیها رو قبل از انتشار رسمی گرفتم بازی کردم و بعدش وقتی بازی عرضه رسمی شده رفتم لایو زدم.......اخرین نمونش هم deadspace2 هستش که چیزی نشد..... .

+

خوب اینم این جوریه فقط اینجا هدف امتیاز گرفتن بیشتر اونجا رفتن به لول بالا...... .و گرنه از لحاظ اینکه در یک مپ محدود باید چندین هوش مصنوعی رو بکشی و پاک سازی کنی ثابته......
    خود کلیفی هم گفته بود که این مد شبیه horde.........

+

من زیاد بازی نمی کنم ولی این بازی اونقدر جذبم کرد که تمومش کردم.....انشالله نقد و نظرات رو میگم بعدا......

فعلا......
    .
    .
    Last edited by halflife g; 20-02-2011 at 19:26.

15. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من زیاد بازی نمی کنم
    زیاد بازی نمیکنی؟ پس من چیکار میکنم؟
    راستی اون صحنه ای که میگفتن همه در موردش صحبت میکنن رو دیدی؟ صحنه خاصی بود؟ اره/نه
    Last edited by hosseincode2008; 20-02-2011 at 19:28.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

زیاد بازی نمیکنی؟ پس من چیکار میکنم؟
    راستی اون صحنه ای که میگفتن همه در موردش صحبت میکنن رو دیدی؟ صحنه خاصی بود؟ اره/نه
    بابا روزی دو ساعت که متوسط........ .چون بیش از اون حوصلم نمی کشه دیگه از سنم گذشتهولی این بازی رو استثنا تو دو ضرب تموم کردم(یعنی دو روز)چون خیلی خوشم اومد

ولی در کل کمی دوس داشتم قسمت داستانیش طولانی تر باشه چون تقریبا تو 6.....7 ساعت تموم شد....

+

والله در مورد این بازی دو تا ادعا کرده بودن یکی همینی که تو گفتی که یه صحنه ای رو گیمر ها می بین که تا مدتها در موردش حرف میزنن من که چیز خاصی ندیدم....

یکی هم اینکه ESRB تو رده بندی سنی بازی گفته بود که بازی از لحاظ مضامین جن*سی برای سنین پایین جالب نیس که اونم چیز خاصی مشاهده نشد...... .

.
    .

18. 10 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •