اقا حیف شد استقلال!بازی تک حذفی از یک طرف گزارشگری مزخرف که تا دقیقه 89 من نتیجه رو نمی دونستم از دستم در رفته بود از یک طرف حذف استقلال مظلومانه بود!حقش نبود اینم قبول کنیم این استقلال ابرومندانه حذف شد.
اقا حیف شد استقلال!بازی تک حذفی از یک طرف گزارشگری مزخرف که تا دقیقه 89 من نتیجه رو نمی دونستم از دستم در رفته بود از یک طرف حذف استقلال مظلومانه بود!حقش نبود اینم قبول کنیم این استقلال ابرومندانه حذف شد.
من امروز از یکی شنیدم که می گفت توی یه روزنامه درباره شاهکار صمد نوشته بودش. مثل اینکه استقلال امسال بیشتر از 10 تا بازی که نیمه اول رو برده ولی نیمه دوم که نیمه مربی هستش رو باخته از جمله همین بازی با الشباب. ولی مربی مثل قلعه نوعی اون موقعی که توی استقلال بوده همچین چیزی اتفاق نیفتاده.
تازه حداقل قلعه نوعی دربی رو نمی باخت ولی مرفاوی از 4 تا دربی دو تا رو باخته و دوتا رو مساوی کرده![]()
من اسم خاصی مد نظرم نبود ، منتها چون صمد نه با لیدرها کاری داره نه به بازیکنها باج میده و نه دوستان مطبوعاتی داره که ازش حمایت کنند ازش خوشم میاد ، به عبارتی میتونم بگم مرفاوی مرد مظلوم سکوهاست .
البته منظور من از بازیهای بهتر این بود که به نسبت چند فصل پیش که مرفاوی سرمربی بود به نسبت اون فصل تیمش بهتر بازی میکنه نه به نسبت فصل پیش
در اکثر نقاط دنیا بازی با سه دفاع مرکزی ( حتی اگر به صورت فلت هم باشند ) منسوخ شده ، ضمن اینکه من شخصا دوست ندارم استقلال هم دنبال پروینی دیگر برای خودش باشه ، دقت نکردید بعد از رفتن پروین از پرسپولیس تا مدتها پرسپولیس دچار مشکل بود ( و کماکان هم هست ) ؟
در مورد واعظ هم من فکر میکنم یکی از بهترین مدیران ورزشی از لحاظ مدیریتی در تیمهای فوتبالی بوده ، به هرحال امیدوارم چیزی که به سود تیم محبوب شماست اتفاق بیفته .
Last edited by Ezel; 13-05-2010 at 09:33.
حاجی من اصلا باورم نمیشه استقلال باخت...
نمیمه اول ترکوندن الشباب رو......همش بازی دست استقلال بود ...مخصوصا وقتی گل اول رو خوردن از الشباب تازه نیرو گرفتن
بعد نیمه دوم اصلا روند بازی عوض شد بازی افتاد دست الشباب ....من فکر کردم صمد پول گرفت تو بین 2 نیمه تا ببازه....
اصلا نیمه اول با دوم زمین تا آسمون بازی استقلال عوض شد
درسته نسبت به دفعه قبلی که سرمربی استقلال بود بهتر بازی می کنه. ولی استقلال نسبت به اون موقع مهره های خیلی بهتری هم دارهالبته منظور من از بازیهای بهتر این بود که به نسبت چند فصل پیش که مرفاوی سرمربی بود به نسبت اون فصل تیمش بهتر بازی میکنه نه به نسبت فصل پیش
اینو قیول دارم که این سیستم منسوخ شده ولی نمی دونم چرا توی ایران جواب میده شاید به خاطر این هست که لیگ برتر ایران اصلا لیگ برتر نیست.در اکثر نقاط دنیا بازی با سه دفاع مرکزی ( حتی اگر به صورت فلت هم باشند ) منسوخ شده ، ضمن اینکه من شخصا دوست ندارم استقلال هم دنبال پروینی دیگر برای خودش باشه ، دقت نکردید بعد از رفتن پروین از پرسپولیس تا مدتها پرسپولیس دچار مشکل بود ( و کماکان هم هست ) ؟
قلعه نوعی هم مشکل اصلیش اینکه این سیستم رو ول نمی کنه. توی ایران این سیستم جواب میده ولی تو بازی های بین المللی نه.
من مدیریت واعظ رو کاری ندارم بد یا خوبه ولی من از دو تا چیز واعظ اصلا خوشم نمیاد. یکی اینکه دائما دوست داره بر علیه قلعه نوعی بگه و هر چی که میشه بهونش اونه. بعد یکی دیگه اینکه در هر صورت حاظر نیست مرفاوی رو عوض کنه. شما الان فرض بگیرید استقلال بازی آخرش با پیکان رو ببازه در اون صورت احتمالا رده دوم هم از دست میده و احتمالش هست سهمیه آسیایی رو از دست بده به نظرتون در این صورت مرفاوی موفق بوده؟در مورد واعظ هم من فکر میکنم یکی از بهترین مدیران ورزشی از لحاظ مدیریتی در تیمهای فوتبالی بوده ، به هرحال امیدوارم چیزی که به سود تیم محبوب شماست اتفاق بیفته .
واعظ حتی در این شرایطم نمی خواد مربی رو عوض کنه.
چقدر این قانون AFC مسخره هه !!! که این مرحلش رفت و برگشتی نداره !!!
بازم اشکال نداره استقلال سروری انشاالله سال دیگه جبران میکنی![]()
اقا گوشه سمت چپ پايين رو نگاه كنيد....
![]()
احتمالا باید خودشو بیرون کن تا اونم برهاقا گوشه سمت چپ پايين رو نگاه كنيد....![]()
بهتره این بحث دیگه تموم بشه.
استقلال اگه الشباب رو هم شکست میداد مطمئن باشید به هیچ عنوانی نمی رسید.با اون دفاع عجیب غریبش جلوی تیم های سرعتی شرقی 100% وا میداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)